Şimdi Ara

NOKİA N8 İNCELEMEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun arkadaslar makro cekımler hepsı degıl bır kısmı

http://www.multiupload.com/9U4BBGFVNG

bu arada altyazı olayını da denedım ama acmadı bılgınıze.

smart movı mıyıdı oyle bır program vardı yukleyıp denemek lazım bulabılırsem yuklerım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 20 Ekim 2010; 17:08:29 >
  • Altyazı olayını bir program ile filmin içine gömerek deneme şansınız var mı ?
    Bakalım o şekilde altyazı görünecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Altyazı olayını bir program ile filmin içine gömerek deneme şansınız var mı ?

o zaman zaten altyazı görünür.önemli olan ayrı olarak sub ve srt dosyalarını tanıması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

buyrun arkadaslar makro cekımler hepsı degıl bır kısmı

smart movı mıyıdı oyle bır program vardı yukleyıp denemek lazım bulabılırsem yuklerım.

yok arkadaş bu işte bi yanlışlık var yaa :(..gündüz cekimlerinde fluluk var.sanki kameranın önünde ince tül perde var.o canlı gerceksi resimler yok..abi sen kameranın önündeki koruma bandını cıkardın dimi

• quote:

lonelycatgames.com dan satin alabilir ya da demosunu indirebilirsin. Smartmovie nin .sub uzantili altyazi destegi var. kendi converteri ile altyazi gomebilirsiniz. Real player haricinde telefon icinde ' video player ya da video oynatici ' diye bir uygulama yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacfilm

quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Altyazı olayını bir program ile filmin içine gömerek deneme şansınız var mı ?

o zaman zaten altyazı görünür.önemli olan ayrı olarak sub ve srt dosyalarını tanıması..

arkadasın dedıgı gıbı gomulu olanlar gozukuyor ama dıger turlu ayar fılan da yok sadece ekran boyutu ayarlanıyor bırde vıdeo detayları gozukuyor srt yı desteklemedı de sub bı bılemem ama onu da desteklıyecegını sanmıyorum ne de olsa aynı hıkaye

quote:

yok arkadaş bu işte bi yanlışlık var yaa :(..gündüz cekimlerinde fluluk var.sanki kameranın önünde ince tül perde var.o canlı gerceksi resimler yok..abi sen kameranın önündeki koruma bandını cıkardın dimi

jelatını tabıkı cıkardım ama bılmıyorum fulu olayı ayarlardan kaynaklı olabılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

lonelycatgames.com dan satin alabilir ya da demosunu indirebilirsin. Smartmovie nin .sub uzantili altyazi destegi var. kendi converteri ile altyazi gomebilirsiniz. Real player haricinde telefon icinde ' video player ya da video oynatici ' diye bir uygulama yok mu ?

smart movı yı denedım 3rd edıtıon olanını ses de bı problem var sanırım ses cıkmadı ve alt yazı da gelmedı versıyonu s'3 e gore yapmaları lazım sanırım neyse sonuc olarak srt olmadı sub dedıgın gıbı olur sanırım neysee umarım buna gore de bırseyler cıkar.

• rica etsem birde call record programı dener misin. kayıt yapıyor mu, bip sesi var mı. mesela total recall i deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

rica etsem birde call record programı dener misin. kayıt yapıyor mu, bip sesi var mı. mesela total recall i deneyebilirsin.

ovı de varsa denerım bırazdan

bu arada cızılmeye karsı dayanıklılık testı yaptım arka kapagını atacla bıraz cızdım sonra hafıf ıslak bezle sıldım hıc bırsey kalmadı.

kasası baya saglam.
  • yav telefon almamaya karar vermiştim laptop alıcaktım yada yeni bi kasa ama şu resimlere bakıp yapılan incelemeleri okuyunca içim gidiyor
  • ovide olmasa bile 14 günlük full deneme sürümü var. onuda deneyebilirsin.http://www.killermobile.mobi/ota/TR4.20.SIS bu da linki
  • Kötü yanları nedir bu telefonun eksi yönleri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

ovide olmasa bile 14 günlük full deneme sürümü var. onuda deneyebilirsin.http://www.killermobile.mobi/ota/TR4.20.SIS bu da linki

yarın ılk ısım denemek olacak.

