Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bence buna da 1 gözatın. Güzel bilgiler veriyo;

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N791.php

reis verdiğin linke baktım n79 ile çekilmiş resimler berbat ötesi.....bu bence büyük bir problem sonradan versiyon atmayla düzelirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bence buna da 1 gözatın. Güzel bilgiler veriyo;

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N791.php

reis verdiğin linke baktım n79 ile çekilmiş resimler berbat ötesi.....bu bence büyük bir problem sonradan versiyon atmayla düzelirmi

E dedik o kadar zamaninda foto kalitesi bes para etmez diye kimseyi inandiramadik

• quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

hangi renginden hangi kapak renkleri çıkıyo bilen varmi gri ve beyaz renkleri varya bu renklerde arka kapaklarda hangi renkler veriliyo

Beyaz olandan kahverengi, yeşil, mavi
    gri olandan kırmızı, beyaz kahverengi

Hızlıal'da 822 YTL, sanırım en ucuz havale fiyatı da hemdebufiyata.com da 809 YTL.
  • arkadaşlar benim doğubankta alışveriş yaptığım ilk n82yi aldığım abilerim var bana 550 dolar karşılığında elimizde dediler. artı genpada yok diyorsunuz. yaklaşık 10 senedir telefon konusunda çok araştırmacıyım. ben genpa ısparta bayisindeki listeden arkadaşım söyledi ve benim yanımda genpayı aradı byi olduğu için bu bilgiyi verdiler sıradan herkese vermiyorlar ayrıca ben haklı çıktım. internet sitesinde almayanlar için dışarda yaklaşık benim dediğim fiyat olacak.neyse hayılı olsun gelmiş artık ben alınca isteyenlerin sorusuna cvp veririm. yeni olduğum için kimse beni haklı bulmamıştı.neyse
  • drorhan dostum benim bildiğim 6farklı kapak var sen kahverengiyi çift yazmışsın bi düzeltme yapabilirmisin
  • kahverengi her ikisinde de ortak. 5 farklı kapak var.

http://www.nseries.com/index.html#l=products,n79,landing,news,color-overlay,1
  • Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu telefonun SAR oranı 1.40 W/Kg! Yani inanılmaz derecede yüksek. Ortalama bir N serisi telefonun üç katı. Gerçekten çok şaşırdım.
  • Evet, telefonun SAR değerinin yüksek olması soğuk havalarda içinizi ısıtan sohbetler yapmanıza yardımcı oluyor. Teşekkürler NOKİA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu telefonun SAR oranı 1.40 W/Kg! Yani inanılmaz derecede yüksek. Ortalama bir N serisi telefonun üç katı. Gerçekten çok şaşırdım.

Bu tel'i iki yil kullanan biri kesin beyin tümörü veya kanserden gider abicim!! Alet telefon degil baz istasyon mubarek kulaginin dibinde!!

Sar degeri konusunda en duyarli marka sonyericsson. Adamlarin en yuksek sar degerine sahip modeli bile bunun 1/4 i kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 28 Kasım 2008; 6:02:30 >
  • Hangi bulguya dayanarak beyin tümörü yaptığını söylüyosun. Bu güne kadar yapılan araştırmalarda cep telefonları ile kanser arasında hiç bir bağ bulunamamışken nasıl bu yargıya ulaştınız merak ediyorum.
  • Bir Habere göre

Cep telefonu-kanser ilişkisi kanıtlandı

Cep telefonu ve kanser konusunda şimdiye kadar yapılan tüm araştırmalar cep telefonundan yayılan elektromanyetik dalgalar ve radyasyonun tümör oluşumunda etkin rol oynuyor olabileceğini ortaya koymuş ancak bu konuda kesin verilere ulaşılamamıştı. Bilim adamları bunu hep, “Cep telefonu hayatımızda daha çok yeni. Etkilerini anlamak için daha geniş kapsamlı ve uzun yıllara yayılan araştırmalar yapmak gerekiyor” diye açıkladı. Beklenen araştırma Uluslararası Kanser Araştırma Merkezi (CIRC) tarafından dün kamuoyuyla ilk kez paylaşıldı. Le Soir gazetesinin, “Cep telefonu kanser yapıyor” manşetiyle verdiği habere göre CIRC’nin 13 ülkede yaptığı çalışma bu konudaki bilimsel verilerin “oldukça endişe verici” olduğunu gösterdi. Buna göre 10 yıl ve üzeri süreyle cep telefonu kullanan kişiler için kansere yakalanma olasılığı büyük oranda artıyor.

