Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba foruma bugün üye telefonldum. bende N79 bekleyelerdenim. bugün ürün doğubanka gelmiş 550 dolar fiat biçiyorlar.
    artı genpada satış fiyatı belli olmuş 905 ytl. aralık sonu gelecek dediler ama N96 kasım demişlerdi 1 ay önce stoklara girmişti buda yakındır dediler.
    inşALLAH en kısa zamanda gelir artık heyecanlıyım
  • Terbiyesiz genpa bana ocak sonunda demişti. Du bi daha mesaj atayım bakayım. gerçi 900YTL olursa asla almam.
  • Genpa'da 900 YTL'den giriyorsa çok uygun bir fiyatla giriyor demektir. Şu anda Genpa'da N82'nin satış fiyatı 1300 YTL'ye yakın, N81'in bile fiyatı 1200 YTL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

metin müjdemi isterim abi arabistanda telefon 350$mis buraya gelmesini beklemeden siparişini verdim bayramdan 1hafta sonra elimde ins telefon

said senin için çok sevindim hadi hayırlı olsun
  • arapça karakterler yoktur umarım tuş takımının üzerinde :)
    quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

metin müjdemi isterim abi arabistanda telefon 350$mis buraya gelmesini beklemeden siparişini verdim bayramdan 1hafta sonra elimde ins telefon
  • genpa telefonculara 845 ytlden veriyor. telefoncu arkadaşıma gönderdiği listede. gelse bugün 845 alış 905 satışmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: mycepi

genpa telefonculara 845 ytlden veriyor. telefoncu arkadaşıma gönderdiği listede. gelse bugün 845 alış 905 satışmış

genpaya baktım n79 hakında bir şey yazmıyorki
  • quote:

arkadaşlar merhaba foruma bugün üye telefonldum. bende N79 bekleyelerdenim. bugün ürün doğubanka gelmiş 550 dolar fiat biçiyorlar.
    artı genpada satış fiyatı belli olmuş 905 ytl. aralık sonu gelecek dediler ama N96 kasım demişlerdi 1 ay önce stoklara girmişti buda yakındır dediler.

Dogubank'in altini ustune getirdim hicbir yerde n79 yok hatta resmi olarak piyasaya cikmasina ragmen n85 bile yok! Sadece hemen griste sagdaki ilk kucuk dukkanda sonyericsson c905 vardi onada amcam 1000usd fiyat cekti uctu resmen!

Onun disinda her yer zibil gibi z...dirik, dandik çin mali, ucuz tv'li telefonlarla dolu dogubank. Krizden dolayı ucuz mala yönelmişler. Sen nerde, ne zaman gordun hocam n79'u? Muhtemelen arapça klavyedir sanırım o'da dubai'den gelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 27 Kasım 2008; 11:10:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

arkadaşlar merhaba foruma bugün üye telefonldum. bende N79 bekleyelerdenim. bugün ürün doğubanka gelmiş 550 dolar fiat biçiyorlar.

Dogubank'in altini ustune getirdim hicbir yerde n79 yok hatta resmi olarak piyasaya cikmasina ragmen n85 bile yok! Sadece hemen griste sagdaki ilk kucuk dukkanda sonyericsson c905 vardi onada amcam 1000usd fiyat cekti uctu resmen!

Onun disinda her yer zibil gibi z...dirik, dandik çin mali, ucuz tv'li telefonlarla dolu dogubank. Krizden dolayı ucuz mala yönelmişler. Sen nerde, ne zaman gordun hocam n79'u? Muhtemelen arapça klavyedir sanırım o'da dubai'den gelen

pininfarina arkadaşıma katılıyorum telefonu her yerde araştırdım yok gepa demiş arkadaşım oradada yok hiç bir yerde yok gelmemiş ama eli kulağında geldi gelecek ..ayrıca bu telefonu alacak arkadaşlara sesleniyorum alırken faturası nı garantisini kontrol edin ve garanti ile telefon da yazan imei nolarını kontrol edip öyle alın 100 ytl fazla olsun garantili olsun

• arabistan gelen tellerin tuşlarında çift alfabe oluyo benim n95te öyleydi çok sorun olmuyo yeterki gelsin benim telefon varsın arapça klavyeli olsun
  • Nihayet telefonumuza kavuştuk.
    Yalnız Hepsiburada'da renk bölümünde kahverengi-yeşil yazıyor. Ne demekse =)
  • arka kapak renklerinden bahsediyo kahverengi yeşil bi renk dah var ama onu bilmiyorum
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1224.0452

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 27 Kasım 2008; 16:06:35 >
  • Bu telefonun grisi ve beyazını yan yana görebileceğimiz bir resim var mı?
  • Fiyati biraz abarti geldi bana

Henuz turkiyede kimse getirmedigi ve satmadigi icin iyi fiyat koymuslar! Bu arada bu tel'e en cok yakisan renk on beyaz, arka kirmizi veya yesil.
  • anlamadım şimdi satışa çıktımı çıkmadımı
  • fiyatları çok bence ......
  • Bence buna da 1 gözatın. Güzel bilgiler veriyo;

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N791.php

• quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Nihayet telefonumuza kavuştuk.
    Yalnız Hepsiburada'da renk bölümünde kahverengi-yeşil yazıyor. Ne demekse =)

verdigi yedek kapaklar onlar
  • hangi renginden hangi kapak renkleri çıkıyo bilen varmi gri ve beyaz renkleri varya bu renklerde arka kapaklarda hangi renkler veriliyo
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.