quote:

Kötü yanları nedir bu telefonun eksi yönleri varmı

walla ben pek eksı yonunu gormedım suan kılıfsız kullanıyorum yatarken telefonu kurcalamak bıraz zor oluyor yanı elınde tutus pozısyonu bıraz zor elınden kayıyor yanı bıraz da elını agrıtıyor aslında hafıf ama kasa celık oldugundan verdıgı hıs agır sımdılık baska eksı yonu yok kı bu da ınce zarıf bır sılıkon kılıfla gıderılebılır cınsten bır sıkıntı.

walla henuz baska bır sıkıntı aklıma gelmıyor hee ıste bır de uygulama sıkıntıları var daha dogrusu uygulama bol da uyumsuzluk sıkıntıları var o da guncellemeler le yerıne oturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Kötü yanları nedir bu telefonun eksi yönleri varmı

bu arada suan kontor sorma servısını arayıp denedım ancak ben arada gelen dıt sesını duymadım kaydı dınledım kayıt da da yok tabı karsı taraf duyuyor mu onu yarın denerım bu saat de arayacak kımse yok ver numaranı arayayım senı yanı sımdılık dıt sesı yok.
  • Batarya durumunu da anlatırmısın acaba full kullanınca widgetlarla falan ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoft

Batarya durumunu da anlatırmısın acaba full kullanınca widgetlarla falan ne kadar gidiyor?

walla batarya durumu su sekılde sımdı ben ılk gun yaklasık 300 resım cektım bunlrın 200 u flash lı bırde telefon elımden dusmedı wıreless sureklı acık o sekılde 1 gun kadar gıttı 2.3. gun de sonucta aynı sekılde kurcalamalar devam ettıgınden 1 gun gıdıyor yanı 1 gun rahat gıdıyor sımdı az gorebılırsınız ama benım sefın ıphone 4 u var onda da wıreles fılan acık ama o sırkette sarj etmek zorunda kalıyor ama benım ıcın gerek olmuyor ve bu kullanıma cok normal yanı normal kullanımda 2 gunu cok rahat bulur. ben de sureklı wıreles acık ve arka planda sureklı bazı uygulamalar acık kalıyor yanı kısacası benı tatmın edıyor.

quote:

rica etsem birde call record programı dener misin. kayıt yapıyor mu, bip sesi var mı. mesela total recall i deneyebilirsin.

sabah denedım bu olayı ama maalesef 15 sn de bır bıp sesı gelıyor.

bu arada dun bır test yapayım dedım soyle baba uygulamalardan 18 tane actım ve menudekı kaydırma hızı cok az dustu yanı bence ramı az dıyenler harbı yanılıyor mukemmel otesı yok boyle bırsey banamısın demıyor gercekten bu sefer nokıa yapmıs arkadaslar.

• Batarya Kullandıkça artacaktır, ayrıca yazdığı gibi şimdilik elinden düşürmüyor onunda etkisi var tabi bataryada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Batarya Kullandıkça artacaktır, ayrıca yazdığı gibi şimdilik elinden düşürmüyor onunda etkisi var tabi bataryada.

walla hıc sorma her dakka yenı bır ozellık kesfedıyorum en son su google voıce search olayını yuklemeye calıstım ama henuz symbıan ıcın tr versıyonu aktıf degıl sanırım. Ama batarya konusu dedıgım gıbı gecelerı sarja takmak yeterlı oluyor.

bırde yanı fılm fılan da ızlıyorum onların da etkısı oluyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 21 Ekim 2010; 13:39:42 >
  • hayırdır arkadaslar merak ettıgınız bırsey kalmadı mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.