hadi artık gel yaaaa yarın 2 hafta oluyo n85 geleli eger yarında gelmezse öbür hafta inşallah olur piyasada
ya kardeşim bilmiyomu bu nokia bu telin n85ten daha fazla tutulacağını geldiği zaman stokların 1hafta içinde tükeneceğini bilmiyo bizim gibi bu telefonu haftalardır bekleyenin olduğunu yarında piyasalarda yuh derim artık ya yeter
Alıntı yapamıyorum, sanırım foruma yeni katıldığım için bu özellik henüz kapalı. Hsaid teşekkürler, hoşbulduk. Uzun zamandır takip ediyordum ama yeni katıldım forumlara. Nokia Türkiye'ye önem veriyor gerçekten. Bu yüzden telefonun en geç 1-2 hafta içinde çıkacağını düşünüyorum. Fiyat olarak da şöyle bir şey düşünüyorum. Avrupa fiyatı 350 euroymuş. Euro'nun fiyatı 2.1 YTL. 350x2.1=735 YTL. %18 KDV ile 867 YTL. Bir de Türkiye'de %10-20 arası daha pahalı olacağı düşünülürse 950-1.050 YTL arasında olacağını düşünüyorum.
Şu anda avrupada vergiler hariç fiyatı 320€ civarında. ayrıca tüm ülkelerde N85 ile arasında 80-100 € civarı fark var. Euro daha fazla yükselmezse 850-900 arası olur diye tahmin ediyorum. 900 ün üzerine çıkacağını zannetmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
N78 ve N82 ile buldum 1 tane;
reis n82 çok güzel duruyor sanki nasıl acaba sen kulandınmı n82 yada 79 ile farkları neler
Bende N82 var zaten. Wi-fi ve GPS bağlanma süresinde şuan en iyi N serisi. Ses kalitesi de yine N95'ten yüksek çok az. N95 de kullandım.
FP2 v9.3 değil ve FM Transmitter yok. RDS'de yok.
quote:
Bende N82 var zaten. Wi-fi ve GPS bağlanma süresinde şuan en iyi N serisi. Ses kalitesi de yine N95'ten yüksek çok az. N95 de kullandım.
yaniii........
birde rds nedir..FP2 v9.3 faydası ne acaba...
tşk saygılar
bence yaklaşık 900ytl den satışa sunulur bide bazı sitelerin sabit kur kampanyasına denkgelirsek 800civarı bi fiyatı olur tahminimce
quote:
Orjinalden alıntı: assault79
quote:
yaniii........
birde rds nedir..FP2 v9.3 faydası ne acaba...
tşk saygılar
RDS: Radio Data System
Hani arabada şarkının adı falan yazar ya o işte. Radyo Veri Sistemi yani. Ne yazmasını isterse radyo o yazar.
sagol reis
ya off nerde bu telefon hala haber alan yokmu
Daha önce Symbian tabanlı bir telefon kullanmış olanlara bir sorum var, özellikle mesajlarından bu konunun uzmanı olduğu sonucuna vardığım Reis-i Eagles'a. Ben daha önce Symbian'lı bir telefon kullanmadığım için bu konuya biraz uzağım. GSMArena yorumlarında telefonun led flash'ının Sony Ericsson K750'deki gibi karanlıkta el feneri olarak kullanılamadığını okudum. Ancak Symbian işletim sistemi olduğuna göre belki de bunu sağlayabilecek bir program vardır ve yüklenebilir diye düşündüm. Bu gerçekten çok kullanışlı bir özellik, özellikle ülkemiz gibi elektrik kesintilerinin bolca bulunduğu bir yerde =) Sizin bildiğiniz bunu sağlayacak telefona yüklenebilecek bir program var mı? Varsa telefona dışarıdan program yüklemek için işletim sistemini kırmak mı gerekiyor, yoksa istediğimiz programı direk yükleyebiliyor muyuz? Kusura bakmayın, konunun biraz yabancısıyım.
quote:
Orjinalden alıntı: Rubruquis
Daha önce Symbian tabanlı bir telefon kullanmış olanlara bir sorum var, özellikle mesajlarından bu konunun uzmanı olduğu sonucuna vardığım Reis-i Eagles'a. Ben daha önce Symbian'lı bir telefon kullanmadığım için bu konuya biraz uzağım. GSMArena yorumlarında telefonun led flash'ının Sony Ericsson K750'deki gibi karanlıkta el feneri olarak kullanılamadığını okudum. Ancak Symbian işletim sistemi olduğuna göre belki de bunu sağlayabilecek bir program vardır ve yüklenebilir diye düşündüm. Bu gerçekten çok kullanışlı bir özellik, özellikle ülkemiz gibi elektrik kesintilerinin bolca bulunduğu bir yerde =) Sizin bildiğiniz bunu sağlayacak telefona yüklenebilecek bir program var mı? Varsa telefona dışarıdan program yüklemek için işletim sistemini kırmak mı gerekiyor, yoksa istediğimiz programı direk yükleyebiliyor muyuz? Kusura bakmayın, konunun biraz yabancısıyım.
kırmak diye bir şey yok..daha öncede 6600 telefonlarda vardı yüklerdik ama pek randıman vermezdi.sonuçta bir telefon fener değil
quote:
Orjinalden alıntı: hsaid
ya off nerde bu telefon hala haber alan yokmu
said telefon ayın 1 de gelmesi lazım......
quote:
Üstat elektrik kesintisinden çok şikayetçiysen gidip 2ytl'ye çin işi bir fener alacaksın N79 degil. Bu alet multimedya cihazı ıvır-zıvır işler için kullanılacak basit bir fener degil...
kendilerine göre çok güzel yorum yapmışlar...sonuç olarak bir telefon bugun n79 yarın n99 n 101 n 105 yada z105 z 106 vs ........bu işin şakası tabiki teknolojiye asla yetişemeyiz ben eğer bu telefonu alırsam 5 yıla kadar telefon değiştirmeyecem ister 50 mp çıksın ...
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
Üstat elektrik kesintisinden çok şikayetçiysen gidip 2ytl'ye çin işi bir fener alacaksın N79 degil. Bu alet multimedya cihazı ıvır-zıvır işler için kullanılacak basit bir fener degil...
çok yaşa reis şu çinliler olmasa vay dünyanın haline helal olsun