Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20892090209120922093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu konunun ilk açıldığı zamanları bilirim, deli gibi bekliyorduk telefonu, daha çıkmadan 300 sayfa olmuştu, 2011 ocakta 1050 tlye almıştım, son kuruşuna kadar değdi valla

2010 aralıkta aldım. (kendıme dogum gunu hedıyesı :) ) ben ölücem telefon hala saglam arkadas :))

Yannız yuakrıda arkadasın bahsettıgı "purple tint" nanesı bende de varmıs. (Gerci hic umursamadım :) )

Dün elimden dustu, tam ayagımla hamle yapacaktım, murphy dayı geldı aklıma. "Düşüyorsa tutmaya çalışma, daha cok zarar verırsın". bıraktım serbest dustu. Moshi kılıf saglam, kasayı da saglam tuttu. Catlak patlak yok koselerde. Ama Moshi'nin de koselerı (cebe gırıp cıkmaktan) soyulmus. beyaz plastık cıkmıs ortaya. Moshi kılıf bulmam lazım yıne ... (moshi dedım de cakma moshıdır bu, 10-15 lıraya mı ne almıstım)

Murphy dayı düşünce yapısını yaşam felsefesi haline getirmek lazım aslında
    Neyse konumuza dönelim. Sevgili telefondaşlar ben de bu telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle verdiğim parayı (850 TL) hak ediyor. Bu telefonda beni mutsuz eden neredeyse tek konu var; o da çevremdeki insanların telefona bakış açısı
    Herkes tutturmuş bi Ayfon bi HTC bi Samsung. O kadar paraya symbian mı alınırmış, yok efendim uygulama yokmuşmuş. Yaw arkadaş, ben telefonu alırken bunları göze aldım zaten. Ben teknoloji cahili bi' insan değilim ki. Bi' gün birinin kalbini kıraçam o olacak yani sonunda.

• trueblueee kullanıcısına yanıt
    Bu konu mobilde 3000 sayfa olmuş 2000 sayfası bu geyik üzerinedir. Sadece he deycen geççen naapçan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu konunun ilk açıldığı zamanları bilirim, deli gibi bekliyorduk telefonu, daha çıkmadan 300 sayfa olmuştu, 2011 ocakta 1050 tlye almıştım, son kuruşuna kadar değdi valla

2010 aralıkta aldım. (kendıme dogum gunu hedıyesı :) ) ben ölücem telefon hala saglam arkadas :))

Yannız yuakrıda arkadasın bahsettıgı "purple tint" nanesı bende de varmıs. (Gerci hic umursamadım :) )

Dün elimden dustu, tam ayagımla hamle yapacaktım, murphy dayı geldı aklıma. "Düşüyorsa tutmaya çalışma, daha cok zarar verırsın". bıraktım serbest dustu. Moshi kılıf saglam, kasayı da saglam tuttu. Catlak patlak yok koselerde. Ama Moshi'nin de koselerı (cebe gırıp cıkmaktan) soyulmus. beyaz plastık cıkmıs ortaya. Moshi kılıf bulmam lazım yıne ... (moshi dedım de cakma moshıdır bu, 10-15 lıraya mı ne almıstım)

Murphy dayı düşünce yapısını yaşam felsefesi haline getirmek lazım aslında
    Neyse konumuza dönelim. Sevgili telefondaşlar ben de bu telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle verdiğim parayı (850 TL) hak ediyor. Bu telefonda beni mutsuz eden neredeyse tek konu var; o da çevremdeki insanların telefona bakış açısı
    Herkes tutturmuş bi Ayfon bi HTC bi Samsung. O kadar paraya symbian mı alınırmış, yok efendim uygulama yokmuşmuş. Yaw arkadaş, ben telefonu alırken bunları göze aldım zaten. Ben teknoloji cahili bi' insan değilim ki. Bi' gün birinin kalbini kıraçam o olacak yani sonunda.

katılıyorum yeni telefon alan herkes öyle telefonmu olur en iyisi andoid filan diyorlar ama konu fotoğraf çekmeye gelince çeksene lan

• Bu konuyu gördükçe duygulanıyorum beyler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    konuda emek var ondandır
  • Cihaz klasik,
    Konu da efsane..

• N8 can, sahıpleri canan. ondandır ;)
  • N8 candır. kendim kullanmıyorum ama çevremde N8i olanlar olmasaydı gider sıfır bir tane alırdım. hala bayılıyorum telefona pederde yeşil abimde turuncu var. ikiside silikondan çıkmıyor sıfır ayarındalar.
  • Mayıs 2011 stickerin yapıldığı günlerdeki mesajlar....güzel günlerdi.

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Benim siyahda kutusunda duruyor..
    N8 bitanedir..

• Arkadaşlar
    N8 telefon ile nette canlı yayın izlenemiyor mu?
    İzlemek istediğim zaman, Opera tarayıcıda; "Oynatılamıyor, Dosya bozuk yada biçim desteklenmiyor" yazısı çıkıyor ve canlı yayını izlenemiyor.
    Explorer'de ise, Flash Player'in F işareti çıkıyor ve oynatamadığı için, canlı yayını bu tarayıcıda da izlenemiyor.
    İnternetten canlı yayını izlemek için bir çare var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 16 Aralık 2013; 22:06:40 >
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    Maxi cepten televizyon v2yi indir. Ama artık hangi kanallar vardır bilinmez

• Enola Arkadaşım
    Cevabın için sağol.
    Televizyon seyretmek için değilde, netteki dizi, film ve mobese gibi canlı kamera yayınlarını izlemek için sormuştum. Bunun bir çaresi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 17 Aralık 2013; 16:34:55 >
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    Malesef o dedigin olmuyor kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Malesef o dedigin olmuyor kardeşim..

hunkar1 arkadaşım.
    Cevabın için sağol.
    N8 telefonda Flash Player olmaması büyük eksiklik. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Ne diyelim, hayırlısı olsun.
  • arkadaslar arkadasimin n8 inde orta tusa basinca sistem hatasi diyor bunun bir cozumu var mi ?

• DoomKing kullanıcısına yanıt
    Format atıp deneyin

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    *#7370# koduyla degil mi ?

• DoomKing kullanıcısına yanıt
    evet hocam..soft format

• 
Sayfa: önceki 20892090209120922093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.