Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20922093209420952096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet çok guzel anlatmissin..

mesele bu..sonuna kadar katiliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

Hatla alınan telefon sayıısnı kucumsemeyelım. Pek çok tanıdıgım iş sahıbı ınsan, ayfonlarını BB lerını hatta nokyalarını hep kampanyalı (bısinıs paket turkcell) ile alıyorlar.

Benım tanıdıklarım bu sekılde alıyorsa, sıradan ınsanlar haydı haydı takla atıyordur.

Genel zam konularındakı elestırılere katılmamak mumkun degıl. Ama mevzu kredı kartı kullanımı sınırlamak iken, Vatan Bilgisayar ın GM sı dıyor kı;" bızı etkılemez, KK olmaz tuketıcı kredısı olur, bız yıne satarız". Adam haklı. E ne oluyor? Sen vatandası karttan kurtarıcam derken tuketıcı kredısının ve oeprator sozlesmelerının kucagına atıyorsun.

Asıl mesele tuketımı yavaslatmak olmalı; tuketenı egıtmek ve "6 ayda bır telefon degıstırme vatandas, sana giriyor, farket bunu" demek olmalı.

Biz parasızlıktan mı N8 kullanıyoruz hala? Sımıt alacak parası olmayan adamın cebınde galaxys3-s4 var. Benım sımıt alacak param yok mu demek bu?

Tuketım terbıyesı egıtımı verılmelı medya yoluyla ve hatta okullarda. Biz "Yerli Malı Haftası" cocuklarıyız. O tuketım terbıyesını cocuklugumuzda aldık. Şimdiki nesıller de "ver harcayayım, ver harcayayım".

Al harca; hesap gunu aglayacaksın ama. Sonrada basbakan bızı kredı kartı faızlerınden kurtar.

Arkadas 40 yasındayım. Kendı ısyerım var. Evliyim ikiz kızlarım var. 3 yasından kucuk arabam var. evde hanımın da benım de akıllı telefonumuz var. evde hanımın netbuku benım notbukum var. LCD ım (ımzamda goruldugu gıbı). Yıllardır hem tuketıcı hem de ısyerı munasebetıyle devlete catır catır vergımı verıyorum. Trafık cezalarım dahıl devletın ve hatta ozel sektorun benden bir tek kuruş alacagı yok. Hicbir trafık cezası, ssk prım affı, vergi borcu affı gıbı hıc bır aftan da yararlanmadım. HEr cıkan afta kazık yedıgımı hıssettım. Falan filan. Varmaya calıstıgım nokta, bizim aldıgımız terbıye bu sekılde. Bu yonde egıtılmemıs olanlar da elıne gecen kredı kartını "kendı parasıymıs gıbı" kullananlar.

Yani bazı akradaslar kızacak bana ama; arkadas 1500 lıra maas alıyorsan, senın 1500 lıralık akıllı telefonu cebınde tasıman lukstur bana gore. Ha her ay kenara 100 lıra bırıktır, git peşın al. Ama o parayı bır yılda bırıktırdıgını hatırlayıncak ıyamazsın o parayı o telefona vermeye. Yanı ne kaybettırır bu akıll ıtelefonun cebınde olmaması sana? Otobuste gıderken haber okuyamazsın, feysbuka gıremezsın. E ısyerınde pc var (genelde) evıne gıttıgınde pc var, olmadı mı androıd tablet al 200 lıraya, evde onu kullan. 1500 lıra maas alıyosan 1500 lıralık telefonu da cebıne koyma. Arkadaslarına hava atıcan ya da onlardan gerı kalmıycan dıye yaptıgın bu harcamalar kıs gelınce tırmalar ;)

Daha kıbar nasıl analtabılırdım bılemedım dusuncelerımı. Kırdıklarım olursa affetsınler benı lutfen...

Not: kendı işyerım var dedım ya, calışanım yok. tek basıma calısıyor ve kazanıyorum. OYle ucuk kacı krakamlar kazandıgım dusunlemsın dıye ızah edeyım dedım bu detayı ;)

Uzun zamandır bu foruma mesaj yazmamıştım, ama senin mesajını görünce cevap yazayım dedim.

Çok doğru söyledin. Sonuna kadar katılıyorum.

Her ay kaliteli bir cep telefonu alacak param oluyor, ama ben üç senedir N8 kullanıyorum. N8 ihtiyacımı görürken gösteriş olsun diye niye gidip cep telefonuna para vereyim.

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Ah be dostum benim söylediğimi onaylamışsın farkında değilsin. Ben diyorum ki insanlar kredi kartı ile telefon alıyorlar çünkü FAİZSİZ alıyorlar. Hani meşhur faiz lobisi! Var ya bizim nefret etmemiz gereken... Ha işte bu yasayla artık üç kuruş para alan ve cep telefonu almak isteyen artık eşşek gibi FAİZ ödeyip telefonu taksitli alacak. Olay bu yani filler ve çimen hesabı onu anlatmak istiyorum.

