Şimdi Ara

Nokia N8?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N8 kullanmış olanlar sizce iyi bir telefon mu? Özellikleri çok cazip geliyor ve almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• kullanmadım ama kullanan kişiler tanıyorum ve hiç memnun değiller. gerçi senin telefonda ne aradığına bağlı bu biraz da. ağır bir işletim sistemi var, özellikle iPhone'la kıyaslayınca belki 10 kat daha ağır diyebilirim. kamerası güzel, hdmi çıkışı mevcut. bunlar artıları. Nokia akıllı telefon konusunda pek iyi değil. yerinde olsam hemen hemen aynı fiyatta olan Samsung Wave modelini incelerdim. fiyat - performans açısından en mükemmel aletlerden birisi bence
  • wave ve n8 :) n8'in malzeme kalitesi bile başlı başına yeter, wave'in işletim sistemi denilen bada'nın da ne olup ne olacağı muallak. tabi karar senin.
  • samsung almam zaten :) omnia kullanmıştım
  • arkadaaşımda var .çok güzel telefon.video kamera gibi..
    ayrıca telefonun flaş desteği süper takılmaksızn tv-video-digitürk web vb sorunsuz..
    c sersii gibi ağır değil.tavsiye ederim şahsen..
  • Söz konusu Nokiaysa diğerlerine tercih ederim
  • htc desire hd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson W800&K810i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia N900 u saymiyorum,Nokia nin en son satin alip kullandigim modeli N70 dir.Sene 2005 di Ve bu modellden sonra Nokia, symbian disinda bir isletim sistemi olan model cikarana kadarda Nokia marka hicbir telefon almam demistim kendi kendime .Sene 2011 ve Hala da sozumun arkasindayim.Nokia cok iyi bir telefon ureticisi olabilir, hatta piyasanin lideride suan, ancak ust segment smartphone satis siralamasinda bana gore,Apple,Motorola,HTC ve Samsung un arkasinda.Pazar liderligini Giris seviyesi ,orta segment deki genis urun,model yelpazesine ve marka aliskanligi nin vermis oldugu guvenle azda olsa rakiplerine oranla ust segment cihaz satislariyla surduruyor.Ama simdilik.Eger symbianda israr ederse Meego veya N900 tarzi daha guclu linux modelleri bir an once piyasa surmezse pazar liderligini Samsung a kaptirir.Ki beni giris seviyesi modeller ile surdurulen liderlik baglamiyor.6600 ,6630 modellerini severek kullandim.Taki 2005 de Aldigim N70 modeline kadar.Yil 2004 7710 modelinde bir telefonda dokunmatik ekrani kullanan bir firmanin, bu denli gelecegi on gorememesi veya prensip meselesi yapiyormus gibi symbianda israr edip,pazarda geri klamasina neden olan bana gorede yetersiz modeller urettiigi surecede Nokia nin hicbir modelini almam.Dune kadar ,N95,N96 modelleri ile piyasanin tozunu atan firma,Simdi Apple in iphone u ile tam anlamiyla panige kapildi ve Symbian in s60 in bana gore dokunmatik ekranli olmayan modeller icin bile yetersiz isletim sistemini, dokunmatik arayuz ile adapte edip bu segmente var olmaya calisiyor.Bazilari diyebilir,diger firmalarda iphone nun cikisiyla ayni panige kapildi diye.Fakat diger firmalar Apple in bu hizli girisine ayni hizda cikardiklari modellerle cevap verdi.Hatta bir cok yonden gectiler bile onu.Peki Nokia yukarida bahsettigim gibi yerinde sayiyor,hatta gerilemeye basladi bile diyebiliriz.Neyse Nokia veya baska bir firma babamin degil.Herhangi bir Borsada hisse senetlerinide almis degilim.Bu yuzden pisyasadaki siralamalari beni enterese etmiyor.Okadarki Donanimhaber vb paylasim platformlarinda bircogu gibi hala piyasanin lideri diyip elindeki veya satin alacagi,Nokia yi yuceltecek kadar bile enterese etmiyor.Fakat benim acimdan Nokia ve benim ilgilendigim segmentte urettigi modellere deginmek adina boyle konuya uzun bir giris yaptim.
    Asil konuya donecek olursam, Suan hali hazirda,iphone 3g,Samsung Galaxy S, HTC Desire HD modellerine sahibim ve ara ara ucunude kullaniyorum.Desire HD modelini alirken N8 modelini hatta E7 modelini dahi uzun uzun alici gozuyle incelemis,ve yabanci sitelerden de on bilgi sahibi biri olarak.
    N8, tasarim kisiye gore degisir ama bana gore torpil gibi tuhaf bir tasarima sahip,yukarida bir kisinin bahsettigi gibi,kamera,HDMl girisi ve harici usb bellek tanima ozelliginin disinda.Kullanici arayuzu performansi, dokunmatik ekran tepkime suresi zayif olan bir model.
    Nokia nin OVI program marketi de ,Nokia nin da program marketi var demekten oteye gidemiyor.
    Cektigin fotolari videolari, internet sayfalarini HDMl girisi ile Tv de HD kalitesinde goruntulersin.Oda HDMl girisi olan bir full HD tv veya pc ekranin varsa tabi.
    Gerisi hemen hemen 5800 vb Nokia modelleri gibi.

