Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2090. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunkar1

Iptal etme de şu programlarin olayini anlamadim..
    Her neyse,sen wi fi ile cihazi bagla bakalim bu defa ne yapacak..
    Yine baglanti isteyecek mi?

arkadaşlar şu sosyal paket olayını hallettim gibi.
    önce suiteten teelfonu yedekledim.sonra *#7370# ten format attım.telefon açıldığında menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar-ağ hedefleri ndeki turkcell interneti sildim...
    wap ayarlarını yükledim (WAP NOKIA yazıp 2222ye yollayıp)
    varsayılan erişim noktasını wap yaptım..
    şimdilik mobil veriyi açınca mb gitmiyo..
    mobil veriyii açıp telefonun tarayıcısından m.facebook.com ve mobile.twitter.com dan bağlandığımda paketten kullanıyo...
    bu arada nokia tarayıcının anasayfasını m.facebook.com yaptım.açtığımda başka yere girip mb kullanmasın diye..

şimdilik sorun yok inşallah ilerdede çıkmaz.

yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 10 Aralık 2013; 16:23:27 >

• SherlockHolmes. kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bu şekilde birak sen ayarlari..
    Herhangi bir sorun olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Arkadaşlar, JoikuSpot n8 de çalışmıyor mu? Tüm her şeyi ayarlıyorum, bağlantıyı başlatıyorum ama diğer cihaz bağlantıyı görmüyor?

Diğer cihaz htc one mı

o uygulama çalışmıyor galiba. bende hiç çalıştıramamıştım.

one'daki data paketim bitti. N8'de şirket hattı var. 4gb da internet var. Kendi hattıma aktarmam lazım

Çalışan bir wi-fi hotspot uygulaması yok mu şimdi?

Konu hortlatmak gibi olmasın.
    n8 ile android ve 3gli olmayan tabletlerden internete bağlanmak artık mümkün. (@rumuzumdur saolsun)
     1. telefonla tableti eşleştirin
    2. telefonunuzun bluetooth ayarlarından uzak sim modunu açın
    3. android marketten "bluevpn" uygulamasını indirin
    4. uygulamayı açın settings kısmından aşağıdaki ayarları yapın: *auto-resume, modem compability, bluetooth insecure socket, lcpcompability hepsine tik koyun *phone number *99# yazın *acces point yazan yere internet yazın *authentication none seçin *primary dns ve secondary dns 0.0.0.0 olarak kalsın başka ayara dokunmayın
    5. şimdi uygulama menüsüne dönüp telefonununuzu seçip bağlanmasını bekleyin
    (Kullanıcı yorumları bölümünden alıntı yapılmıştır)
    Ve bluetooth üzerinden n8in internetini kullanarak bağlanın

çok inat etmiştim sonunda oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 10 Aralık 2013; 23:23:54 >

• Enola kullanıcısına yanıt
    androidciler için çare N8
  • yanlız benim n8 kendi interneti ile bu kadar hızlı internete bağlanıldığını görünce yarın öbürgün kendini kapatıp bi daha açmayacak ben ondan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

yanlız benim n8 kendi interneti ile bu kadar hızlı internete bağlanıldığını görünce yarın öbürgün kendini kapatıp bi daha açmayacak ben ondan korkuyorum

yok ya biraz kıskanır o kadar yarı yolda bırakmaz N8
  • beyler face için kullandığınız bir uygulama varmı yada bildiğiniz iyi bir tane ben telefonu aldığımdan beri hiç güncellemedim kendi sosyal uygulaması hiç güzel değil çok yavaş
  • samsung s2 kullanıyorum. telefon bozuldu bozulacak. idareten ikinci el nokia n8 alsam iş görür mü? ne dersiniz? zamanında kamerası yüzünden almak üzereyken s2yi almıştım.
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    iş görür elbet idarelikse ama ihtiyaçlarına görede değişebilir bu durum
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    görür tabi..
    uygulama disinda ne eksigi var..