• beyler bu ara kafayy N79 a taktym alsammy diye dü?ünüyorum
  • n79 n8'den önceki telefonumdu 600e alıp 300e satmıştım
  • 2011 ocakta başladığım n8 macerası 3 yıl sonra bitti arkadaşlar, hayatımda en uzun süre kullandığım telefon oldu, ios mu android mi derken evde nasılsa s3 var deyip bi de ios görelim istedim iphone 5c aldım, en az 2 yıl beraber gideriz sanırım, bi de ilk defa nokia dışında telefonum oldu, bu efsane konuya ara ara girerim yine
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    şekli şemali çok güzel N79 un ama temiz bulmakta zor hayırlı olsun bu arada yeni telefonun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2011 ocakta başladığım n8 macerası 3 yıl sonra bitti arkadaşlar, hayatımda en uzun süre kullandığım telefon oldu, ios mu android mi derken evde nasılsa s3 var deyip bi de ios görelim istedim iphone 5c aldım, en az 2 yıl beraber gideriz sanırım, bi de ilk defa nokia dışında telefonum oldu, bu efsane konuya ara ara girerim yine

Hayırlı Olsun

Kamera dışında çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Şahsen n8 kullanıcısı olarak, iphone'nun kamera performansını beğenmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan conilerin reklam taaruzlarına kanmayın arkadaşlar , gerçek mutluluk nokia dadır. Cihazın önünde nokia yazıyorsa isterse , içinde symbian olsun isterse meego olsun isterse wp olsun farketmez o telefonda nokia ruhu vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webdh kullanıcısına yanıt
    Nokia nerenin malı oldu şimdi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Amerikan conilerin reklam taaruzlarına kanmayın arkadaşlar , gerçek mutluluk nokia dadır. Cihazın önünde nokia yazıyorsa isterse , içinde symbian olsun isterse meego olsun isterse wp olsun farketmez o telefonda nokia ruhu vardır.

Aynen hocam bugüne kadar hep nokia telefon kullandım bundan sonra da hep nokia kullanıcam.
  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    bu son lumia telefonlarından sonra nokia isminin de kalkacağını duymuştum
  • ARKADAŞLAR BEN DE DAYANAMADIM, ÜZÜLEREK DE OLSA 3 YILLIK N8 MACERAMIN ÜZERİNE LUMİA 1020 ALDIM. NORMALDE LUMİA 1520 BEKLİYORDUM, BAKTIM Kİ GELECEĞİ YOK, L 1020 ALDIM!
    BU ARADA N8'İM SATILIKTIR, TEMİZ GRİ RENKLİ PIRIL PIRIL CİHAZ. ALMAK İSTEYEN OLURSA PM ATSIN. SAHİBİNDEN İlan No 149030410.
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    birer birer eksiliyoruz olsun yeni telefonun nasıl bari memnunmusun
  • Evet bende duydum onu...
    Şu an piyasa için biraz daha devam ettirecekler.

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    tahminimce bu sene içerisinde NOKİA markası silinecektir telefonlardan bakalım neler olacak
  • muhtemelen öyle olacak...
  • Aslında N8'in biraz geliştirilmiş ve büyük ekranlı modeli çıksaydı onu tercih edebilirdim. N8 Nokianın son efsanesiydi bence, ne kadar kötülemeye çalışsalar da döneminin en iyisiydi bence. 3 yıl geçmesine rağmen hala canavar gibi, sadece ekranı biraz küçük kalıyordu.
    L 1020 bazı eksiklikler dışında gayet memnunum. N8'den sonra dosya yöneticisinin eksikliği, henüz cracklanmemesi (gerçi birkaç gün önce jalbrack çıktı diye haber okudum), bazı özelleştirmelerin yapılamaması eksik olarak kalıyor. Ancak gdr3 güncellenmesiyle bunların giderileceği söyleniyor. Ama telefon çok hızlı, her ne kadar wp mağazası eksik denilse de bence artık öyle değil ve her türlü kaliteli program mevcut. Kamerasını zaten söylemeye gerek yok. Yani şimdilik memnunum. Yeni güncelleme ile de daha da iyi olacaktır. Ama benim gönlüm hala L 1520'de.
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    N8 efsanedir evet bence biraz daha bekleseydin daha iyi olurdu 1520 için yada daha alt bir model olabilirdi
  • Bekledim ama L1520''nin gelişi yılan hikayesine döndü. Belki uygun fiyata gelirse, bunu satıp onu alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 20922093209420952096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.