Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20932094209520962097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet..
    Döneminin en kraliydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun darısı başıma bu arada o " kırılma" senin tahmin ettiğin gibi değil sadece 4lü kutucuk falan ekleniyor. Yani biraz daha farklı kişiselleştirilmiş ana ekran geliyor (tabi daha kesin bişi yok) ama sistem hala kapalı ve kesinlikle yüklenmesini tavsiye etmem 4 kutu ekrana geldi diye çok şey telefonundan gidebilir.
    hele bi dosya yöneticisi gelsin o zaman gerçek KIRILMA ortaya çıkar. Zaten bende almak için onu bekliyorum (ha bide param olmasını .1500 den fazla bi telefona vermek için telefonun mükemmel olması lazım bence )

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Hayırlı olsun darısı başıma bu arada o " kırılma" senin tahmin ettiğin gibi değil sadece 4lü kutucuk falan ekleniyor. Yani biraz daha farklı kişiselleştirilmiş ana ekran geliyor (tabi daha kesin bişi yok) ama sistem hala kapalı ve kesinlikle yüklenmesini tavsiye etmem 4 kutu ekrana geldi diye çok şey telefonundan gidebilir.
    hele bi dosya yöneticisi gelsin o zaman gerçek KIRILMA ortaya çıkar. Zaten bende almak için onu bekliyorum (ha bide param olmasını .1500 den fazla bi telefona vermek için telefonun mükemmel olması lazım bence )

Teşekkür ederim, inşallah arzuna kavuşursun. Açıkçası ben biraz uyguna aldım, ama diğer taraftan ip, samsung fiyatlarını görünce de çok pahalı gelmiyor. Tabi ne kadar uygun olursa bizim için o kadar iyi.

Kırılma konusunda zaten beklemedeyim, sonuçta bu daha başlangıç. Ama dediğin gibi dosya yöneticisi gelirse gerçek jalbrack o zaman çıkar.

Ben bir de pilden şikayetçi idim, ama o da düzelmeye başladı. İlk günler tabi daha fazla kurcalıyoruz telefonu, bir de pil daha tam kapasite ile çalışmıyor o yüzden bir günü çıkarmıyordu. Ama artık 24 saati geçmeye başladı. En son 30 saati geçti , ama tabi çok aşırı kullanmıyorum.

• Microsoft NOKIA yı satın almadı arkadaslar tufaya dusmeyın. Nokia nın sadece LUMIA Akıllı Telefon departmanını satın aldı. Yanı nokıa telefon uretmeye devam ediyor ve edecek (Finlandıya markası olarak). Dolayısıyla Bugunlerde NOKIA adıyla satılan LUMIA lardan orta vadede NOKIA yı kaldırıp sadece Microsoft markası ve LUMIA telefon oalrak satılacak. Apple ayfon gıbı, ınsanlar microsoft demeyecek sadece LUMIA dıyecek. Ama adaların hakkı. Kendı mallarında nıye NOKIA markası kalsın kı? Sonucta NOKIA yı satın ALMADILAR... ;)

Bunun en basıt ornegı; Nokia nın Android li telefonudur. Fuara getirildi. Sunumu tanıtımı yapılacak ama buyuk ıhtımalle MS un abi baskısı yuzunden "şimdlik" satışa cıakrılmayacak. Bunun dısında Symbıan ın da adı degıstı bılıyorsunuz. Android mi yenı symbıan mı kararını vermelerı ıcın belkı 1-2 yıl sure gecebılır. Ama şarjı 40-60 gun gıden telefonları akıllılaştırmaya basladılar.

Malum son ornegı NOKIA 515. Telefonda yok yok. 5MP kamera, internet, sosyal aglar, 40 kusur gun şarj. İşletim sistemi mi? Sıkı durun: SYMBIAN S40.