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

selam arkadaşlar. n8 belle refresh kullanıyorum. lakin canımı sıkan bir ekran problemi var. koyu renkli resimlerde ve videolarda (karanlık sahneler) gri olması gereken yerler koyu patlıcan renginde mor bir hal alıyor. hem türk forumlarında hem de yabancılarda araştırdım. "tint problem, purple tint" falan yazıyor. yani çoğu insan bu durumdan muzdarip. bunun herhangi bir çözümü var mı? sorun tam olarak şu. beyazdan siyaha renk skalası olan ekteki resmi telefona atıp tam ekran görüntülediğimde; siyah kısımlara yakın, koyu gri geçişi olması gerekirken bu saçma sapan koyu mor rengi gözüküyor. çözümü varsa lütfen yardımcı olun. eğer sürümle alakalıysa. eski sürüme geçeceğim. :(
     ===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

düzenleme: baya bir araştırdım. hatta eski sürüm annaya geçmeye çalıştım. başaramadım telefon pert oldu zannettim güç bela tekrar belleye flashladım. velhasıl bu problem fabrika çıkışlı donanımsal bir hataymış. bunu fark eden müşterilerin garanti kapsamında olan telefonları toplatılmış para iadesi olmuş veya ekranı değiştirilmiş. yani böyle bir sıkıntısı olan teliniz varsa yazılımsal bir çözüme varamıyorsunuz. bunun farkında olarak telefon alın. ekteki resmi telefona atarak test edebilirsiniz. bu sıkıntı bazı 808 pureview modellerinde de mevcutmuş.

mesela o ekteki resim şu şekilde telefon ekranında görünüyorsa o amoled panel arızalı.

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

aynı şekilde aşağıdaki resime telefondan baktığınızda, skalada açıktan koyu griye bir geçiş gözlemlemeniz gerekir. aksi taktirde yine mora çalan renkler varsa sıkıntılı.

burada da metalik gri ve yeşil olan n8 sorunlu. siyah olan ise görüldüğü gibi sağlam panele sahip.

umarım sizin şu an kullandığınız ve almayı düşündüğünüz telefonlarda bu can sıkıcı sorun yoktur. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. iyi forumlar.

Evde boşta duran ara ara kullanılan n8 de çıktı bu problem. 1 yıldan fazla süre kullandım yoğun olarak, internette gezme olsun, oyun oynama olsun, mesaj yazma olsun. Hiç böyle bişey fark etmemiştim. Bu ciddi bir problem midir acaba?

• ya aslında ciddi bir problem değil. kimisi şu yazıyı okuyana kadar bile fark etmeyebilir durumu. ben grafik tasarım öğrencisiyim. haliyle ekran üzerindeki renklerle haşır neşirim. o yüzden bana garip gelmişti de bu durumu fark etmiştim. yoksa kişisine göre belki de hiç sıkıntı yaratmaz. fark etmez bile. ama fark edilmemesi de kusursuz oldu anlamına gelmez asla.. :)
  • Fmobi kullan tayfuncum..
    Hertürlü memnun kalirsin..

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    sağol cevap için çok fazla işim olmasada ayda yılda bir işim düşüyor işte
  • Ne demek rica ederim..

• Sonunda benim emektar N8'in titreşim motoru düşürme sonucu çalışmaz oldu. Titreşim olup olmaması çok elzem değil ama, sanırım yaza doğru 1020 ye geçerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut ekran koruyucu filmim mat olduğu için şeffaf ekran koruyucu film alacağım. İnternette bunu buldum: Muvit Nokia N8 Ekran Koruyucu Film (2 Ön, Şeffaf)
    İş yapar mı? Bu modeli kullanan var mı?
  • trueblueee kullanıcısına yanıt
    Fark yapmaz hocam...
    Kullan gitsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

ya aslında ciddi bir problem değil. kimisi şu yazıyı okuyana kadar bile fark etmeyebilir durumu. ben grafik tasarım öğrencisiyim. haliyle ekran üzerindeki renklerle haşır neşirim. o yüzden bana garip gelmişti de bu durumu fark etmiştim. yoksa kişisine göre belki de hiç sıkıntı yaratmaz. fark etmez bile. ama fark edilmemesi de kusursuz oldu anlamına gelmez asla.. :)

Bu hatayı hiç duymamıştım. İlk mesajındaki test resmini telefona yükledim. Neyse ki bi' sorun yok; renkler olması gerektiği gibi Bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Fark yapmaz hocam...
    Kullan gitsin..

Eywallah hocam. Alayım bari; zaten çok da fazla alternatif kalmamış piyasada
  • 
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.