Şimdi Ara

_____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.762
Cevap
5
Favori
349.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu kullandım herseyiyle güzeldi fakat arka kapağının oynaması beni sinir ediyordu sizde yokmu arka kapak oynaması hiç bahsedeniniz yok sırf bu yüzden sattım telefonu 250 liraya 10 ay oldu gittim 5800 aldım
  • n78 satılıp da 5800 alınır mı yahu hiç. isterse kapaksız olsun n78 kraldır. Zamanında ben de sizin gibi bir hata yaptım o yüzden söylüyorum.
  • İlk çıktığında almıştım bu telefonu inanın tüm samimiyetimle söylüyorum en ufak bir sorun olmadan kullandım kullanıyorum, akıllı telefon aldım yine de bundan vazgeçemedim ne arkadaşların bahsettiği soyulma, ne başka bir sorun hala en ufak çızik yok ve bana bu zaman zarfında bir navigasyon cihazı gibi fayda sağladı ankarada istanbulda başka illerde yolculuklarda inanılmaz ihtiyacımı karşıladı parasını sonuna kadar haketti akıllı telefon aldım ama bir türlü kenara koyamıyorum halada kullanmaya devam ediyorum okadar alışmışımki, inşallah bundan sonraki telefonlarımda da n78 den aldığım memnuniyeti alırım. Değerini bilecek biri varsa tertemiz kullanacak yine satarım bende yeni telefonuma geçerim diyorum, sadece arka kapağının klipsi kırıldı oda açıp kapatmaya hiçbir şekilde engel bile değil, saygılarımla...
  • n78 de garmin mobile programı kurulu.
    Türkiye haritası yüklü ve bana yunanistan haritası da lazım.
    acaba nerden bulabilirim?
  • Benim telefonun arka kapak tırnağı kırıldı. Gittigidiyor da falan 15-20 tl ye komple kasa satıyorlar. Bana sadece asla kapak lazım. Ayrıca bu kapakta anten mi var acaba 4 tane metal kısım var telefonla kapak arasında bağlantılı. bu ucuz kapaklar sorun çıkarır mı? Orjinal kapak fiyatı ne kadar ve ne kadar? Ne kadar çok soru sordum bende yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 11 Kasım 2011; 7:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Benim telefonun arka kapak tırnağı kırıldı. Gittigidiyor da falan 15-20 tl ye komple kasa satıyorlar. Bana sadece asla kapak lazım. Ayrıca bu kapakta anten mi var acaba 4 tane metal kısım var telefonla kapak arasında bağlantılı. bu ucuz kapaklar sorun çıkarır mı? Orjinal kapak fiyatı ne kadar ve ne kadar? Ne kadar çok soru sordum bende yahu.

Benim de orası kırık. öyle kullanıyorum. sanırım orası kırılmayan kalmadı.
  • bu cihazdan almayı düşünüyorum

n95 le bunun arasında kaldım hangisi daha iyidir ?

birde bu cihazın türkiyedeki sar değeri kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

bu cihazdan almayı düşünüyorum

İki cihazında kullandım, N95 buna göre çok eski bir cihaz ve kızağında sorun çıkıyor ancak N9x olduğu için artıları yok değil ama yerinizde olsam bu iki cihazdan da vazgeçip yeni modellere bilhassa Adroidlere bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

İki cihazında kullandım, N95 buna göre çok eski bir cihaz ve kızağında sorun çıkıyor ancak N9x olduğu için artıları yok değil ama yerinizde olsam bu iki cihazdan da vazgeçip yeni modellere bilhassa Adroidlere bakmanızı öneririm.

hocam bütçem 250 tl ile sınırlı malesef

bu bütçeye bildiğiniz 2.el güzel bir model varmıdır?
  • quote:

quote:

quote:

Nokia olarak,

Bulabilirseniz Nokia N82 yoksa N78 yada N79 alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nokia olarak,

nokia yı sevmem başka markalar olması benim için daha iyi fakat

bu bütçeye alınacak modeller olarak aklımda bu olduğu için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nokia olarak,

nokia yı sevmem başka markalar olması benim için daha iyi fakat

bu bütçeye alınacak modeller olarak aklımda bu olduğu için

Symbian olması şart değilse Samsunglara bakınız.

