Şimdi Ara

NOKİA N8 İNCELEMEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertacfilm

hiç düşünmeden garmini yükliycem.ovi maps tan iyi olacağı kesin. tabi ovi maps ıda denemeden konışmiyim.ukalalaık olmasın

25. versiyon haritalar yayınlandı, yeni haritalarda Türkiye için 100.000'den fazla POI ve 20 il eklenmiş...

Ovi Maps son bıraktığından beri baya gelişti,

Bilgine,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

hiç düşünmeden garmini yükliycem.ovi maps tan iyi olacağı kesin. tabi ovi maps ıda denemeden konışmiyim.ukalalaık olmasın

25. versiyon haritalar yayınlandı, yeni haritalarda Türkiye için 100.000'den fazla POI ve 20 il eklenmiş...

Bilgine,

Çok iyi ya haritaların güncel olması çok onemli
  • Lira olarak 900 lira civarında olması çok iyiymiş hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Lira olarak 900 lira civarında olması çok iyiymiş hakkaten
    Burda ıphone4 fiyatına satmaya çalışırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Bilgine,

hmm denemekte fayda var.uzun zamandır takip etmiyordum ovi maps ı
  • Güzel inceleme teşekkürler :)
  • biraz beklemek gerekecek ziraa nokia nın geçiş telefonu :)) gene vardır bişeyler :D
    ucuzlayınca bizde alırız zamannda 5800 ıda 800 tl ye aldıkta noldu şimdi 400 filan...düşsünde alak :D
  • quote:

ovi maps uygulamasını deneme şansınız oldumu acaba.gps i nasıl uyduya hemen ulaşabiliyormu acaba ?

bıraz once denedım yaklasık 3 dakıkada baglandı x6 dan ıyı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Güzel inceleme teşekkürler :)

lutfen ıncelememle dalga gecmeyın

ne de olsa bu ılk ıncelemem

reıs bana ınceleme nasıl oluyor ogret barı
  • Gece resimleri gece modunda çekilmemiş sanırım, bu yüzden çok iyi durmuyorlar.

"Kırmızı göz önleme" ile birkaç adet resim denemesini yineliyorum pıliiz.
  • Telefonun malzeme kalitesinden,hızından biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misin? Bir de oyun performansı nasıldı donma felan hiç oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Güzel inceleme teşekkürler :)

lutfen ıncelememle dalga gecmeyın

ne de olsa bu ılk ıncelemem

reıs bana ınceleme nasıl oluyor ogret barı

inceleme değilde ilk deneyimler dense daha açıklayıcı olur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*

Gece resimleri gece modunda çekilmemiş sanırım, bu yüzden çok iyi durmuyorlar.

"Kırmızı göz önleme" ile birkaç adet resim denemesini yineliyorum pıliiz.

buyur kırmızı goz ıle denemeler hazır

http://www.multiupload.com/B9DVO9W5WQ

ancak arkadası cektıgım bır resımde tek gozu kırmızı cıktı onun nedenı ne anlamadım sanırım bıraz yandan oldugundan olabılır

gece modundakı cekımler az sonra

quote:

Telefonun malzeme kalitesinden,hızından biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misin? Bir de oyun performansı nasıldı donma felan hiç oldu mu?

malzeme kalıtesı gercekten ustun kı bunu cızılmeye karsı dayanıklılık testınde de gormustuk ben sımdı cızmeyeyım gerek yok

yanı elıne alınca kalıtesını hıssettırıyor

sımdı hızından bahsettım zaten dıger symbıan lara gore gayet hızlı ve tatmın edıcı kı suan hafızanın yarısı dolu

oyun ıcınde ıse herhangı bır takılma soz konusu degıl gayet stabıl.

• N8 gece modunda oldukca ıyı ıs cıkardı resımler bırazdan dunku cektıgım yerı cektım oldukca basarılı geldı bana.
  • Buyrun arkadaslar.

N8 Gece modundaki performansı.

http://www.multiupload.com/HX2KHN583R
  • Çok teşekkür ediyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Allah bizede nasip etsin, Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

Buyrun arkadaslar.

N8 Gece modundaki performansı.

http://www.multiupload.com/HX2KHN583R

hayırlı olsun güle güle kullanın bizede kısa zamanda nasip olması dileği ile
  • Bütün linkleri indirip baktım. Video kalitesi tatmin edici. Stereo ses kaydediyor. Ancak video çekimi için titreşim engelleme özeliği yok haliyle görüntü de hafif sarsıntı var. Video kamera cihazı olmadığı için bunu beklemek pek doğru olmaz. Resim kalitesi de fena değil. Gerekli çekim ayarları yapılınca daha iyi sonuçlar verecektir. Pixon ve Satio'dan sonra 12 mp de N8'de yerini aldı. HD çekimi ile önde. Bakalım TR fiyatı ne olacak.

İnceleme için teşekkürler.
  • @dangerdanger incelemen hayorlı olsub artık burdan takip ederiz.
    Yanlız resim örnekleri (tabi yeniden boyutlandırılmış) ve telefonun görünümü ile ilgili konuya image yüklersen incelemen çok daha güzel olacaktır
  • hmm anladığım kadarıyla dış hoparlör sesi biraz düşük öylemi?ama ses kalitesi çok iyi diyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 20 Ekim 2010; 8:17:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.