Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20872088208920902091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizi bile eskitir bu cihaz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    şu konunun ilk açıldığı zamanları bilirim, deli gibi bekliyorduk telefonu, daha çıkmadan 300 sayfa olmuştu, 2011 ocakta 1050 tlye almıştım, son kuruşuna kadar değdi valla
  • wifi ile bağlayıp bağlantı yöneticisinden baktım Toplam alınan gönderilen kb lerin yazdığı kısımda başta bi 800-900 kb yazıyo..ama mobil verideki gibi artmıyo..altta hız 0.00 kb/s olarak gösteriyo..

mobil veriyi açtığım gibi hiç nete bağlanmasam bile nete girmeye çalışıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu konunun ilk açıldığı zamanları bilirim, deli gibi bekliyorduk telefonu, daha çıkmadan 300 sayfa olmuştu, 2011 ocakta 1050 tlye almıştım, son kuruşuna kadar değdi valla

2010 aralıkta aldım. (kendıme dogum gunu hedıyesı :) ) ben ölücem telefon hala saglam arkadas :))

Yannız yuakrıda arkadasın bahsettıgı "purple tint" nanesı bende de varmıs. (Gerci hic umursamadım :) )

Dün elimden dustu, tam ayagımla hamle yapacaktım, murphy dayı geldı aklıma. "Düşüyorsa tutmaya çalışma, daha cok zarar verırsın". bıraktım serbest dustu. Moshi kılıf saglam, kasayı da saglam tuttu. Catlak patlak yok koselerde. Ama Moshi'nin de koselerı (cebe gırıp cıkmaktan) soyulmus. beyaz plastık cıkmıs ortaya. Moshi kılıf bulmam lazım yıne ... (moshi dedım de cakma moshıdır bu, 10-15 lıraya mı ne almıstım)

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Iptal etme de şu programlarin olayini anlamadim..
    Her neyse,sen wi fi ile cihazi bagla bakalim bu defa ne yapacak..
    Yine baglanti isteyecek mi?

merhaba

bundan 2 sene once N8 im vardi suan bi yakinimizda ve telefonu biraktigim zaman sorun vardi format ise yaramiyordu sanirsam telefonda zil sesini degismeme sorunu vardi hatta herkes hatirlar symbian anna geldiginde veya symbian belle geldiginde telefonlarda bi hata vardi onu ben gidermedim oyle kaldi telefonu saticaz , ne onerirsiniz? butun formatlari atmak istiyorum yardim edin arkadaslar telefonu nasil sifirdan yuklerim yazilimini vb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

merhaba

bundan 2 sene once N8 im vardi suan bi yakinimizda ve telefonu biraktigim zaman sorun vardi format ise yaramiyordu sanirsam telefonda zil sesini degismeme sorunu vardi hatta herkes hatirlar symbian anna geldiginde veya symbian belle geldiginde telefonlarda bi hata vardi onu ben gidermedim oyle kaldi telefonu saticaz , ne onerirsiniz? butun formatlari atmak istiyorum yardim edin arkadaslar telefonu nasil sifirdan yuklerim yazilimini vb...

Cihazi pc 'ye kablo ile baglayip,nokia suite programini kullanarak cihazi en guncel hala getirin..
    En guncel yazilim da nokia belle refresh'tir..zaten prohram sizi yonlendirir..
    Sorun ortadan kalkar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

merhaba

Cihazi pc 'ye kablo ile baglayip,nokia suite programini kullanarak cihazi en guncel hala getirin..
    En guncel yazilim da nokia belle refresh'tir..zaten prohram sizi yonlendirir..
    Sorun ortadan kalkar..

tesekkurler vay be belleden sonra refreshde mi geldi... ne mantiklisi banada oyle geliyor nokia suite ile guncellemek...

