Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

doğru olduğunu kabul edelim. biz kabul ediyoruz çünkü yatkın geliyor.

adamın biri pazarı inceledi böyle bir uygulama çıkardı paranın ...koydu deseler hadilan derdik. biz satılanı alan koyunlarız. bize çalınan kavalın peişinden giden koyunlarız. ne birimiz BB nin sahibiyiz nede whatsappım nede ayfonun şirket yöneticilerindeniz. aklımıza hangisi yatıyorsa ha hö öyle vaaay diyen piyonlarız. maaşımızla kendimizi eğlendirip ömür geçiriyoruz. o kadar.

neyı satın alacagımıza da onlar karar verdıgı ıcın bıze yatkın gelıyor cunku:))

Bundan 2 sene oncekı holıvud fılmlerınde kapıcısından genel mudurune kadar herkesın elınde ayfon vardı:) son bır yıldır cekılen fılmlerde herkeısn elınde Nokia lumıa cesıtlerı var. Holıvudu bırak bızdekı dızılerde de durum bu. Beren saat ayfonu ters tuttu dıye dalga konusu olmustu. Dun tv de "gunesı beklerken" dızısının bır bolumune dnek geldım. zengın cocugunda 1020, delıkanlı modelı olanda 920, annelerınde 720, fakır kızda 520. abartmıyorum. dızıyı bulun yutubdan ızleyın :)).

İşte boyle bılıncaltımıza ısleyerek "artık trendb u arkadas, sen hala falanca telefonu mu kullanıyorsun, onu bırak bunu al" dıyorlar. Sonra gelsın kredı kartı ekstrelerı :))

al sana "davranıs programlama" ya da bızdekı adıyla "toplum muhendıslıgı" ...

katılıyorum o dizide resmen lumia reklamı yapılıyor millet olarak zaten fazlaca özentiyiz onda var bendede olsun modundayız çoğunlukla ne modaysa onun peşine düşüyoruz bunu bilenlerde boş durmuyor haliyle bende çoğu kez değiştirmeyi düşündüm n8 i mesela ama hep vazgeçtim benim işimi görüyor ama yeni telefon alanlara göre takoz

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

adamın biri pazarı inceledi böyle bir uygulama çıkardı paranın ...koydu deseler hadilan derdik. biz satılanı alan koyunlarız. bize çalınan kavalın peişinden giden koyunlarız. ne birimiz BB nin sahibiyiz nede whatsappım nede ayfonun şirket yöneticilerindeniz. aklımıza hangisi yatıyorsa ha hö öyle vaaay diyen piyonlarız. maaşımızla kendimizi eğlendirip ömür geçiriyoruz. o kadar.

Bundan 2 sene oncekı holıvud fılmlerınde kapıcısından genel mudurune kadar herkesın elınde ayfon vardı:) son bır yıldır cekılen fılmlerde herkeısn elınde Nokia lumıa cesıtlerı var. Holıvudu bırak bızdekı dızılerde de durum bu. Beren saat ayfonu ters tuttu dıye dalga konusu olmustu. Dun tv de "gunesı beklerken" dızısının bır bolumune dnek geldım. zengın cocugunda 1020, delıkanlı modelı olanda 920, annelerınde 720, fakır kızda 520. abartmıyorum. dızıyı bulun yutubdan ızleyın :)).

İşte boyle bılıncaltımıza ısleyerek "artık trendb u arkadas, sen hala falanca telefonu mu kullanıyorsun, onu bırak bunu al" dıyorlar. Sonra gelsın kredı kartı ekstrelerı :))

katılıyorum o dizide resmen lumia reklamı yapılıyor millet olarak zaten fazlaca özentiyiz onda var bendede olsun modundayız çoğunlukla ne modaysa onun peşine düşüyoruz bunu bilenlerde boş durmuyor haliyle bende çoğu kez değiştirmeyi düşündüm n8 i mesela ama hep vazgeçtim benim işimi görüyor ama yeni telefon alanlara göre takoz

walla fener mener ama aklın yolu bir tayfuncum :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

walla fener mener ama aklın yolu bir tayfuncum :))

öyle tabiki

• hünkar dostum.burası yeri değil ama,bir şey sorsam .

s3 için mesela full apk ların olduğu bir site v.s varmı.hani telefonu root yapmadan,siteden full sürüm apk indirip yüklesek oluyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

hünkar dostum.burası yeri değil ama,bir şey sorsam .

s3 için mesela full apk ların olduğu bir site v.s varmı.hani telefonu root yapmadan,siteden full sürüm apk indirip yüklesek oluyormu.

apkmania.com

burada ne ararsan bulursun kaan usta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

apkmania.com

eline sağlık herderde devasın kardeşim.peki bunlar full mu oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

apkmania.com

eline sağlık herderde devasın kardeşim.peki bunlar full mu oluyor

Ne demek rica ederim devadam...