• bende de n78 var telefon turkcelin malı. telefonda code : 0567739 yazıyor bu code'u değiştirecek program olarak nemesisi denedim ama local mod'da telefon kilitleniyor!!
    su an kullandıgım versıyonu hala 11.043 özel sürümde : 11.043.247.2 telefonu 2009 yılının agustos ayında hepsi....b'dan aldım
    bu telefona fırmware yukleyemıyorum.

artı X6 8GB RM-559 telefonumda var onunda CODE : 059B7N1 BUNUNda flashı yok bana yardım edecek kişiye allah sımdıden razı olsun. x6 suudi arabistandan geldi 11 mart 2011de made ın hungary yazıyor telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

bende de n78 var telefon turkcelin malı. telefonda code : 0567739 yazıyor bu code'u değiştirecek program olarak nemesisi denedim ama local mod'da telefon kilitleniyor!!
    su an kullandıgım versıyonu hala 11.043 özel sürümde : 11.043.247.2 telefonu 2009 yılının agustos ayında hepsi....b'dan aldım
    bu telefona fırmware yukleyemıyorum.

artı X6 8GB RM-559 telefonumda var onunda CODE : 059B7N1 BUNUNda flashı yok bana yardım edecek kişiye allah sımdıden razı olsun. x6 suudi arabistandan geldi 11 mart 2011de made ın hungary yazıyor telefonda.

Bu linkteki yazımı baştan sona okumanızı öneririm kesinlikle faydasını göreceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_34774873/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34774873

• konuya uzun zamandır birşey yazılmamış ama ben birkaç şey sormak istiyorum.(son 3-5 sayfayı ve ortalardan birkaç yeri okuduğumu belirtirim).gerçi muhtemelen hemen cevap alamam ama telefonu aldıktan sonra farkederim en azından kazık mı yediğimi
    ben ikinci el bir n78 almayı düşünüyorum (biliyorum çok eski bir teknoloji ama özellikleri falan benim işimi fazlasıyla görür.bir iki yıl da bozulmasa gayet iyi olur ama kısmet).yarın bi arkadaştan buluşup alacağım.telefonu nasıl kontrol etmeliyim.yani mesela birçok kişide hoparlörlerden biri falan patlamış ya da arka tırnak kırılmış.bunları nasıl kontrol etmeliyim.bir müzik açsam sesi hoparlörlerden biri olmadan da yeterince iyi gelebilir sonuçta.arka tırnak falan kırılınca arka kapak takılıp çıkartılmıyor mu bir de.arka tırnak kırık kullandım diyen arkadaşlar gördüm sanırım.o yüzden tırnak kırılsa da kapak takılabiliyor bir şekilde gibi algıladım.ya da telefon hacklenmiş mi hacklenmemiş mi falan
    çok detaylı incelemeden kısa sürede telefonun iş görür olduğunu anlamanın yolunu soruyorum yani kısaca.atıyorum navi tuşu bozulması çok sık rastlanan bir problem onu kontrol et gibi cevaplar verebilirse bilgili arkadaşlar sevinirim.
    (bu arada safa oyuncu arkadaşım senin yazını okudum (üstte link verdiğin) msnde de ekledim seni.teli aldıktan sonra birkaç şey sorup rahatsız ederim belki diye düşünüp.kabul edersen sevinirim)

• Garmin Mobile XT için Başarsoft 2012.04 Türkiye haritası

https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj

RAR şifresi: indirdivx1967

Not: maxicep sitesinden alıntıdır.

• 4yıldır kullanıyorum. Telefon ölmeye başladı artık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

4yıldır kullanıyorum. Telefon ölmeye başladı artık. :)

Benim telefonunda kozmetik yıpranmalar dışında bir problem yok. Hala bu özelliklerin hepsine birden sahip olan telefon pek yok piyasada. Ekranının küçük olması dışında tüm özellikleri bana yetiyor şimdilik.
    Arka kapağının tırnağı kırılmıştı bende komple kasa aldım sadece kapağı taktım. Kasasını değiştirme konusunda da tereddüt ediyorum. Kasa orjinal değil çünkü sıkıntı yaratırsa telefon açılınca tekrar düzen tutmaz gibi geliyor.
    Yani bir sıkıntı olmaz ise daha 1-2 yıl kullanıırım bu telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 20 Ağustos 2012; 7:29:00 >
  • ekranda ölü piksel cikti bi sürü.arka kapak tırnagı zaten yıllardır kırık.artık msj yazarken arka kapaga parmaklarım degiyor ya gıcır gıcır ses geliyor.telefonun en ufak düsüsünde kapak acılıp batarya yerinden cıkıyor.yazılımsal sıkıntı yok.ama artık yeni biseyler cıkmadıgı icin o da sıktı.sarj cabuk bitiyor.ort. 1.5gün. Ölüme yaklasıyor yani.
  • arkadaşlar nokia super-mini kulaklık var elimde ancak telefonla bir türlü bağlantı kurduramadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.