Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20842085208620872088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert25

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

quote:

Evet aslinda satmasan iyiydi..şimdi tekrar n8 kullaninca aralarindaki bariz farki goreceksin..
    Eşinizin dedigi gibi arik soz verildimi yapacak bi sey yok..n8 kullanin.belki temiz duzgun 808 bulursun ilerleyen zamanlarda..
    N8 candır zaten.şekli yeter:)
    Kardeş haklıymışsınız, n8'i gördükten sonra ağırlığına rağmen 808'i sattığıma pişman oldum. Sıfırını bulsam tekrar alırım düşünmeden

Buluruz kardeşim..:)

Ben ciddiyim, sıfırını bulduğumda alacağım ama öyle uçuk fiyatlara alamam. Bu konuda yardımcı olacaklara minnetttar kalırım.

Ne acayip milletiz ya, elimizdeyken bazı şeylerin değerini bilemiyoruz, ancak kaybedince anlıyoruz değerini

Bende ciddiyim ...
    Bilgi veririm sana..

Malesef oyleyiz..seni cok iyi anliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk şarzım 2 gün gidince baya moralim bozuldu ama üçüncü şarzdan sonra 3-4 gün gidecek görünüyor. Şimdilik tek sıkıntım, çektiğim fotoların net olmaması. Sanki biraz bulanık gibi. Kamerada jelatin yok. N8'le net foto çekmem için nelere dikkat etmem lazım.

• Arkadaşlar temiz C7 alınık. Bilginize.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=83350083
  • nokia lumia nın yeni serisi satışlarda %19 artış sağlamış.Ne diyorsunuz bu konuda.

ve hünkarım ,hades kardeşim nasılsınız.artık yazışamıyoruzda nokia muhabbetide bitirdi keşke şu nokia android v.s den devam etseydi.ne vardıki acaip sistemlerle uğraşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

nokia lumia nın yeni serisi satışlarda %19 artış sağlamış.Ne diyorsunuz bu konuda.

ve hünkarım ,hades kardeşim nasılsınız.artık yazışamıyoruzda nokia muhabbetide bitirdi keşke şu nokia android v.s den devam etseydi.ne vardıki acaip sistemlerle uğraşıyorlar

Biz buralardayiz devadam

Ama hades nerelerde bilmiyorum...mesgul sanirim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

nokia lumia nın yeni serisi satışlarda %19 artış sağlamış.Ne diyorsunuz bu konuda.

Biz buralardayiz devadam

Ama hades nerelerde bilmiyorum...mesgul sanirim..

bildiğim bir şey varsa onun adına baba yorgun neşeniz sağlığınız yerinde olsun gerisi vız

• İşyerinde eleman almış lumia 520 biraz kurcaladım. Beğenmedim. Symbian'ı öldürenler Allah sizi davul etsin emi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arghh

İşyerinde eleman almış lumia 520 biraz kurcaladım. Beğenmedim. Symbian'ı öldürenler Allah sizi davul etsin emi.

symbian belle ile devam edilseydi çok iyi olurdu bence
  • Aynen öyle yorgunum dostlar...
    Bu dünyadan bi dinlenme beklentisi yok da kefene sarılınca dinlensek bari, orası mühim...

Siz naptınız gençler, bayadır yoktum...
    Nokia'nın Nokialığı kalmadı, bari biz takılalım buralarda...
  • Nokia WP yi geliştirse adam gibi gene kral olur. ama symbianda eksik olmayan ne varsa WP şuan aynı. hiç farkı yok. hatta sistem olarak symbianın gerisinde çok komik eksikleri var hala. WP 9 yada 10 ile tam oturursa ve uygulama eksiğide giderilirse androidi rahat geçer. ama eksikleri tamamlanana kadar bu hızla çalışırlarsa bizim ömrümüz yetmez
  • quote:

quote:

Evet aslinda satmasan iyiydi..şimdi tekrar n8 kullaninca aralarindaki bariz farki goreceksin..
    Eşinizin dedigi gibi arik soz verildimi yapacak bi sey yok..n8 kullanin.belki temiz duzgun 808 bulursun ilerleyen zamanlarda..
    Kardeş haklıymışsınız, n8'i gördükten sonra ağırlığına rağmen 808'i sattığıma pişman oldum. Sıfırını bulsam tekrar alırım düşünmeden

tam zamanı kardeşim, ereyonda var şu anda 799tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Aynen öyle yorgunum dostlar...
    Bu dünyadan bi dinlenme beklentisi yok da kefene sarılınca dinlensek bari, orası mühim...

Siz naptınız gençler, bayadır yoktum...
    Nokia'nın Nokialığı kalmadı, bari biz takılalım buralarda...

Garip ne yapsın..
    Süruncemeye devam..
    Hoşgeldin reis..

