Şimdi Ara

Nokia N73 music edition mu yoksa sony ericsson w910i mi lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni bir tlf almayı düşünüyorum ama 2 telefon arasında hala karar veremedim nokia n73 music edition ile sony ericsson w910i ikisininde fiyatı hemen hemen aynı 600 civarında kaç telefoncuya sordum yarısı sonyericsson dan vazgeçme yarısıda nokia kalitesi tartışılmaz hem özellik bakımından n73 daha iyi diyorlar ama ben tam bir walkman hastasıyım ama nokia danda vazgeçemiyom bide n73 kamerası çok iyiymiş seside mükemmel diyorlar ama öte yandanda w910i yılın ödülünü almış kafam çok karışık lütfen kullananlar yardım etsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: berk_dogan

merhaba arkadaşlar ben yeni bir tlf almayı düşünüyorum ama 2 telefon arasında hala karar veremedim nokia n73 music edition ile sony ericsson w910i ikisininde fiyatı hemen hemen aynı 600 civarında kaç telefoncuya sordum yarısı sonyericsson dan vazgeçme yarısıda nokia kalitesi tartışılmaz hem özellik bakımından n73 daha iyi diyorlar ama ben tam bir walkman hastasıyım ama nokia danda vazgeçemiyom bide n73 kamerası çok iyiymiş seside mükemmel diyorlar ama öte yandanda w910i yılın ödülünü almış kafam çok karışık lütfen kullananlar yardım etsin.

konu yanlış yerde

cep telefonu tavsiyeleri için

http://forum.donanimhaber.com/forumid_397/tt.htm buraya yapabilirsiniz

arkadaşlar konu açmadan üst konuda bulunan bölüm kurallarını okumanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Haziran 2008; 16:29:12 >

• Telefonda Nokia üzerine tanımam,n73 ME derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Unique

Telefonda Nokia üzerine tanımam,n73 ME derim
    w910i daha avantajlı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Unique

quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

tanımamayada devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

tanımamayada devam et

Alıntıları Göster
    N73 ME nin N73 ten tek farkı 1 tuş fazlası rengi ve bir iki gereksiz detay
    N73 ME zaten alma.
    bence Tartışmasız w910i

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

N73 ME nin N73 ten tek farkı 1 tuş fazlası rengi ve bir iki gereksiz detay
    N73 ME zaten alma.
    bence Tartışmasız w910i

Alıntıları Göster
    N73 ME tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

N73 ME tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    arkadaşım aynı topiği burayada açmışsın
    http://forum.donanimhaber.com/m_24192583/mpage_1/key_//tm.htm#24202660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 26 Haziran 2008; 16:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

arkadaşım aynı topiği burayada açmışsın
    http://forum.donanimhaber.com/m_24192583/mpage_1/key_//tm.htm#24202660

Alıntıları Göster
    n73 me tavsiye ederim NOKIA en azından w910i de sorunlar varmıs ekranında çok ölüpiksel oluyormus birazz arastır istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: nurisexygüzel

n73 me tavsiye ederim NOKIA en azından w910i de sorunlar varmıs ekranında çok ölüpiksel oluyormus birazz arastır istersen

Alıntıları Göster
    W910 u tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

W910 u tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    n73 me derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesmerist

n73 me derim

Alıntıları Göster
    w910i
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

w910i

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson W910i
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

Sony Ericsson W910i

Alıntıları Göster
    forumda kullananınız varsa arkadaşı bu konuda bilgilendirise sevinirim gerçekten böyle bişey varmı

http://www.chip.com.tr/konu/Sony-Ericsson-W910-lar-geri-cagirildi_4964.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

forumda kullananınız varsa arkadaşı bu konuda bilgilendirise sevinirim gerçekten böyle bişey varmı

http://www.chip.com.tr/konu/Sony-Ericsson-W910-lar-geri-cagirildi_4964.html

Alıntıları Göster
    vay anasını ne kadar zaman olmuş buraya girmeyeli..ee meraba..bende n73 me var bu kadar çok özelliği olması dolayısıyla kağıt üzerinde mükemmel bir telefon olarak gözükse de işlemcisi o kadar kötü ki ömrümden ömür gidiyo ..ayda 5000 mesaj bitiren insanlardanım.telefonun tuş takımı bana iyi dayandı yere defalarca düşürdüm sadece son düşüşte ses tuşları bozuldu onu da kulaklık sayesinde hallediyorum ama yavaş telefon.inanılmaz yavaş..2gb kArtın 1600 ü dolu ama sorunun bu olduğuna inanmıyorum.hafıza boşken de böyleydi..arka arkaya 6 tane fotoğraf çekemiyorum kapanıp açılıyo kendi kendine..değiştircem yani.dayancak gücüm kalmadı.tahammül edemediğim tek şey yavaşlık....yavaş yavaş..bu büyük bi sorun.bundan önce w800 üm vardı kuş gibi uçar arı gibi sokardı..sony ericsson hızlıydı..w910 da öyledir kanımca..ay içimi döktüm bide özlemişim burayı çok

• quote:

Orijinalden alıntı: brklcm

vay anasını ne kadar zaman olmuş buraya girmeyeli..ee meraba..bende n73 me var bu kadar çok özelliği olması dolayısıyla kağıt üzerinde mükemmel bir telefon olarak gözükse de işlemcisi o kadar kötü ki ömrümden ömür gidiyo ..ayda 5000 mesaj bitiren insanlardanım.telefonun tuş takımı bana iyi dayandı yere defalarca düşürdüm sadece son düşüşte ses tuşları bozuldu onu da kulaklık sayesinde hallediyorum ama yavaş telefon.inanılmaz yavaş..2gb kArtın 1600 ü dolu ama sorunun bu olduğuna inanmıyorum.hafıza boşken de böyleydi..arka arkaya 6 tane fotoğraf çekemiyorum kapanıp açılıyo kendi kendine..değiştircem yani.dayancak gücüm kalmadı.tahammül edemediğim tek şey yavaşlık....yavaş yavaş..bu büyük bi sorun.bundan önce w800 üm vardı kuş gibi uçar arı gibi sokardı..sony ericsson hızlıydı..w910 da öyledir kanımca..ay içimi döktüm bide özlemişim burayı çok

Alıntıları Göster
    W910i

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

W910i

Alıntıları Göster
    W910i çok iyi telefon bana göre n73 ten daha iyi kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxcrow

W910i çok iyi telefon bana göre n73 ten daha iyi kanımca

Alıntıları Göster
    w910i
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

w910i

Alıntıları Göster
    aman n73me alarak büyük bi hataya kalkışma syimbian olmasına bağlıyorum çok yavaş adamı delirtiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

aman n73me alarak büyük bi hataya kalkışma syimbian olmasına bağlıyorum çok yavaş adamı delirtiyo

Alıntıları Göster
    w910i hoş güzelde ekranı pixel mezarlığı sanki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.