Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n96 bunların yanında uzay üssü gibi duruyo
    ah n96 ah bi kızağın olmasaydı seni alırdım ama kızağın işin içine ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

n96 bunların yanında uzay üssü gibi duruyo
    ah n96 ah bi kızağın olmasaydı seni alırdım ama kızağın işin içine ediyo

dogru en gösterişli takoz oo......

şaka bi yana nokıa bu cihazla iyi iş çıkarmış boyutları ve fonksiyonları yerli yerinde fiyatıda iyi olursa kırk yıllık nokia düşmanı olan ben bile almayı düşünebilirim......

• N96 kendini baya belli ediyor ama. En güzel tasarımda yine ona ait.
  •  ===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <===
  • ama kalın işte n96 da
  • reis n95 le veya n95 8gb ile karşılaştırma yokmu ya
  • Beyler ben de uzun süre N85 ve SE C905'i inceledikten sonra N79 almaya karar verdim. Bunun nedeni şu. Ben telefonu biraz dikkatsiz kullanıyorum. Yani yeni aldığım telefonu da dikkatsizlikle belki onlarca kez yere düşüreceğim, yağmurun altında konuşacağım, belki eski telefonum gibi kotumun cebinde unutup yıkamaya atmayacağım ama gene de çok dikkatli olabileceğimi sanmıyorum. Sürgülü telefonu da yere falan düşürünce belki sürgü sistemi bozulur diye düşündüm açıkçası. N85'in OLED ekranının suya karşı olan dayanıksızlığı da N85'ten vazgeçme nedenlerimden biriydi. Şimdi ben de N79'un Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Umarım doğru bir karar vermişimdir.
  • dostum öncelikle aramıza hoşgeldin
    Ayrıca çok doğru bi karar verdin burda belki 20yakın arkadaş seninle aynı fikri paylaşıp haftalardır bu teli bekliyoruz ama ithalatçılar bize inat getirmiyorlar teli
    Ayrıca telefonun çok kirlenmişti galiba yıkadıgına göre
    Pininfarina aklıma gelmişken bu telin ekranında n95 gibi koruma plastiği yokmu yoksa n95 8gb gibi bi plastik var mı
  • quote:

reis n95 le veya n95 8gb ile karşılaştırma yokmu ya

resim mi?
  • quote:

dostum öncelikle aramıza hoşgeldin
    Ayrıca çok doğru bi karar verdin burda belki 20yakın arkadaş seninle aynı fikri paylaşıp haftalardır bu teli bekliyoruz ama ithalatçılar bize inat getirmiyorlar teli
    Ayrıca telefonun çok kirlenmişti galiba yıkadıgına göre
    Pininfarina aklıma gelmişken bu telin ekranında n95 gibi koruma plastiği yokmu yoksa n95 8gb gibi bi plastik var mı

Standart bir koruma jelatini var ve tel'i alir almaz hemen cikarin o jelatini.
  • arkadaşlar n79 cular derneği kuralım ne dersiniz
  • reis evet resim yok mu
    Pininfarina o jelatinden bahsetmiyorum hani ekrana dokununca renkler birbirine giriyo ekranda kapak olarak bi koruma yokya anlatabildimmi demek istediğimi yani telefonun kapağındaki kalıcı koruma var mi diye soruyorum
    Metin kardeşim telefonu ilk alan arkadaş güzel bi inceleme yapar yeni topic açıp oranın adınıda n79 fan club koyarız bütün herşey orada olur daha güzel olur herşeyden önce şu telefon bi stoklara girsin artık ya yeter
  • Madem büyük ekran istiyorum dedim, o zaman Omnia alayım... Evet çok farklı telefonlar ama sanırım Omnia alacağım... Mpx220 den sonra Windows Mobile' a dönüşüm oluyor bu da... Hadi hayırlısı...
  • Korumasi var tabi n78 ile ayni.
  • teşekkürler cevap için eğer n95gibi koruması olmasaydı tüm hevesim bitecekti
  • quote:

reis evet resim yok mu
    Pininfarina o jelatinden bahsetmiyorum hani ekrana dokununca renkler birbirine giriyo ekranda kapak olarak bi koruma yokya anlatabildimmi demek istediğimi yani telefonun kapağındaki kalıcı koruma var mi diye soruyorum
    Metin kardeşim telefonu ilk alan arkadaş güzel bi inceleme yapar yeni topic açıp oranın adınıda n79 fan club koyarız bütün herşey orada olur daha güzel olur herşeyden önce şu telefon bi stoklara girsin artık ya yeter

yarın gelmesi lazım bakalım hele
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

quote:

reis evet resim yok mu

yarın gelmesi lazım bakalım hele

Nerden aldın bu haberi. İnşallah doğrudur.

• N78 ve N82 ile buldum 1 tane;

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <===
  • reis resmi görünce aklıma geldi sendede n82 vardı ekran boyutları aynı ekrandan şikayet ettinmi hiç bide kullanıcı görüşü alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 23 Kasım 2008; 20:00:27 >
  • "Telefon" için ideal.

Web için 2.8 bile az bence. Geniş ekran ve büyük çöz. gerekir.

Resim & Video için önemli tabi genişlik. Resim neyse de video önemli. Çektiklerini millete izletirsin elbet ama zorunlu olmadıkça film izleme.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.