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/515/teknik-ozellikler/

Tekrar altını çizeyım; Bizim bildigimiz NOKIA hala yerınde duruyor ve kımseye satılmadı. Bizim bildigimiz SYMBIAN da hayatına devam edıyor. Sırf ELOP istedi diye "atlar ölmedi" kısaca ;)

Manşetleri degil detayları kovalamak lazım biraz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yako2k3 -- 8 Ocak 2014; 18:59:50 >

• Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    öyle ama sonuçta nokia çok fazla kullanıcı kaybetti son dönemlerde destek verip geliştirmesi gereken sistemleri yüzüstü bıraktı meego ve symbian da bunun en büyük kanıtları.
    şimdi bir jolla var ama henüz türkiye de yok bakalım nasıl olacak.
    nokia 515 gerçekten ilgi çekici bir telefon kamerası tatmin edermi bilmiyorum ama sunduğu özellikler çok iyi tuşlarıda yumuşak yapıda bu da güzel.
  • evet bence de öyle

symbian a hadi neyse eskidi diyelim ama meegoo tamamen harcandı..
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    yazık oldu ne diyelim ki artık nokia yı bu duruma düşürenler utansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

yazık oldu ne diyelim ki artık nokia yı bu duruma düşürenler utansın

aynen öyle..
    diyecek bir şey yok
  • Beyler konuyu 1000 sayfa yapana kadar durmak yok : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

Microsoft NOKIA yı satın almadı arkadaslar tufaya dusmeyın. Nokia nın sadece LUMIA Akıllı Telefon departmanını satın aldı. Yanı nokıa telefon uretmeye devam ediyor ve edecek (Finlandıya markası olarak). Dolayısıyla Bugunlerde NOKIA adıyla satılan LUMIA lardan orta vadede NOKIA yı kaldırıp sadece Microsoft markası ve LUMIA telefon oalrak satılacak. Apple ayfon gıbı, ınsanlar microsoft demeyecek sadece LUMIA dıyecek. Ama adaların hakkı. Kendı mallarında nıye NOKIA markası kalsın kı? Sonucta NOKIA yı satın ALMADILAR... ;)

Bunun en basıt ornegı; Nokia nın Android li telefonudur. Fuara getirildi. Sunumu tanıtımı yapılacak ama buyuk ıhtımalle MS un abi baskısı yuzunden "şimdlik" satışa cıakrılmayacak. Bunun dısında Symbıan ın da adı degıstı bılıyorsunuz. Android mi yenı symbıan mı kararını vermelerı ıcın belkı 1-2 yıl sure gecebılır. Ama şarjı 40-60 gun gıden telefonları akıllılaştırmaya basladılar.

Malum son ornegı NOKIA 515. Telefonda yok yok. 5MP kamera, internet, sosyal aglar, 40 kusur gun şarj. İşletim sistemi mi? Sıkı durun: SYMBIAN S40.

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/515/teknik-ozellikler/

Tekrar altını çizeyım; Bizim bildigimiz NOKIA hala yerınde duruyor ve kımseye satılmadı. Bizim bildigimiz SYMBIAN da hayatına devam edıyor. Sırf ELOP istedi diye "atlar ölmedi" kısaca ;)

Manşetleri degil detayları kovalamak lazım biraz ;)

Nereden başlıyaym bilmiyorum : ))
    1. symbian s40 diye birşey yoktur , s40 vardır onunda symbian ile alakası yoktur. Javalı telefondur kendileri.
    2. AYrıca 515 de hiçbir halt yoktur , ne gps vardır nede wifi vardır Akıllı telefon değildirler.
    3. Ms sadece akıllı telefon departmanını değil bütün nokiayı satın aldı ( pantentleri ile beraber )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• webdh kullanıcısına yanıt
    Bilemedım pardon. 3650 kullandım uzun yıllar ve About kısmında Symbian S40 yazardı cok ıyı hatırlıyorum. Ama yok yanlış hatırlamıyormuşum;

http://en.wikipedia.org/wiki/Series_40

Akıllı telefon dedıgınız nedır? ofis dosyalarını acıp edıtlemek ıcın mı ınsanlar GalaxyS3 kuyruguna gırıyor yoksa Turkcell data paketıyle feysbuka twıtter a gırmek, haber sıtelerınden haber okumak ıcın mı? Smartphone klasmanı dıyorsanız eger, Nokia 9xxx serileri ve hatta 3650 7650 telefonları smartphone sınıfının onculerı. Bunların hıcbırınde GPS ve WiFi yoktu. (Gerci onalrın zamanında WiFi dıye bısey yoktu o da ayrı). Piyasanın degısen taleplere gore sekıllendırdıgı urunlerını sınıflandırırken "keskın cızgıler" cızmek dogru degıl. O akıllı bu degıl demek o kadar da kolay degıl. GPS ı oldugu halde akıllı olamayan, gps ı kamerası oldugu halde WiFi ı olmayan telefonlar satılmadı mı bu pazarda?

