Şimdi Ara

NOKİA N8 İNCELEMEM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangerdanger

hayırdır arkadaslar merak ettıgınız bırsey kalmadı mı

Okucukda moralim bozuluyo :D bi gelsede alsak artık.
  • Hocam aletin dns ayarlarını değiştirdiğinde nete girmede herhangi bir problem yaşıyor musun?

Malum Türkiye'de sürüyle yasaklı site var ve önceki telefonumda dns ayarlarını değiştirdiğimde hiçbir siteye girmiyordu alet.
  • quote:

Hocam, kulaklığı nasıl.? Müzik dinlerken kaliteli hissi veriyormu.?
  • bip demesini programın içindeki bir ayarla kapatmalısın. neyse, kayıt yapıyor en azından.

birde 5800 içinden bir kılıf çıkmıştı. siyah silikon. bunun içinden kılıf çıkıyor mu, çıkan kılıf 5800 ınkinin formatında mı.

aslında pek çok kişinin hayalindeki resimleri görememesi hevesleri kırdı gibime geliyor. en azından benim için öyle oldu diyelim. satio mu satmaktan vazgeçtim, n8 i elime alıp inceleyene dek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*

quote:

Hocam, kulaklığı nasıl.? Müzik dinlerken kaliteli hissi veriyormu.?

kulaklık x6 ıle aynı gıbı bana kalıtelı gelıyor tabı bu kalıteler kulaga gore degısıklık gosterır

dns olayı ıcın se dnsı nerden degısır onu soyleyın degıstıreyım ama burada youtube fılan yasaklı degıl neysee ben de iddaa sıtelerınde denerım gercı hıc bır sıteye gırmıyor demıssın eger normal acık olan sıtelere gırerse kapalı olanları denerım hele bır nerden yapılcagını ve bır de dns serverı verın de soylıyeyım

kılıf olayına gelınce bırkac unbox vıdeosunda ıcınde cıkan bır sılıkon kılıf gormustum gecı bıraz kaba gıbı duruyordu ama benımkının kutu ıcerıgınden herhangı bır kılıf cıkmadı. ama kılıf sart mat boyalı bır metal oldugundan telefon elınden kayıyor.

• Resim kalitesi aynı samsung wave gibi, noise filan var, iyi değil, Nokia E72 nin çektiği fotoğraflar bile bundan çok daha net ve daha az noise var.
  • en çok merak ettiğim resim kalitesiydi, merakımı pek karşılamadı gibi yada güncellemelerle oturacak bişey
  • aynı bölgede benım n79 ile çektiğim resimler var .nerdeyse aynı.benım tel ile farkı gece çekımlerınde. video bile aynı kalitede gıbı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

bip demesini programın içindeki bir ayarla kapatmalısın. neyse, kayıt yapıyor en azından.

birde 5800 içinden bir kılıf çıkmıştı. siyah silikon. bunun içinden kılıf çıkıyor mu, çıkan kılıf 5800 ınkinin formatında mı.

aslında pek çok kişinin hayalindeki resimleri görememesi hevesleri kırdı gibime geliyor. en azından benim için öyle oldu diyelim. satio mu satmaktan vazgeçtim, n8 i elime alıp inceleyene dek.

kelmiker hocam resimlere bende baktım, çıktıktan bikaç ay sonra benimde gönlüm vardı satio yla belki değişebilirim diye ancak dediğin gibi gerek yok gibi gözüküyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 20 Ocak 2011; 23:17:29 >
  • arkadaslar ankara cepadan kesın fıyat aldım nokıa shoptan 1200 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

arkadaslar ankara cepadan kesın fıyat aldım nokıa shoptan 1200 tl...

Kesinbi tarih söyledilermi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

güzel inceleme olmuş.bakalım 2sene sonra n8 başlığı hala üst sıralarda görebilcekmiyiz..beni üzen tek nokta 25 kare çekim yapması.30 kare bile azken 12mp lik kamerayla 25 kare çeki yapılırmı yahu.eminim 2 seneye kalmaz 1080p ve 30fps üzeri çekim yapan telefonlar çıkacaktır.ve n8 2.el tezgahlarında cirit atacaktır.gerçi bu her telefon için geçerli elinde sonunda tahtından iniyo bi şekilde...

zaten modlandı. ancak resmi fw güncellemesi ile 30 fps ye çıkartılacak.

• kesinlik yok kasım başında deniyor...
  • resim kalitesi n82 ve 6220c ye göre nasıl arkadaşlar resimleri indirmedim ve bu işte pekte bilgili sayılmam
  • ya facebook videolarını oynatıyormu baktınmı bu arada...
  • ıcındekı facebook uygulamasında gostermıyor ama uygulama ıcınde vıdeo ya tıkladıgımız zaman normal browser acılıp face e gırıyor ve vıdeoları oradan herhangı bır problem olmadan oynatıyor.
  • bilgilendirdiğin için saol. bu cuma tel elimde olacak inş. bende kervana katılıyorum :)
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün.N8'de de iphone jb gibi bir uygulama varmı?Yoksa bütün herşey ovi'den mi indirilmek zorunda?
  • Değerli Dostum,

Öncelikle hayırlı olsun , güle güle kullan.

Bikaç sorum var, yardımcı olursan sevinirim.

1.s60 v5 programlar yüklenebiliyor mu ? Ndrive-garmin vs ?

2.altyazılar filme gömmeden çalışıyor mu ?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.