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

Nokia WP yi geliştirse adam gibi gene kral olur. ama symbianda eksik olmayan ne varsa WP şuan aynı. hiç farkı yok. hatta sistem olarak symbianın gerisinde çok komik eksikleri var hala. WP 9 yada 10 ile tam oturursa ve uygulama eksiğide giderilirse androidi rahat geçer. ama eksikleri tamamlanana kadar bu hızla çalışırlarsa bizim ömrümüz yetmez

Adam hala Nokia diyor aga, bu kesin "Nokia'dan şaşmam hmpfss" da demiştir zamanında
    Nokia'dan olsa olsa cacık kralı olur artık :) Öyle saçma sapan yönettiler ki, şunları söyleyeceğim aklıma gelmezdi...

@hunkar1,
    Hoş bulduk reyiz, eyvallah. Neredeyse her yerde zemin kayganken; sürüncemede olmak da iyi aga, boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

quote:

quote:

tam zamanı kardeşim, ereyonda var şu anda 799tl...

Teşekkür ederim, siparişi verdim ve telefon kargoya verilmiş. 808'i uzun süre kullanacağımı sanıyorum.

N8'i de sahibinden.com'da satışa sundum. Satılırsa satılır, satılmazsa durur yanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 4 Kasım 2013; 17:50:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

İbretlik bir yazı

http://www.oncehaber.com/yazar/1594-blackberry-neden-batti.html

gerçekten iyi tespitler var teşekkürler paylaşım için aslında çoğu kişi biliyor neyin ne olduğunu ama düşünmek istemiyor bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

İbretlik bir yazı

http://www.oncehaber.com/yazar/1594-blackberry-neden-batti.html

gerçekten iyi tespitler var teşekkürler paylaşım için aslında çoğu kişi biliyor neyin ne olduğunu ama düşünmek istemiyor bunları

işlerine gelmiyor..

• doğru olduğunu kabul edelim. biz kabul ediyoruz çünkü yatkın geliyor.

adamın biri pazarı inceledi böyle bir uygulama çıkardı paranın ...koydu deseler hadilan derdik. biz satılanı alan koyunlarız. bize çalınan kavalın peişinden giden koyunlarız. ne birimiz BB nin sahibiyiz nede whatsappım nede ayfonun şirket yöneticilerindeniz. aklımıza hangisi yatıyorsa ha hö öyle vaaay diyen piyonlarız. maaşımızla kendimizi eğlendirip ömür geçiriyoruz. o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Nokia WP yi geliştirse adam gibi gene kral olur. ama symbianda eksik olmayan ne varsa WP şuan aynı. hiç farkı yok. hatta sistem olarak symbianın gerisinde çok komik eksikleri var hala. WP 9 yada 10 ile tam oturursa ve uygulama eksiğide giderilirse androidi rahat geçer. ama eksikleri tamamlanana kadar bu hızla çalışırlarsa bizim ömrümüz yetmez

Adam hala Nokia diyor aga, bu kesin "Nokia'dan şaşmam hmpfss" da demiştir zamanında
    Nokia'dan olsa olsa cacık kralı olur artık :) Öyle saçma sapan yönettiler ki, şunları söyleyeceğim aklıma gelmezdi...

@hunkar1,
    Hoş bulduk reyiz, eyvallah. Neredeyse her yerde zemin kayganken; sürüncemede olmak da iyi aga, boşver.

üstad hoşgeldin.

• quote:

doğru olduğunu kabul edelim. biz kabul ediyoruz çünkü yatkın geliyor.

adamın biri pazarı inceledi böyle bir uygulama çıkardı paranın ...koydu deseler hadilan derdik. biz satılanı alan koyunlarız. bize çalınan kavalın peişinden giden koyunlarız. ne birimiz BB nin sahibiyiz nede whatsappım nede ayfonun şirket yöneticilerindeniz. aklımıza hangisi yatıyorsa ha hö öyle vaaay diyen piyonlarız. maaşımızla kendimizi eğlendirip ömür geçiriyoruz. o kadar.

neyı satın alacagımıza da onlar karar verdıgı ıcın bıze yatkın gelıyor cunku:))

Bundan 2 sene oncekı holıvud fılmlerınde kapıcısından genel mudurune kadar herkesın elınde ayfon vardı:) son bır yıldır cekılen fılmlerde herkeısn elınde Nokia lumıa cesıtlerı var. Holıvudu bırak bızdekı dızılerde de durum bu. Beren saat ayfonu ters tuttu dıye dalga konusu olmustu. Dun tv de "gunesı beklerken" dızısının bır bolumune dnek geldım. zengın cocugunda 1020, delıkanlı modelı olanda 920, annelerınde 720, fakır kızda 520. abartmıyorum. dızıyı bulun yutubdan ızleyın :)).

İşte boyle bılıncaltımıza ısleyerek "artık trendb u arkadas, sen hala falanca telefonu mu kullanıyorsun, onu bırak bunu al" dıyorlar. Sonra gelsın kredı kartı ekstrelerı :))

al sana "davranıs programlama" ya da bızdekı adıyla "toplum muhendıslıgı" ...

• 
Sayfa: önceki 20842085208620872088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.