Akıllı telefon ıcın en net tanım; uzerınde ısletım sıstmeı bulunan ve gelişmiş kabiliyetleri olan mobil telefondur. Ben demiyorum Wikipedia diyor.

Şöyle ki;
    A smartphone, or smart phone, is a mobile phone built on a mobile operating system, with more advanced computing capability and connectivity than a feature phone.[1][2][3] The first smartphones combined the functions of a personal digital assistant (PDA), including email functionality, with a mobile phone.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone

Linkte smartphone larda kullanılan işletim sistemleri arasında Symbian da geçiyor. Ha S40 ın da symbian oldugu tartısılamayacagına gore(bkz. ust paragraf) sanırım sizin bireysel smartphone tanımınız la evrensel tanım çelişiyor...

MS ın Nokia yı yekpare satın aldıgı ıddıanızı ıse sızınle basbasa bırakıyorum. Dummyphone pazarının tartısmasız (tum zamanlar) lideri olan NOKIA ve "LUMIA lardan nokıa ıbaresını kaldıracagız" acıklaması yapan MS. HA Lunuxlu NOKIA yı gordunuz mu? MS tarıhı boyunca linuxe dusman oldu (apple a degıl lınux e). Apple ıcın bıle Office cıakrdı ama Linux ıcın cıkarmadı. Kendı telefonunda android kullandıracagı fıkrıne nereden kapıldınız? Hele ki hedefledigi profıl ASHA ile aynı iken...

Bu konu 2014 mart sonunda kesınlesmıs olacak (MS ın NOKIA nın ne kadarını aldıgı konusu).

Nereden başladığınızdan ziyade nasıl ilerlediğiniz ve nerede bitirdiğiniz onemlı.

• 515 şuan 2.telim olan e52 den sonra en beğendiğim tuşlu telefon fakat hadi gps i geçtim ama wifi neden yok anlamak güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

515 şuan 2.telim olan e52 den sonra en beğendiğim tuşlu telefon fakat hadi gps i geçtim ama wifi neden yok anlamak güç

maliyeti artirdigi icindir, insanların wifi den daha cok operastor uzerınden data kullandıgı ıcındır, belki s40 ın kaynak kodu wifi sürmeye kabiliyetli degildir bilemiyorum :/ elime dahi almışlığım yok :)
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    En kisa sürede 515 alacagim..
    Klasik nokia ruhu..ama wi fi olsaydi iyiydi...cani sagolsun..

• 515 in tuşları dümdüz mesaj yazarken menüde gezerken zorlanırsınız. Mağazada denedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    geçenlerde bakmıştım bir mağazada incelemedim ama tuşları yumuşak yapıda güzel şekli şemali
  • quote:

geçenlerde bakmıştım bir mağazada incelemedim ama tuşları yumuşak yapıda güzel şekli şemali

aynen...klasik nokia...şekil şemal tam bizlik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

aynen...klasik nokia...şekil şemal tam bizlik..

klasik telefonlar daha bir çekici geliyor hala bana note 3 ve N73 ME modelini yanyana koysalar bedava hangisini alırsın diye N73 ü alırım ciddi ciddi
  • aynen bende öyle...

n73 me neydi öyle ..o siyah kasa..o tarz var mı şimdi.!!

kumandalı kulaklık canavar ses...

o cihazların yeri dolmaz...
    kesinlikle öyle ne yazık ki bir daha çıkmayacak böyle telefonlar başka bir havası vardı o telefonların o gelen mesajları açarken bekletmesi bile güzeldi, kumandalı kulaklık çok işe yarıyordu gerçekten 45 tl para vermiştim onun için hala da duruyor siyah kasa ise bambaşka bir hava katıyordu offf offf
  • 
Sayfa: önceki 20932094209520962097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.