Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2099. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20972098209921002101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SwipeUnlock, CameraPro, HDR pro, FastMotion, panorama, Cameralover, PhotorimHD, TTpod, FingerPrint, dunlock, QuickLock, Müzik klasörü (buda flac dormat açabiliyor), CAmFX, CameraPlus+, Phocam3D (bunu kullanmıyorum ama duruyor), ActionCamera, MusiMax, MüzikX bunlar yeterli sanırım geri kalanlar ufak tefek şeyler işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

SwipeUnlock, CameraPro, HDR pro, FastMotion, panorama, Cameralover, PhotorimHD, TTpod, FingerPrint, dunlock, QuickLock, Müzik klasörü (buda flac dormat açabiliyor), CAmFX, CameraPlus+, Phocam3D (bunu kullanmıyorum ama duruyor), ActionCamera, MusiMax, MüzikX bunlar yeterli sanırım geri kalanlar ufak tefek şeyler işte

eyvalllah,sağolasın..
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    ne demek önemli değil
  • quote:

ne demek önemli değil

birde şu micropool bilardoyu bulduk mu tamamdır...

n8'imizi tekrar faal hale getirelim...

bunaldım androidden yahu..:)
    buyur hocam ben denedim onu bugün ama çözemedim tam
    http://www.n8fanclub.com/2013/01/micro-pool-59-signed-nokia-n8-belle.html
  • çok teşekkür ederim...

zahmet oldu sağol çok çok...

ben bir bakayım hemen ...hallederiz..:)
    önemli değil dene bakalım
  • selam millet...abimin n8zinin bataryası ölmüş. servis kaça değiştirir? yada orijinal alıp biz mi değirtirsek.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    kendiniz takarsanız eğer daha ucuza mal olur diye düşünüyorum şimdi servise verirsin orjinal di bilmem neydi diye biraz daha fazla para alabilirler
  • quote:

kendiniz takarsanız eğer daha ucuza mal olur diye düşünüyorum şimdi servise verirsin orjinal di bilmem neydi diye biraz daha fazla para alabilirler

servise sordum nokia care e 55 lira dediler. kendileride takıyorlar. telefon yengede olduğundan denk getiremem dedi kendi almış pili. akşama takacaktı bakalım tornavidasını bulursa yapar kendi.

ama servis fazla ücret almıyormuş iyi oldu bu. pilini yenilemek isteyen 55 liraya taktırsın rahat etsin
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    o zaman iyi kendi başımıza sorun çıkarmayalım bilgi verdiğin için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

servise sordum nokia care e 55 lira dediler. kendileride takıyorlar. telefon yengede olduğundan denk getiremem dedi kendi almış pili. akşama takacaktı bakalım tornavidasını bulursa yapar kendi.

ama servis fazla ücret almıyormuş iyi oldu bu. pilini yenilemek isteyen 55 liraya taktırsın rahat etsin

3g 24 saat açık 2.5 gün 3 gün gidiyor hala şarjı gerçi artık inrernete ancak dışardaysam giriyorum tablet saolsun ama yinede taş gibi maşallah nazar değmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enola kullanıcısına yanıt
    şarj konusunda çok iyi gerçekten şaşırtıyor bazen
  • foruma üye olmama sebep olan konu eskisi kadar olmasada hala güncel, açıldığı ilk günleri hatırlarım hala

telefonu ilk alanlardandım 3 yılı geçti n8 kullanalı sonunda bataryası öldü, bazı fiziksel tuşları çalışmıyordu ve kendini sürekli yeniden başlatıyordu. tabi bu kadar su içip yerlere düşmesine rağmen yine iyi çalışıyordu hayatımda kullandığım en sağlam telefondu diyebilirim.

sonunda n8'i braktım 1 haftadır başka telefon kullanıyorum. kendinize iyi bakın arkadaşlar

• sorun cikmaz kendin halledersin..

kolay iş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

Beter ol ELOP efendi

http://www.oncehaber.com/haber/2015-microsoft-elop39u-secmedi.html

güzel olmuş. iphoneun başına geçse keşke

• Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    güzel haber
  • Bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler.

Elop'a sardığınızı görünce dayanamadım, başkalarının başarısızlığı veya hayalkırıklığı üzerinden "oh olsun, beter ol, iyi olmuş" gibi beddualar ayıptır yahu...
    Yakışmıyor...

Şaka la şaka, iyi olmuş tabi Bu Elop denen pazarcı Microsoft'un başına geçip bu sefer de Apple'a yanaşırdı asfdşlkasdf
  • 
Sayfa: önceki 20972098209921002101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.