Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2084. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20822083208420852086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Arkadaşlar, JoikuSpot n8 de çalışmıyor mu? Tüm her şeyi ayarlıyorum, bağlantıyı başlatıyorum ama diğer cihaz bağlantıyı görmüyor?

Dostum komik bir şekilde son günlerde aynı şeyle uğraşıyormuşuz android in a sını bilmezken şuan tableti ikinci kez çökerttim ve odin le download modda kuruyorum. (tableti aldığım Tv yle verdiler para falan vermedim yani. Senide o konuda hatırlıyorum )
    android telefon veya tabletler wep bağlantı kabul etmiyor malesef okumadığım yazı denemediğim dosya kalmadı dosyayı değiştirmeye kalkarsan (wpa_supplicant) bir daha wifi ya bağlanmayı unut zaten bu işlemleri root suz yapamıyorsun bile.
    Neyse@hunkar a dediğim gibi bi yapsın evine gidip elinden öperim. Uzun lafın kısası senin joiku sağlam. sadece protokol wpa olmadığı için hayatta bağlanmıyor görmüyor bile şerefsiz.
    Harbi komik oldu bu tam uğraştığım şeyi sen soru olarak sormuşsun

aynen uğraş uğraş usandım artık. şirketin verdiği bir t20 var onu kullanacağım sanırım..
    joikuspot aslında wpa üzerinden bir bağlantı da oluşturamaz mı? Hayret bir şey.. Ya da android neden görmez kafamda deli sorular

televizyon hayırlı olsun bu arada, umarım sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsundur

Arkadaşlar, bende Asus TF101 tablet var, onunla sorunsuz şekilde bağlanabiliyorum Joikuspot'a, ama yeni aldığım LG televizyonum görmüyor nedense. Ben de günlerdir bu sorunu çözmeye çalışıyorum. İnşallah vardır bir çözümü...???

• gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    Çok saol dostum daha televizyonu kurduramadım malesef evin eksikleri daha hala bitmedi. Hala vatanda duruyor
    google ve android iğrenç bir sistem de o yüzden izin vermiyor. eğer izin verseler 3gli tabletleri satılmaz diye wireless tabletleri engelliyorlar. Onlarda biliyorlar çünkü telefonların uygulamaları wep protokolü olarak çalıştığını. bakalım dosya ile olmadı şimdi wep ayarlarını konfigürasyon dosyasına eklemeye çalılıyorum eğer olursa zaten burda paylaşıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son durum:Ben bu androidin ta ... en son bi developer ın yazısını okudum adamın yazdığı android 4.x serisinin tamamında wifi problemi varmış. Bağlantı problemi hat bağlansa bile kopma problemi vs. Ve bu durum ta 5.x versiyonda düzelecekmiş hayır joikuspota diyemiyoruzki şu bağlantıyı wpa yap diye adamlar diycek ulen symbian mı kaldı program yazayım artık tabletle her yerde internet hayal

• güncelleme gelmiş .

e posta ve ajanda güncellemesi
    mesajlar için düzenleme
    nokia müzik
    nokia social
    yeni giriş ekranı widget'ları

şeklinde 5 tane

(bkz : "biz daha ölmedik")
  • Arkadaşlar N8 Kablolu veya kablosuz modem olarak kullanılabiliyor mu?
    Kullanılıyorsa evdeki interneti iptal edeceğim.
  • Haklisin..

Olacak gibi değil..hep bir problem cikiyor..
    Aksam detayli yazarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

güncelleme gelmiş .

mesajlar için düzenleme
    nokia müzik
    nokia social

şeklinde 5 tane

ben Belle'de kaldım. Update leri kurmuyorum artık . Boyle mutluyum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Arkadaşlar N8 Kablolu veya kablosuz modem olarak kullanılabiliyor mu?

Üstteki 5 6 mesajı okusan. Sorunun cevabını alırdın.
    bilgisayardan bağlanabilirsin ama televizyon veya android tabanlı bir tablet veya telefondan bağlanamazsın. Ayrıca wep protokolü desteklediği için başkaları bir iki saniye içerisinde şifreni kırıp bağlanabilir sonra farutanla sen uğraşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Arkadaşlar N8 Kablolu veya kablosuz modem olarak kullanılabiliyor mu?

Üstteki 5 6 mesajı okusan. Sorunun cevabını alırdın.
    bilgisayardan bağlanabilirsin ama televizyon veya android tabanlı bir tablet veya telefondan bağlanamazsın. Ayrıca wep protokolü desteklediği için başkaları bir iki saniye içerisinde şifreni kırıp bağlanabilir sonra farutanla sen uğraşırsın

Çok doğru söylüyorsunuz. Kusuruma bakmayın .
    Tam bilgisayarı açtım misafir gelmişti hızla yazdım çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

güncelleme gelmiş .

mesajlar için düzenleme
    nokia müzik
    nokia social

şeklinde 5 tane

ben Belle'de kaldım. Update leri kurmuyorum artık . Boyle mutluyum ;)

aynen birtek telefonu hack ledim belle iyi hiç güncelleme yapmadım aldığımdan beri
  • 3 yıl içinde ilk defa n8imi değiştirmeye bu kadar yaklaştım, ne dersiniz n8 dostları note2ye geçeyim mi bayramda?
  • şş tayfa; Kurban bayramınız kutlu olsun iyi mi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

şş tayfa; Kurban bayramınız kutlu olsun iyi mi ;)

Sizinde hocam..

Tum dostlarin kurban bayrami mübarek olsun..

• tüm sevdiklerinizle ,daha nice bayramlar dilerim dostlar
  • yine vazgeçtim devam n8le
  • N8 de donma sorunundan bahsediliyordu, son güncellemelerden sonra hala var mı böylesi sorun?
  • donma falan hiç yaşamadım
  • quote:

donma falan hiç yaşamadım

Cevap için teşekkürler. Geçmişte bu teli kullanmıştım, yanlış hatırlamıyorsam annada şarzı iyi giderken belleye güncelleyince biraz azalmıştı. Bu konuda bilgi verecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 21 Ekim 2013; 7:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

quote:

Cevap için teşekkürler. Geçmişte bu teli kullanmıştım, yanlış hatırlamıyorsam annada şarzı iyi giderken belleye güncelleyince biraz azalmıştı. Bu konuda bilgi verecek olan var mı?

Evet belle güncellemesi ile şarj farketti biraz..

Ama belle de annaya gore daha stabil ve akici bir sistem..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: mert25

quote:

Evet belle güncellemesi ile şarj farketti biraz..

Ama belle de annaya gore daha stabil ve akici bir sistem..

abı neyı tartısıyorsunuz kı? pıyasaya cıkısından bu yana dolu dolu 3 sene gecmıs. ustunden tren gecmıs tır gecmıs. donma var mı şarjı gıdıyor mu?

Bugun pıyasada satılanlar ıcınde "en az donan" ve "sarjı en uzun giden" akıllı telefon N8 dir. Itırazı olan beri gelsin, bi hasbihal edelim :)

• 
Sayfa: önceki 20822083208420852086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.