Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20912092209320942095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nokia hava durumu sunucularini kapatti hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormationClouds

Merhaba arkadaşlar. Ben telefonumu 1 ay önce aldım. Telefonum bana sanki biraz yavaş gibi geliyor menüde dolaşırken falan takıldığını hissediyor gibiyim. Daha önce hiç dokunmatik kullanmadım oyüzden emin değilim.

Neyse ben size bu telefon için en yararlı uygulamaları sorucam . Önerdiğiniz ücretli ya da ücretsiz uygulamalar varmı ?

swipeunlock - tuş kilidi uygulaması normal tuş kilidinden çok daha güzel bence
    X-plore - dosya yöneticisi mutlaka olmalı her telefonda
    cameraplus - kamera uygulaması çok güzel bunları öneririm zaten zamanla öğrenirsin hangi uygulamaların yararlı olacağınıhttp://www.****.com/forum/kategori/symbian-3-anna-belle.565/ bu sayfaya üye ol güzel programlar ve uygulamalar mevcut
    telefon menüsü yavaş normalde bencede ama tema efekti yükleyince biraz daha hızlanıyor gibi ama bunun içinde telefonu hack lemen gerekecek şimdilik kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Nokia hava durumu sunucularini kapatti hocam..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada N8 ailesinin yeni yılını kutlarım.

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Malesef òyle...

bende sana ve tüm n8 ci arkadaşlara iyi yillar dilerim..

• herkesin yeni yılı mutlu, huzurlu, sağlıklı ve N8 li olsun iyi yıllar
  • Nice Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu, Bol Kazançlı ve Barış Dolu yıllar dilerim...
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Saol dostum bende lumiacıların kini kutluyorum

• kredi kartına taksıtle cep telefonu alamayacakmışız :)

http://www.oncehaber.com/haber/1824-taksit-duzeni-tamamen-degisiyor.html
  • iyi oldu iyi oldu...

biraz milletin burnu sürtülsün..
  • bence pek iyi olmadı zaten en pahalı teknoloji ürünleri satan ülkelerden biriyiz ama alışveriş yapmayı bilmeyenler için iyi de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 2 Ocak 2014; 18:29:38 >
  • Ben onu kastetim zaten kendini bilmeyenler icin..
    Bu tuketim cilginliginin biraz azalmasi lazim..

pek zannetmiyorum ama zamanla olur herhalde bizim millet ekmek yemez alır yine kafayı taktığını... hani bir şarkı vardı içinde şöyle bir cümle vardı ne kadar güzel aslında; Bana pastamı verin ekmeğe gerek yok ben tüketmeden var olamam.
  • oyle guzel soylemissin..
    Ekmek yemez alir yine ne alacaksa...
    Ama sonu ne olur onu bilemem tabi..

o kendisini ilgilendirir kendi düşen ağlamaz derler
    o değil tek kendileri alsa iyi etraflarındaki kişilerede al diye tutturuyorlar mesela benim kuzen s4 mini aldı ilk defa android kullanıyor bana diyor o ne öyle android alsana herkes onu alıyor sen niye bunlara taktın falan filan işte sanki herkes onu kullanmak zorunda yeni bir şey görmeyelim yeterki
  • herkesin 2014 yılı kutlu olsun, sağlık mutluluk bereket getirsin dilerim
    2014 ocak ayı itibariyle n8'im 3 yaşına girdi, ayın 18-25. günleri gibi almıştım sanırım

bugün alsam 3 yıl beni götürür diyebileceğim telefon göremiyorum piyasada, bu konuya hep aklımdan geçen modelleri yazarım ama almak hiç nasip olmadı, kaç aydır note3 düşünüyordum bu aralar iphone 5cye kafam takılıyor
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    note 3 sıkıntılı...bu ara hiç bulaşma..
    aklinda olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

kredi kartına taksıtle cep telefonu alamayacakmışız :)

http://www.oncehaber.com/haber/1824-taksit-duzeni-tamamen-degisiyor.html

Ya dostum beni gene konuşturacaksınız...
    bir karar alındığında önce nedenine bakacaksınız...
    o kararda FATURA İLE ALINAN TELEFONLARA SINIRLAMA! varmı? Yok.
    Peki o şirketler kimin elinde...
    Adam iki kuruş parayla çalışıyo çocuğuna gidip ip 5 alıyo... nasıl kredi kartıyla mı... hayır hattıyla... e bunlara SINIRLAMA! Geldimi...
    1020 nin satış adetlerinden pek hoşlanmayanlar tekno marketlerdeki satışları görünce gereğini yaptılar olay bu tabi sadece 1020 değil diğerlerindede aynısı geçerli

• Enola kullanıcısına yanıt
    katıldığım tek nokta var .... pardon yokmuş
    ne alaka hat falan?

