Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20942095209620972098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet malesef mazide kaldı o cihazlar...
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    anılarda yaşayacaklar bundan sonra elinde olanlar şanslı
  • 8 serisi luna ları da unutmayalım adi arkadaşlarım durduğu yerde şarj oluyor diye beni yerdi karizma öyle olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

aynen bende öyle...

n73 me neydi öyle ..o siyah kasa..o tarz var mı şimdi.!!

kumandalı kulaklık canavar ses...

o cihazların yeri dolmaz...

dolmaz üstadım kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

quote:

aynen bende öyle...

hiçbir zaman...
  • quote:

quote:

quote:

aynen bende öyle...

hiçbir zaman...

hünkar sende ipad varmı ipad de tongbu yada 25pp ile ilgili varsa bilgine ihtiyacım var güzel insan

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen bende öyle...

hiçbir zaman...

hünkar sende ipad varmı ipad de tongbu yada 25pp ile ilgili varsa bilgine ihtiyacım var güzel insan

ipad bende yok kaancım..

ama öğrenirim..çözerizz

• HTC 8X tarz ve ses olarak şuan piyasanın en iyisi. düzgün bir kulaklık lazım ama orjinal kulaklık baya çirkin :)

kamerası harika, telefonun hızı süper.

geçmişe kalacak ne kaldı?

hadi bir ana konu sahibi N8 deseniz....... kamerası en az 5 yıl piyasanın en iyisi oldu, bir çok multimedia özellik konusunda en iyisi oldu hatta hala en iyisi, özlem duyacaksanız kriterlere değil ana olguya özlem duyun. N73 felan hikaye, N8 in yanında. benimde çok sevdiğim telefonlar oldu ama N8 gibi aşırı güzel bir telefon hiç olmadı. manyağa bağladım gene N8 konusunda kaç kaç kaç... ölü taklidi yapın giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

HTC 8X tarz ve ses olarak şuan piyasanın en iyisi. düzgün bir kulaklık lazım ama orjinal kulaklık baya çirkin :)

kamerası harika, telefonun hızı süper.

geçmişe kalacak ne kaldı?

hadi bir ana konu sahibi N8 deseniz....... kamerası en az 5 yıl piyasanın en iyisi oldu, bir çok multimedia özellik konusunda en iyisi oldu hatta hala en iyisi, özlem duyacaksanız kriterlere değil ana olguya özlem duyun. N73 felan hikaye, N8 in yanında. benimde çok sevdiğim telefonlar oldu ama N8 gibi aşırı güzel bir telefon hiç olmadı. manyağa bağladım gene N8 konusunda kaç kaç kaç... ölü taklidi yapın giderim

N8 can'dı.haklısın

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    1020 hayırlı olsun egemen...
  • quote:

eyvallah Hünkar abi. güxel telefon kamera N8den 5 kat iyi. ama karizması N8 gibi değil. yinede bu zamandan sonra N8e geçilmez artık. önümüze bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

eyvallah Hünkar abi. güxel telefon kamera N8den 5 kat iyi. ama karizması N8 gibi değil. yinede bu zamandan sonra N8e geçilmez artık. önümüze bakıyoruz

güzel cihaz egemen..karizaması n8 kadar olmasa da yine bayağı iyi..

aynen ..önümüze bakmak lazım:)

• bu aralar bende çok gelgit liyim arkadaşlar1020 aklımı çeliyor ama pahalı alsam bir daha telefon almam herhalde 925 in şekli şemali çok iyi gel beni al diyor ama 1020 de adamlar kamera yapmış manuel ayarlar çok iyi ne olacak bilmiyorum dediğiniz gibi önümüze bakmaz lazım
  • 1020 varken 925 alinmaz usta.biraz daha sık 1020 al..zaten uzun sure kullaniyorsun..bence bu mantikli olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla yalan yok. 1020 ıle 925 arasındakı farklar, tam da benım ılgımı cekmeyen farklar :) ben 925 e meyıllıyım zaten de, wp9 cıkmadan veN8 bozulmadan yeni telefon almam...

Bu arada hanımın kuzenınde 920 var, sarjı (Bılen goz+wifi+3G 24 saat acık) 1 gun zor gdıyor dıyor (rahat 1 yıldan fazla oldu). Benım hanımın telefonu 720, sadece kullanacagı zaman WiFi acık, sureklı 2G de, GPS falan kapalı. 3-4 gun gıdıyor. Genel kanı 720 nın 920 den cok daha ıyı pıl performansı oldugu yonunde. 925 ın 920 ıle bu noktada kıyasını cok merak edıyorum gercekten. Hangısı daha ıyı acaba. Eger 920 nın pıl performansı 925 ten ıyıyse, hem dandık hem narın dıye 925 alınmaz acıkcası :) Aksıne hem saglam hem uzun omurlu pıl performansı oldugu ıcın 920 alınır dıye dusundum.

Ne dersınız, fıkrınız var mı pıl performansı konusunda?
  • Şuan L920 kullanıyorum foto konusunda N8 i arıyorum arkadaşlar.
    Bu fotoyu n8 ile çekmiştim kedinin tüylerini sayabilirsiniz : ))

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun aslında 925 güzel gibi ama kamera konusunda gece çekimi dışında pek fark olacağını sanmıyorum ama 1020 de tuzlu tabi hat üstünden alabilirsem alacağım artık ama biraz daha zamanı var durumları düzeltmek gerek

925 in şarj konusunda emin değilim ama 920 den bir nebze daha iyi olduğunu düşünüyorum bildiğim kadarıyla 920 de IPS 925 de amoled var katkısı olur şarja büyük ihtimalle amoled ekranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 12 Ocak 2014; 22:56:52 >
  • Symbian hala kral arkadas. Ben degil rakamlar soyluyor.

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12128_The_smartphone_crystal_ball_th.php
  • symbian kraldır...

değişmez,değiştirilemez..
  • merhaba arkadaşlar bugün maxiplus 5 imi verip n8 aldım nokia gibisi yokmuş valla neydi o donmalar öyle :)
  • 
Sayfa: önceki 20942095209620972098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.