Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ovi'de N79 ile çekilmiş fotoğraflar, fotoğraf kalitesi hakkında bir bilgi verebilir. Şimdilik 1700 fotoğraf var.

http://share.ovi.com/search/cameraModel:N79&sort=mostrecent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorhan -- 28 Kasım 2008; 20:07:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

ALAN ARKADAŞLAR FOTO KONUSUNDA ÇOK BERBAT DİYOR KENDİSİ FORUMA TAKILMAZ AMA BEN İLETEYİM DEDİM.....onun dışında çok güzel ve kibar ayrıca şık

alan arkadaşlar neye gore berbat diyo neyi savunrak berbat diyolar en iyi foto ceken cihazlarla bile kötü foto cekenler görüyoruz foto çekerken en önemli etkenlerden biride fotoyu çeken kişidir
  • bu telefonun fotoğraf problemini almadan göremeyeceğiz galiba bazıları mükemmel derecesinde bazıları çok kötü neyse alınca inş detaylı inceleme yapacağım o zaman bütün detaylar piyasaya çıkar inş 3 hafta sonra telefon elime ulaşacak zaten benim için foto kalitesi o kadar önemli değil n95 le 9 ayda belki en fazla 300 400 foto çekmişimdir
  • ben de zaten iki farklı görüşü ortaya koymak için
    yapmıştım o alıntıyı
    Teleffon üreticilerinin desteklediği bir araştırmaya göre telefonların kanserle bir ilişkisi olmadığı
    ortaya çıkarken
    Diğer taraftan sağlık örgütlerinin,kuruluşlarının yaptığı bir araştırmaya görede
    Telefon kansere neden olan en önemli etken...
    OLay tamamen Duygusal.
    Kim desteklerse sonuç onun lehine
    quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

xapox kendinle çelişkiye girmişsin
    Ayrıca sağlık bakanlığından yapılan açıklamaya göre radyomanyetik yerlerde çalışanların bile sağlıkları tehlikede değil ona bakarsan hastanelerdeki röntgen sorumlularin hepsinin kanser olması gerekiyor
    Avrupada yapılan açıklamada da telefon için 2 sınırını geçtiği zaman ufak bir risk oluşabilecegi ama 2nin altında bir sorun olmadığı açıklaması yapılmıştır
    Arkadaşın dediğine göre son 1yıldır revaçta olan ve sar değeri 4ü gecik olduğu söylenen çin malları telleri binlerce insan 1yılı gecik süredir kullanıyo ve ben onlardan hiç birinin kanser olduğunu duymadım
    Ayrıca kim telefonu almış metin ben göremedim mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 29 Kasım 2008; 1:14:24 >

• Telefonun ekranı pdf kitap okumak için yeterli büyüklüktemi sizce. Bir sayfada iki sutun halindeki kitaplar (bilimsel makaleler vs..) rahat okunulabiliyor mu? Ekran yatay modda tek sutun gösterecek şekilde ayarladığımızda harfler okunabilecek büyüklükte mi? N82 yada N78 kullananlar deneyip cevap verebilirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

ALAN ARKADAŞLAR FOTO KONUSUNDA ÇOK BERBAT DİYOR KENDİSİ FORUMA TAKILMAZ AMA BEN İLETEYİM DEDİM.....onun dışında çok güzel ve kibar ayrıca şık

alan arkadaşlar neye gore berbat diyo neyi savunrak berbat diyolar en iyi foto ceken cihazlarla bile kötü foto cekenler görüyoruz foto çekerken en önemli etkenlerden biride fotoyu çeken kişidir

değerli arkadaşım resimler kötü demişim gerçekten kötü resmi çeken arkadaşım yazılım uzmanı ve ve resim video konusunda kendi alanında uzman ve bu işi ticaretini yapıyor.dediğin gibi foto çekme konusunda acemi biri değil yani..ama umarımki dediğin gibi çıkarda hayallerim suya düşmez çünkü almak istediğim bir telefon n79....
    tşk

• ayrıca arkadaşın vermiş olduğu linkte resimleri görebilirsin ben bu konuda uzman değilim ama umarım yazılımla bu sorun giderilebilir.

http://share.ovi.com/search/cameraModel:N79&sort=mostrecent
  • Ovi deki fotoğraflara bakınca 5Mp fotoğraf çekiminde çok başarılı değil ama 2 yada 3Mp fotoğrafları güzel bence. ben çok anlamıyorum o noise tir şudur budur fotoğraf terimlerinden ama benim için 3Mp fotoğraflar yeterince güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

Ovi deki fotoğraflara bakınca 5Mp fotoğraf çekiminde çok başarılı değil ama 2 yada 3Mp fotoğrafları güzel bence. ben çok anlamıyorum o noise tir şudur budur fotoğraf terimlerinden ama benim için 3Mp fotoğraflar yeterince güzel.

Fotograftan Anlamadigin icin sana guzel geliyor zaten
  • Fotoğraf sergisi açmayacağıma göre sorun yok öleyse
  • quote:

değerli arkadaşım resimler kötü demişim gerçekten kötü resmi çeken arkadaşım yazılım uzmanı ve ve resim video konusunda kendi alanında uzman ve bu işi ticaretini yapıyor.dediğin gibi foto çekme konusunda acemi biri değil yani..ama umarımki dediğin gibi çıkarda hayallerim suya düşmez çünkü almak istediğim bir telefon n79....
    tşk

'çok berbat' derecede kotu oldugunu idda etmesi icin n82 n95 vs ve bu segmentteki diger marka cihazlarla bi kıyas yapması lazım sonuçta aldıgımız bir telefon ve o bi uzmansa her telefon onun icin berbat ceker. cep telefonlarını amatör digital foto makineleriyle bile kıyaslıcak durumda dgliz. N79 u telefonlar içinde degilde, genel bütün fotograf ceken cihazlarla kıyaslamaya kalktıgımızda, çok berbat ifadesini kullanabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 29 Kasım 2008; 19:28:28 >

• ya siz neyin kavgasını ediyorsunuz gsmarenada adamalar n82 ve n95 le karşılaştırmış fotoları ve benim görüşümce çok büyük bi fark yok aralarında gayet güzel resim çekiyor n79 benim n95 bile bazı yerlerde mükemmel foto çekerdi bazı yerlerdede iğrenç fotolar çekerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

ya siz neyin kavgasını ediyorsunuz gsmarenada adamalar n82 ve n95 le karşılaştırmış fotoları ve benim görüşümce çok büyük bi fark yok aralarında gayet güzel resim çekiyor n79 benim n95 bile bazı yerlerde mükemmel foto çekerdi bazı yerlerdede iğrenç fotolar çekerdi

ne kavgası arkadaşım kavga falan yok. forum ortamı tartışma dogal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 29 Kasım 2008; 22:03:33 >
  • umarım dediğiniz gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpla

Nokia N79 4 gb hfz kartı 3 aylık navigasyon hepsiburada da

bi önceki sayfada müjdeyi vermişlerdi zaten

• http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=235682
    fiyat havale ile 781 e kadar düştü ne iş 820 idi 3-5 günde düştü alan yokmu hala
  • Dolar kurundan dolayı da düşüş olmuştur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mycepi

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=235682
    fiyat havale ile 781 e kadar düştü ne iş 820 idi 3-5 günde düştü alan yokmu hala

nasıl güvenli bir sitemi

• arkadaşlar arkadaşın verdiği sitenin güvenilirliği hakında yapılmış yorumlara baktıktan sonra siparişinizi vermenizi tavsiye ederim

http://www.akakce.com/forum/default.asp?vn=hemdebufiyata&qFCT=1&qVD=289&l=
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.