hat ile telefon almak tam kazıktır.
    çok az insan hatıına telefon alır yada şöyle söyleyim, bir telefonu 1000 kişi alıyorsa hattı ile alan 5 tir.
    o da ya bilmeden alanlardır yada tartarlar biçerler iyi derler. ama oda çok zordur.
    biraz düşünürsen kredi kartı ile bizim gibi müsrif ve tüketim manyağı ülkeler için kredi kartına bu tür kısıtlamalar koymak doğru olabilir ama saçmalıkta buradan geliyor zaten.
    sen milletin eilndeki yegane zevklere bindir.... kısıtlama koy sonra şundan bundan de...
    sigara, alkol, özel tüketim vergilerini katla ... maaşa zammı koklat? sonra?
    sen arabana dünyanın en pahalı benzinin koyuyorum diye yerinme, alırken 3 katı para veriyorken yerinme, akşam boğazından geçen 2 damla aslan sütüne 3 katı para ver.... cep telefonu kredi kartı ile alınmayacak... hat üzerinden şudur budur diye laf et.
    2014 de asgari ücret ne kadar oldu? yüzde kaç? sigaraya aklole ne kadar zam oldu?
    hadi onları kabul etmedin... belki sevmiyorsun oh canıma değsin dersen.....
    elektirğe suya gaza benzine ne kadar zam yapılıyor? asgari maaşa yılda 2 kere zam yapılıyor, peki saydıklarıma? bunun yıllık yada 6 aylık zam oranları neler?
    neye tepki vereceğimizi bilmiyoruz. en azından milleti 2 kuruşluk zevki var ona laf edip bıkbık etmeyelim.
    bugün ve yıllardır TR de en çok kar eden kuruluşlar bankalardır. ekonomik bir gerçektir ki bir ülkede bankalar kar ediyorsa orada bir sıkıntı vardır. bu uygulama sadece belli kesimleri zengin etmek için uydurulmuş bir yasadır. yeni çıkan pos cihazı olayı gibi.
    o kadar. bitii :D

• Hatla alınan telefon sayıısnı kucumsemeyelım. Pek çok tanıdıgım iş sahıbı ınsan, ayfonlarını BB lerını hatta nokyalarını hep kampanyalı (bısinıs paket turkcell) ile alıyorlar.

Benım tanıdıklarım bu sekılde alıyorsa, sıradan ınsanlar haydı haydı takla atıyordur.

Genel zam konularındakı elestırılere katılmamak mumkun degıl. Ama mevzu kredı kartı kullanımı sınırlamak iken, Vatan Bilgisayar ın GM sı dıyor kı;" bızı etkılemez, KK olmaz tuketıcı kredısı olur, bız yıne satarız". Adam haklı. E ne oluyor? Sen vatandası karttan kurtarıcam derken tuketıcı kredısının ve oeprator sozlesmelerının kucagına atıyorsun.

Asıl mesele tuketımı yavaslatmak olmalı; tuketenı egıtmek ve "6 ayda bır telefon degıstırme vatandas, sana giriyor, farket bunu" demek olmalı.

Biz parasızlıktan mı N8 kullanıyoruz hala? Sımıt alacak parası olmayan adamın cebınde galaxys3-s4 var. Benım sımıt alacak param yok mu demek bu?

Tuketım terbıyesı egıtımı verılmelı medya yoluyla ve hatta okullarda. Biz "Yerli Malı Haftası" cocuklarıyız. O tuketım terbıyesını cocuklugumuzda aldık. Şimdiki nesıller de "ver harcayayım, ver harcayayım".

Al harca; hesap gunu aglayacaksın ama. Sonrada basbakan bızı kredı kartı faızlerınden kurtar.

Arkadas 40 yasındayım. Kendı ısyerım var. Evliyim ikiz kızlarım var. 3 yasından kucuk arabam var. evde hanımın da benım de akıllı telefonumuz var. evde hanımın netbuku benım notbukum var. LCD ım (ımzamda goruldugu gıbı). Yıllardır hem tuketıcı hem de ısyerı munasebetıyle devlete catır catır vergımı verıyorum. Trafık cezalarım dahıl devletın ve hatta ozel sektorun benden bir tek kuruş alacagı yok. Hicbir trafık cezası, ssk prım affı, vergi borcu affı gıbı hıc bır aftan da yararlanmadım. HEr cıkan afta kazık yedıgımı hıssettım. Falan filan. Varmaya calıstıgım nokta, bizim aldıgımız terbıye bu sekılde. Bu yonde egıtılmemıs olanlar da elıne gecen kredı kartını "kendı parasıymıs gıbı" kullananlar.

Yani bazı akradaslar kızacak bana ama; arkadas 1500 lıra maas alıyorsan, senın 1500 lıralık akıllı telefonu cebınde tasıman lukstur bana gore. Ha her ay kenara 100 lıra bırıktır, git peşın al. Ama o parayı bır yılda bırıktırdıgını hatırlayıncak ıyamazsın o parayı o telefona vermeye. Yanı ne kaybettırır bu akıll ıtelefonun cebınde olmaması sana? Otobuste gıderken haber okuyamazsın, feysbuka gıremezsın. E ısyerınde pc var (genelde) evıne gıttıgınde pc var, olmadı mı androıd tablet al 200 lıraya, evde onu kullan. 1500 lıra maas alıyosan 1500 lıralık telefonu da cebıne koyma. Arkadaslarına hava atıcan ya da onlardan gerı kalmıycan dıye yaptıgın bu harcamalar kıs gelınce tırmalar ;)

Daha kıbar nasıl analtabılırdım bılemedım dusuncelerımı. Kırdıklarım olursa affetsınler benı lutfen...

Not: kendı işyerım var dedım ya, calışanım yok. tek basıma calısıyor ve kazanıyorum. OYle ucuk kacı krakamlar kazandıgım dusunlemsın dıye ızah edeyım dedım bu detayı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yako2k3 -- 3 Ocak 2014; 17:22:44 >

• 
Sayfa: önceki 20912092209320942095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.