Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

reis cevap 10numara olmuş

Ben reis degilim yaw pininfarina'yim! Reis-i Eagles'le karıştırdınız beni
  • Arkadaşlar bu ürün sizce hangi fiyatlardan piyasaya çıkar ? N78 düşünüyordum 5mp kamera ve xenon flaş bu telefonu da aklıma soktu.
  • Pininfarina afedersin ama saçma sapan bir cevap atmışsın. Telefonu ne amaçla kullanacak olmamın seni zerre ilgilendirmemesi bir yana benim sorum sadece telefona böyle bir program yüklenip yüklenemeyeceği idi. Yüklenecek olduğunu öğrendim. Adamlar oturup böyle bir program yazdıklarına göre buna ihtiyaç duyan da varmış demek ki. Eğer böyle bir program bilmiyorsan "gidip 2 ytl'ye fener al, n79 değil" gibi bir cevap atacağına bilmiyorum dersin, ya da hiçbir şey demez geçersin.
    Assault79, cevabın için teşekkür ederim.
  • 2 kişi de Reis yazmış yaw
  • N79da xenon flaş yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: acamos55

Arkadaşlar bu ürün sizce hangi fiyatlardan piyasaya çıkar ? N78 düşünüyordum 5mp kamera ve xenon flaş bu telefonu da aklıma soktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Pininfarina afedersin ama saçma sapan bir cevap atmışsın. Telefonu ne amaçla kullanacak olmamın seni zerre ilgilendirmemesi bir yana benim sorum sadece telefona böyle bir program yüklenip yüklenemeyeceği idi. Yüklenecek olduğunu öğrendim. Adamlar oturup böyle bir program yazdıklarına göre buna ihtiyaç duyan da varmış demek ki. Eğer böyle bir program bilmiyorsan "gidip 2 ytl'ye fener al, n79 değil" gibi bir cevap atacağına bilmiyorum dersin, ya da hiçbir şey demez geçersin.
    Assault79, cevabın için teşekkür ederim.

Symbian uygulamalarında "sivrisinek kovucu" vs şeklinde'de bir dolu işe yaramaz, saçma-sapan program var. El feneri vs. bilmem ne de bunlardan sadece biri. Sözün özü; yazılan her program işe yarayacak diye bir şey yok (hatta çoğu)

• Symbian'ın güzelliği de bu değil mi zaten? "Herkes"in işine yarayacak bir şey var. Benim işime yarayacak bir şey senin işine yaramayabilir, ya da senin işine yarayacak bir şey benim işime yaramayabilir. Fener özelliği benim işime yarayacak bir şey. Bambaşka bir şey de başkasının işine yarayabilir. Bu yüzden de kimse kimseyi eleştiremez.
  • arkadaşlar bu fm transmitter tam olarak ne işe yarar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

arkadaşlar bu fm transmitter tam olarak ne işe yarar?

Araban varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Symbian'ın güzelliği de bu değil mi zaten? "Herkes"in işine yarayacak bir şey var. Benim işime yarayacak bir şey senin işine yaramayabilir, ya da senin işine yarayacak bir şey benim işime yaramayabilir. Fener özelliği benim işime yarayacak bir şey. Bambaşka bir şey de başkasının işine yarayabilir. Bu yüzden de kimse kimseyi eleştiremez.

Ne kadar basit ve siradan beklentiler "El feneri" N79'a kufur etmek gibi birsey
    Millet bu cihazla gps, fm transmitter, wifi, digital fotografcilik vs. ile ugrasirken birileride takmiş illa fener de fener!

• pininfarina reis
  • Rubruquis kardeşim sen şimdi telefon aldınmı? yada hangi telefonu alacan kararını ver ben sana program konusunda yardımcı olurum.
  • araba yok pininfarina.tek arabadamı yarıyor fm transmitter tam olarak ne işimize yarar?
  • mp3 çalarken cihaz fm yayını yapıp radyo üzerinden de dinleyebiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

araba yok pininfarina.tek arabadamı yarıyor fm transmitter tam olarak ne işimize yarar?

Araban yoksa isine yarayacak bir ozellik degil dostum.
  • bu arada arkadaşlar şöyle bildiğiniz temiz bir araba varmı varsa fiyatları nasıl ........malum fm transmitter olayı varya kendi kendime düşündüm n79 ve fm transmitter li araba ne güzelll
  • bi gün girmedim ortalık karışmış
    Pininfarina ben metinden kopya çektim ilk o reis yazmış
    Biz telefonun çıkması için can atıyoruz millet daha telefon çıkmadan program arayışına girmiş
    Millet telefonu almadan kamerası kaç mp gps wifi varmı diye sorar bazıları fener programı yükleniyormu diye
    Tabi kimseyi aşağılamak küçük düşürmek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın
    Ama dostum senin sorduğun devede kulak kalmış yani o yüzden tepkiyle karşılaşman normal
    Eğer hiç program bulamazsan açarsın video çekim modunu açarsın flaşi kullanırsın fener gibi
    Arkadaşlar biz n79u bekliyoruz kıçı kırık bi fener yüzünden kavga etmeyin

• metin müjdemi isterim abi arabistanda telefon 350$mis buraya gelmesini beklemeden siparişini verdim bayramdan 1hafta sonra elimde ins telefon
  • Ben cevap atmıyorum zaten olay iyice karşılıklı konuşmaya dönüşmesin diye, insanlar N79'la ilgili şeyler okumak için geliyor çünkü buraya.
    Sonuçta ben cevabımı aldım, yardım eden arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.