Aynen öyle..full'dür ve cracklidir..

Kolay kolay sorun olmaz..istdigin gibi yükle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibariyle bende artık bi N8 sahibiyim :) Beni etkileyen şey öncelikle 12 MP fotoğraf çeken kamerası ve 720p video çekebiliyo olmasıydı , ayrıca orta büyüklükte ekran olmasıda çok güzel. Çok büyük ekran olmasını istemem açıkçası. Dışarıdan komik duruyor :D Şuan biyandan güncellemeleri yapıyorum bi yandan hattımın açılmasını bekliyorum . Bu telefon için önerebileceğiniz uygulama siteleri varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.
  • FormationClouds F kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun nerden ve ne kadara aldınız acaba?
  • karmarka.com'dan aldım kargoda bi sıkıntı çıktı ama . Fatura bilgilerimle teslimat bilgilerimi karıştırdılar ve 2 gün gecikti ürünüm . Kendim gidip Aras Kargo'dan almak zorunda kaldım. Şuanda almak isterseniz hepsiburada.com da 699.99 Lira. Son 2 gün kampanyalı fiyatı
    Uygunmuş.
    Alasım geldi..:)

ben alalı bir seneyi geçti 800 tl ye almıştım bende ilk günkü gibi duruyor hala
  • Iyi muhafaza et hocam..:)
    N8 candır..

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    öyle gerçekten millet takoz gözüyle bakıyor ama elime bir s3 s4 mini gmd veya android bir telefon alınca bir boşluk oluyor birşey eksik sanki onlarda1020 de gözüm var ama pahalı oda zamanı var biraz daha
  • Çok fazla program kurmaya gelmiyor bu telefon. Belli başlı programları kurmak yeter. Yoksa şişiyor alet. Opera mini , youtube downloader , ebuddy , panorama ve pusula lite (niyeyse artık, ormanda yaşıyorum sanki) yüklü benimkinde. Birde tarayıcıları temiz tutmazsan kasılıyor. Geçmiş , indirilenler ve yer imlerini sıksık silmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arghh

Çok fazla program kurmaya gelmiyor bu telefon. Belli başlı programları kurmak yeter. Yoksa şişiyor alet. Opera mini , youtube downloader , ebuddy , panorama ve pusula lite (niyeyse artık, ormanda yaşıyorum sanki) yüklü benimkinde. Birde tarayıcıları temiz tutmazsan kasılıyor. Geçmiş , indirilenler ve yer imlerini sıksık silmek lazım.

garantımatık, işcep, ibb trafık, icq (gtalk msn ve ıcq ya tek ekrandan baglanablıyosunuz), opera mobıle (kı kullanmıyorum) bı de fi tarıhınde (anna galıba) gelen Galaxy On Fire dısında (telefonun kendı uygulamaları harıc) hıcbısey kurulu degıl. Mes'uduz :)
  • arghh kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle..
    Ozellikle tarayiciyi sık sık temizlemek lazim..

• bende tema efektleri aktif kapalı halinden daha hızlı gibi geliyor bana kamera ve tuş klidi programları var bendede bir kaç tane de oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormationClouds

karmarka.com'dan aldım kargoda bi sıkıntı çıktı ama . Fatura bilgilerimle teslimat bilgilerimi karıştırdılar ve 2 gün gecikti ürünüm . Kendim gidip Aras Kargo'dan almak zorunda kaldım. Şuanda almak isterseniz hepsiburada.com da 699.99 Lira. Son 2 gün kampanyalı fiyatı

Sadece 10 gün kullandığım N8'im satlıktır. Sıfır almıştım ama tekrar 808 aldım. Eğer satılmazsa bir kenarda bekleyecek artık
  • Arkadaşlar
    Arkadaşım; N8 telefonunda, e-okula giremiyor. Flash Player mi eksik acaba, veya neden giremiyor?
    Flash Player olmadığı için giremiyorsa, nereden indirebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 17 Kasım 2013; 13:15:37 >
  • 
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.