Şimdi Ara

Nokıa n73 Birden Bişiler Oldu Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, telefonun joystick tuşu basmıyor yardım edin. sağ sol aşağı yukarı yapmıyor.

Bugün lazım telefon bana ne kadara yaparlar? telefon akşam sağlamdı şarj'a koydum elime aldım şimdi basmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTHLu... -- 15 Temmuz 2008; 4:25:15 >

• Garip bir durum. Eğer aç/kapa tuşu da çalışmıyorsa bataryayı çıkarıp tekrar tak ve yeniden dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Garip bir durum. Eğer aç/kapa tuşu da çalışmıyorsa bataryayı çıkarıp tekrar tak ve yeniden dene.

Sorun joystick tuşundaymış şimdide, kendi kendine oynuyor. durmadan sağ tarafa gidiyor menüde.

Çekim tuşuda basmıyor şimdi fark ettim flash tam patlarken sönüyor.

K.V.K'ya vermiştim geri aldığımda aynen bu durumdaydı. çekim tuşu ve joystick tuşu basmıyordu. Geri verdim yaptılar şimdi 4 - 5 ay geçti yine aynı durum. Ne kadara yaparlar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTHLu... -- 15 Temmuz 2008; 4:29:05 >
  • Up.
  • Bu telefondan nefret ediyorum.Daha alalı 2 ay olmadı gıcırdamaya başladı attım formatı.
    Çok adi bi telefon muş.Diyorlarya Nokia dan şaşma.Bende şaşmadım aldım.AHA ŞAŞIRDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: LosTCase

Bu telefondan nefret ediyorum.Daha alalı 2 ay olmadı gıcırdamaya başladı attım formatı.
    Çok adi bi telefon muş.Diyorlarya Nokia dan şaşma.Bende şaşmadım aldım.AHA ŞAŞIRDIM

Sony Ericson en iyisi diyorlar İlk nokıa iyi diyorlardı.
  • k750i den sonra n73 aldım allah sizi inandırsın k750 yi mumla aradığım zamanlar oluyor.kim ne derse desin tel de sony
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTHLu...

Arkadaşlar, telefonun joystick tuşu basmıyor yardım edin. sağ sol aşağı yukarı yapmıyor.

Bugün lazım telefon bana ne kadara yaparlar? telefon akşam sağlamdı şarj'a koydum elime aldım şimdi basmıyor.

format atmayı dene yine düzelmezse telfoncuya götür...büyük ihtimal tuş takımı sorunu vardır sarjda çok kalmaktan...telefoncuyum bu arada
  • tuş takımında bi sorun olabilir
  • Yaptır Kardeşim Ablamında Ses Yükselt/Azalt Tuşu Bozulmuştu 60 a filan Patladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.