• merhaba beyler nasılsınız telefonda düzgün çalışan el feneri uygulaması varmı bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

merhaba beyler nasılsınız telefonda düzgün çalışan el feneri uygulaması varmı bildiğiniz

Phone torch iidir ben kullanıyorum

• Enola kullanıcısına yanıt
    teşekkürler indirdim ve kurdum sadece ekran ve kırmızı ledi çalıştırıyor sanırım bu xeon ları çalıştıran yok değilmi
  • quote:

teşekkürler indirdim ve kurdum sadece ekran ve kırmızı ledi çalıştırıyor sanırım bu xeon ları çalıştıran yok değilmi

yok hocam..

xenon hiçbir cihazda fener olarak kullanılmaz..
  • quote:

quote:

yok hocam..

öyleymiş biraz araştırdımda zaten çalışsada çok fazla şarj yer herhalde
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam..

bence sarjdan cok urun kendını yer heralde :D
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle vallaha..:):)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

quote:

quote:

yok hocam..

bence sarjdan cok urun kendını yer heralde :D

• Merhaba arkadaşlar birşey danışıcam bi takas alışverişim olucak n8 VS galaxy ace 5830i ikisininde 1 er yıl garantileri var şimdi sorum şu n8 kullananlar n8 den memnunmusunuz ben fotoğraf çeken biriyim gündelik hayatta fotoğraf makinamda var ama gördüğüm ve incelemelerim kadarıyla n8 de 12 MP camera var çekilen fotoğraflar tatmin edicimi telefon symbian olduğundan dolayı artık symbian bitti diyorlar doğrumu symbian işletim sistemi kullanışlı Şarj durumu nasıl 1.5 2 günü çıkarıyor mu kısaca telefonu almaya değer mi yoksa samsung galaxy ace s5830İ mi ? beni biraz bu konuda siz kullanıcılar olarak bilgilendirirseniz sevinirim.
  • kadirn kullanıcısına yanıt
    Her türlu n8..

Ha internetle isin varsa ve uygulama istiyorsan belki samsung..ama onlarda ace de cok verimli olmaz..

Sen n8 al.

• kadirn kullanıcısına yanıt
    ben memnunum telefonumdan kamerası hala en iyilerden özellikle açık havadaki çekimleri mükemmel derecede diyebilirim şarjı 1-2 gün rahatlıkla yeter
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Hocam n8 i biraz anlatırmısın kullanan biri olarak ? bende günlük yaşantımda fotoğraf çekmeyi seven biriyim o yüzden n8 ile ilgileniyorum biraz ağır basıyor ama okuduğum bazı yorumlarda symbian devri artık kapandı diye pek nokia yı tercih etmiyorlar açıkcası benim internetle tek aram bazen facebook sayfama bakıyorum bide birşey araştırcaksam bakıyorum günlük hayatta çok fazla internette gezinen biri değilim uygulama olayına gelirsekte gereksiz buluyorum çünkü uygulama demek extra şarj sorunu demek şarjı çabuk tüketen şeyler ondan çok bi uygulamaylada işim yok benim amacım stabil bi menü geçişleri olsun şarjı en azından 1.5 2 günü devirsin internettede işim olunca işimi görsün yeter n8 üzerinde durmamın tek sebebide camerasıdır yani siz biraz bahsedermisiniz ne kadardır kullanıyorsunuz bu zamana kadar sorun veya sıkıntı yaşadınız mı ?
  • Sadece 10 Günlük, sıfır ayarında tertemiz N8

Telefon 24 Ekim 2013 tarihinde alınmıştır. Sadece 10 gün (deri kılıf ve ekran jelatini ile) kullanıldı. Telefon tertemizdir, en ufak bir çizik dahi yoktur. Daha önce Nokia 808 kullanmış ve bir hata yaparak (istemeye istemeye) satmıştım. Şimdi tekrar 808 aldım, bu nedenle N8 kullanım dışı kaldı. Kutusunda alıcısını bekliyor. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_84647931/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 20872088208920902091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.