• özellikleri güzel bi telefon ama internette dolaşan "cihaz sürekli donuyor ya da kendi kendine reset atıyor" gibisinden sözlere bakılırsa bu güzel özellikler kağıt üzerinde kalmış gibi görülüyor..
  • Güzel bir telefon N8 ama senin N8'i hangi yönde kullanacagına bağlı;

+ları;
    12 Mp Kamera
    Xenon Flaş
    HDMI çıkışı

-leri;
    Hala symbian kullanılıyor olması,
    Internet Browser yavaşlıgı
    ara sıra donmalara

ama tabiki İphone yada Htc Desire Hd gibi telefonlarla karşı tek iyi yanı Kamerası
  • peki donma sorunu düzeldi mi bilgisi olan var mı???
  • Merhabalar hocam;

Öncelikle şunu sölemeliyim forumda dolaştıysan n8 ile alakalı konuları %75-80 i pek övmüyor modeli. Bunun başlıca sebebi hantal sembiyan. Eğer kamera ile çok işin varsa 12 mp lik ve xenon Flaşı ile muhteşem bir kameraya sahip. Malzeme kalitesi konusundada gayet iyi ve sağlam bir telefon. Ama öncede soledigim gibi hantal bir telefon yani belki 1-2 şey yaparken takılma olmaz ama 5-6 tane uygulama açınca istedigin kadar güncelleme gelsin bu telefn bunları kaldıramıyor maalesefkii. Bazı arkadaşlar wave al wave al demiş. Yahu wavein üretimi durdu zaten bada. Samsung adam gibi destekde vermiyor telefonuna ne wave wave diyorsunuz allah aşkına? Bence İphone 3Gs bi düşün veya HTC Desire bu modellere bakmanı tavsiye ederim N8 e göre gayet hızlı telefonlar. Ama kamerayla çok işin varsa uzak dur bu 2 telefondanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Merhabalar hocam;

Öncelikle şunu sölemeliyim forumda dolaştıysan n8 ile alakalı konuları %75-80 i pek övmüyor modeli. Bunun başlıca sebebi hantal sembiyan. Eğer kamera ile çok işin varsa 12 mp lik ve xenon Flaşı ile muhteşem bir kameraya sahip. Malzeme kalitesi konusundada gayet iyi ve sağlam bir telefon. Ama öncede soledigim gibi hantal bir telefon yani belki 1-2 şey yaparken takılma olmaz ama 5-6 tane uygulama açınca istedigin kadar güncelleme gelsin bu telefn bunları kaldıramıyor maalesefkii. Bazı arkadaşlar wave al wave al demiş. Yahu wavein üretimi durdu zaten bada. Samsung adam gibi destekde vermiyor telefonuna ne wave wave diyorsunuz allah aşkına? Bence İphone 3Gs bi düşün veya HTC Desire bu modellere bakmanı tavsiye ederim N8 e göre gayet hızlı telefonlar. Ama kamerayla çok işin varsa uzak dur bu 2 telefondanda

Zaten Nokia telefona anca kamera eklesin başka yaptıgı bişe yok adamların yaw

• quote:

Merhabalar hocam;

wave N8'den iyidir bana göre çünkü smartphone hantal olmamalıdır. 1.000 lira civarı para veriyorsun, o para sadece 12 mp kamera için verilmiyor. telefonda hız çok önemli, bu da samsung wave'de mevcut. iPhone 3gs diyorsun, ben pahalı diye söylemedim. alabiliyorsa iPhone 4 alsın, en iyisi o

• quote:

Orijinalden alıntı: SARPERBJK

quote:

Merhabalar hocam;

wave N8'den iyidir bana göre çünkü smartphone hantal olmamalıdır. 1.000 lira civarı para veriyorsun, o para sadece 12 mp kamera için verilmiyor. telefonda hız çok önemli, bu da samsung wave'de mevcut. iPhone 3gs diyorsun, ben pahalı diye söylemedim. alabiliyorsa iPhone 4 alsın, en iyisi o

Hocam 1000 lirayı veren 1150 lirayıda verir sanırsam? 3Gs 8 gb.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.