Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20862087208820892090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır ayarında full kutulu tamir görmemiş faturalı özellikle gümüş renkte cihaz arıyorum. Satmak isteyenler özel mesaj atabilirler...
  • pederin N8 inin tüm güncellemeleri yapıldığı halde üst bildirim alanında güncelleme şekli hiç gitmiyor ve alanda güncellemeler var yazısı kaybolmuyor. nasıl gider bu meret
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Guncelleme ayarlarindan kapatabilirsin egemen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    neresi ki orası :)
    Yazilim guncelleme menusunde ayarlar var..
    Orada otomatik guncelleme veya guncelleme uyarisini kapat diye bir secenek olmasi lazim..

eyvallah başgan
    Ne demek ne demek...egemen baba...:)

• selam arkadaşlar. n8 belle refresh kullanıyorum. lakin canımı sıkan bir ekran problemi var. koyu renkli resimlerde ve videolarda (karanlık sahneler) gri olması gereken yerler koyu patlıcan renginde mor bir hal alıyor. hem türk forumlarında hem de yabancılarda araştırdım. "tint problem, purple tint" falan yazıyor. yani çoğu insan bu durumdan muzdarip. bunun herhangi bir çözümü var mı? sorun tam olarak şu. beyazdan siyaha renk skalası olan ekteki resmi telefona atıp tam ekran görüntülediğimde; siyah kısımlara yakın, koyu gri geçişi olması gerekirken bu saçma sapan koyu mor rengi gözüküyor. çözümü varsa lütfen yardımcı olun. eğer sürümle alakalıysa. eski sürüme geçeceğim. :(

düzenleme: baya bir araştırdım. hatta eski sürüm annaya geçmeye çalıştım. başaramadım telefon pert oldu zannettim güç bela tekrar belleye flashladım. velhasıl bu problem fabrika çıkışlı donanımsal bir hataymış. bunu fark eden müşterilerin garanti kapsamında olan telefonları toplatılmış para iadesi olmuş veya ekranı değiştirilmiş. yani böyle bir sıkıntısı olan teliniz varsa yazılımsal bir çözüme varamıyorsunuz. bunun farkında olarak telefon alın. ekteki resmi telefona atarak test edebilirsiniz. bu sıkıntı bazı 808 pureview modellerinde de mevcutmuş.

mesela o ekteki resim şu şekilde telefon ekranında görünüyorsa o amoled panel arızalı.

aynı şekilde aşağıdaki resime telefondan baktığınızda, skalada açıktan koyu griye bir geçiş gözlemlemeniz gerekir. aksi taktirde yine mora çalan renkler varsa sıkıntılı.

burada da metalik gri ve yeşil olan n8 sorunlu. siyah olan ise görüldüğü gibi sağlam panele sahip.

umarım sizin şu an kullandığınız ve almayı düşündüğünüz telefonlarda bu can sıkıcı sorun yoktur. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 24 Kasım 2013; 21:49:25 >

• arkadaşlar mobil veriyi açınca tl gitmesini nası engelleyebiliriz?

turkcell sosyal medya paketi (sınırsız face+twitter+20mb) aldım da mobil veriyi açtığım gibi 20 mb azalmaya başlıyo..

arka planda çalışan bi uygulama yok.

fakat bazı programlar vs kendini güncellemeye falan alıyo sanırım.

mobil veriyi açıp m.facebook.com dan girince hiç tl/mb gitmemesi lazım.fakat mobil veriyi açtığım gibi başlıyo 20mb azalmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

arkadaşlar mobil veriyi açınca tl gitmesini nası engelleyebiliriz?

turkcell sosyal medya paketi (sınırsız face+twitter+20mb) aldım da mobil veriyi açtığım gibi 20 mb azalmaya başlıyo..

arka planda çalışan bi uygulama yok.

fakat bazı programlar vs kendini güncellemeye falan alıyo sanırım.

mobil veriyi açıp m.facebook.com dan girince hiç tl/mb gitmemesi lazım.fakat mobil veriyi açtığım gibi başlıyo 20mb azalmaya

tanımlı mail hesabı falan var mı? whatsapp? bunlar çekiyor olabilir.
    otomatik senkranizasyon kapalı.
    whats app ı silip tekrar deniyim..

ama whats app yokken de arada sol üstten uyarı veriyodu bağlantı yok falan diye..
    internete bağlanmaya çalışıyo arada
  • SherlockHolmes. kullanıcısına yanıt
    Programlari bir kontrol edin..
    Birisi nete baglanmaya calisiyor..

• whatsapp ı sildim.
    otomatik senkranizasyon kapadım.hala mobil verisi açınca 20 mb eksiliyo
    telefon mobil veri kapalıyken nete girmeye uğraşıyo giremiyo.sosyal paketi kullanmak için mobil veriyi açtığımda direk 20 mb yi kullanıyo.
    nası kapatılabilir ki _?
    widget olarak bi saat bi media player widgeti var..onlardan gitmez sanırım..
    Yüklü hangi pro'lar mevcut?

telefonun kendi programlarının haricinde opera
    molome
    camerapo
    sphie cam
    panorama
    face+twitter
    battery monitr
    screensnap
    skydrive
    easyeffects
    karnaval
    fizy
    everydoc
    Face twitteri kaldirip dener misin?

• yok hocam olmuyo.
    çok teşekkürler yardımın için.
    anlaşılan iptal edicez paketi.
    millet çatır çatır kullanıyo şu paketi biz kullanamıyoruz hayret
  • Kurduğun prıgramların ayarlar kısmına girip otomatik güncelleştirme açık olan prog varsa o seçenekleri kaldır. Birde aynı telefonu wireless ile bağlayıp işlem kaydından ne kadar veri kullandığına bak eğer hala kullanıyosa sorun programlardandır yok kullanmıyorsa bilki karaktersiz turkcell seni kazıklamaya çalışıyordur. Face veya twitter direk senin paketinden kullanmak üzere ayarlanmış olabilir.

Iptal etme de şu programlarin olayini anlamadim..
    Her neyse,sen wi fi ile cihazi bagla bakalim bu defa ne yapacak..
    Yine baglanti isteyecek mi?

• yine kılıf eskitti telefon, kışlık yeşil kılıf almıştım ona geçeyim bari
  • 
Sayfa: önceki 20862087208820892090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.