Yaygın 4 kanser türü içinde özellikle beyin kanseri konusunda somut verilere ulaşıldı. Uzmanlar, telefonun kulağa götürüldüğü tarafta tümör oluşma riskinin yüzde 120’ye varan oranlarda yükseldiğini belirledi. Araştırma sorumlularından Elisabeth Cardis, bu sonuçları açıklarken, “temkinli olmak” gerektiğini, devletlerden, sigaranın zararlarına karşı alınan önlemleri cep telefonlarına karşı da alması gerektiğinin henüz talep edilmediğini belirtti. Cardis, çocuklardan cep telefonlarını mümkün olduğu kadar az ve makul ölçülerde kullanmalarının istenmesini, sabit telefonlara öncelik verilmesini gerektiğini ifade etti. Araştırmanın kesin sonuçları 2009’da açıklanacak.

Nasıl korunursunuz?

Çocuklarınızın çok gerekli durumlar dışında cep telefonu kullanmasına izin vermeyin.

Cep telefonuyla konuşurken vücudunuzdan olabildiğince uzak tutmaya bakın. Kulaklık kullanın.

Telefonu vücudunuzun üzerinde taşımayın. Yatarken yanınıza koymayın.

Konuşmalarınızın birkaç dakikayı geçmemesine özen gösterin.

İlla ki üzerinizde taşıyacaksanız tuş takımının bulunduğu taraf dışarı baksın.

Cep telefonuyla konuşurken sık sık kulağınızı değiştirin.

Sinyal seviyesi düşük olduğunda, yüksek hızda araba ya da trende giderken konuşmayın.

SAR (elektromanyetik dalga birimi) seviyesi düşük bir cep telefonu alın.

DipNOT

Dünya çapında yaklaşık 3.3 milyar cep telefonu kullanılıyor. Sayı 2008 sonunda 4 milyara ulaşacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: drorhan

Hangi bulguya dayanarak beyin tümörü yaptığını söylüyosun. Bu güne kadar yapılan araştırmalarda cep telefonları ile kanser arasında hiç bir bağ bulunamamışken nasıl bu yargıya ulaştınız merak ediyorum.

Gereksiz ve konu dışı bir tartışma yaratacak ileti oldugundan msj silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 28 Kasım 2008; 11:19:33 >
  • Diğer bir habere göre

.8 milyon sterlin harcanarak yapılan araştırmada cep telefonu ile kanser arasında bağlantı olmadığı sonucuna varılmış. habere göre 1000 kişiden fazla denekle yapılan çalışmada ilk kez radyasyonun beynin farklı bölgelerindeki etkisi de incelenmiş.
    beyin tümörü bulunan hastalarla sağlıklı deneklerin geçmişleri de değerlendirilerek cep telefonu kullanımının kanser oluşumuna yol açmadığı sonucu elde edilmiş. a
    raştırmaya hükümet ve cep telefonu üreticileri maddi destek vermişler. amerikan kanser topluluğu'nun buradaki raporunda da bu yöndeki tüm araştırmaların şu 3 temel sonuca vardığı bildiriliyor:

1)beyin tümörü olan hastaların sağlıklı insanlardan daha fazla cep telefonu kullanmadığı (hatta açıklanamayan bir şekilde daha az kullandıklarının tespit edildiği)
    2)cep telefonu kullanım miktarının artışı ile kanser riski arasında bir bağlantı bulunmadığı
    3)beyinde tümörün oluştuğu bölge ile cep telefonunun vücuda temas ettiği bölge arasında da bir bağlantı olmadığı

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu telefonun SAR oranı 1.40 W/Kg! Yani inanılmaz derecede yüksek. Ortalama bir N serisi telefonun üç katı. Gerçekten çok şaşırdım.

Bu tel'i iki yil kullanan biri kesin beyin tümörü veya kanserden gider abicim!! Alet telefon degil baz istasyon mubarek kulaginin dibinde!!

Sar degeri konusunda en duyarli marka sonyericsson. Adamlarin en yuksek sar degerine sahip modeli bile bunun 1/4 i kadar...

Sony Ericsson da artık SAR değeri yüksek telefon yapıyor. Piyasada ki en yüksek SAR değerli telefonların SE nin oldu.

T650 1.80 W/Kg
    K770 1.69 W/Kg
    W880 1.45 W/Kg

En duyarlı üretici Samsung. 1.00 W/Kg SAR değerinin üzerinde radyasyon yayan telefonu çok az.

SAmsung telefonların SAR değeri için buraya tıkla

Çok fazla telefonla konuşmayanlar için yani mesajla iletişimini kuran biri için sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 28 Kasım 2008; 12:51:23 >

• pininfarina güzel bir konuya değinmiş ayrıca teşekkür ederim.sar konusunda etkilemezmi insanı tabii ki etkiler vede zararları vardır.ancak günde 3 paket sigara içen bir millet olarak sar değilde atom bombası olsa ne yazar.konuyu fazla uzatmadan hepinize saygılarımı sunar telefon alan arkadaşlara hayırlı olsun....
  • xapox kendinle çelişkiye girmişsin
    Ayrıca sağlık bakanlığından yapılan açıklamaya göre radyomanyetik yerlerde çalışanların bile sağlıkları tehlikede değil ona bakarsan hastanelerdeki röntgen sorumlularin hepsinin kanser olması gerekiyor
    Avrupada yapılan açıklamada da telefon için 2 sınırını geçtiği zaman ufak bir risk oluşabilecegi ama 2nin altında bir sorun olmadığı açıklaması yapılmıştır
    Arkadaşın dediğine göre son 1yıldır revaçta olan ve sar değeri 4ü gecik olduğu söylenen çin malları telleri binlerce insan 1yılı gecik süredir kullanıyo ve ben onlardan hiç birinin kanser olduğunu duymadım
    Ayrıca kim telefonu almış metin ben göremedim mesajı
  • alan arkadaşlar var pazartesi hemen hemen her yerde satışa çıkıyor.
  • Alan Arkadaslar Degerlendırmelerınızı Beklıyoruz...
  • ALAN ARKADAŞLAR FOTO KONUSUNDA ÇOK BERBAT DİYOR KENDİSİ FORUMA TAKILMAZ AMA BEN İLETEYİM DEDİM.....onun dışında çok güzel ve kibar ayrıca şık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

xapox kendinle çelişkiye girmişsin
    Ayrıca sağlık bakanlığından yapılan açıklamaya göre radyomanyetik yerlerde çalışanların bile sağlıkları tehlikede değil ona bakarsan hastanelerdeki röntgen sorumlularin hepsinin kanser olması gerekiyor
    Avrupada yapılan açıklamada da telefon için 2 sınırını geçtiği zaman ufak bir risk oluşabilecegi ama 2nin altında bir sorun olmadığı açıklaması yapılmıştır
    Arkadaşın dediğine göre son 1yıldır revaçta olan ve sar değeri 4ü gecik olduğu söylenen çin malları telleri binlerce insan 1yılı gecik süredir kullanıyo ve ben onlardan hiç birinin kanser olduğunu duymadım
    Ayrıca kim telefonu almış metin ben göremedim mesajı

Nasısa benim dozometrem var, TAEK 3 ayda bir kontrol ediyo, TAEK derse ki yüksek doz almışsın değiştiririm telefonu. Siz düşünün artık.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.