Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20982099210021012102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır yoktum buralarda dostlar, ismini yazdığım yazmadığım; selam olsun cümleten...

@Hünkar aga, zaten yetkili bi abiye benziyordun daha da yetkili olmuşsun görüşmeyeli...

http://www.youtube.com/watch?v=_L3Tndrd40M&feature=player_detailpage#t=278

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 4 Şubat 2014; 22:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Bayadır yoktum buralarda dostlar, ismini yazdığım yazmadığım; selam olsun cümleten...

@Hünkar aga, zaten yetkili bi abiye benziyordun daha da yetkili olmuşsun görüşmeyeli...

özledim be seni hasan baba...

özledim harbiden..

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Ararım bi ara görüşürüz aga, özledik evet...
  • ben ararım yarın akşama doğru..

müsait olursan konuşuruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Bayadır yoktum buralarda dostlar, ismini yazdığım yazmadığım; selam olsun cümleten...

eyvallah cümleten selamlar. bildiğin gibi buralardayız.ben zaten okumayı seviyorum daha çok ama hep takipteyim.Hünkar da sağolsun başımız sıkışsa hızır gibi yetişiyor

senin keyifler iyidir umarım.

s3 e gelince hala güncelleme yok ehh işte azıcık ondan azıcık bundan bu yalan dünyada rol kapıyoruz.yuvarlanıp gidiyoruz işte

• beyler ilk defa android bir telefonu beğendim çok hoşuma gitti gerçekten 2-3 ay kadar sonra ciddi ciddi almayı düşünüyorum sizce hangi telefon olabilir bu
  • Nexus'tan başkası yalan dostum hangisi olursa olsun. Umarım Nexus'tur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam o değil şöyle bir ipucu vereyim henüz gelmedi TR ye yakında gelecek android sevmediğim için pek araştırmam telefonları o yüzden pek bilmem hangi telefon ne özelliğe sahip nexus da dahil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

yok hocam o değil şöyle bir ipucu vereyim henüz gelmedi TR ye yakında gelecek android sevmediğim için pek araştırmam telefonları o yüzden pek bilmem hangi telefon ne özelliğe sahip nexus da dahil :)

htc one 2 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

yok hocam o değil şöyle bir ipucu vereyim henüz gelmedi TR ye yakında gelecek android sevmediğim için pek araştırmam telefonları o yüzden pek bilmem hangi telefon ne özelliğe sahip nexus da dahil :)

ilk defa duydum o modeli odamı çıkacakmış
  • quote:

quote:

quote:

başka kim çıkaracakmış?:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

şaka bir yana da gerçekten sony xperia z1 compact çok hoşuma gitti gerek özellikler gerekse boyutu itibarı ile bakalım zaman ne gösterecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şaka bir yana da gerçekten sony xperia z1 compact çok hoşuma gitti gerek özellikler gerekse boyutu itibarı ile bakalım zaman ne gösterecek

evet güzel cihaz z1 de güzel..

ama ne kadar başarılı olur ve sony ye ne kadar güvenilir bilemem...

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    evet güzel cihaz bir gelsin kullanıcı yorumlarına bakmak gerek direk almam zaten biliyorsun daha öncede çok düşündüm yeni telefon almayı ama N8 i bırakamadım
  • quote:

evet güzel cihaz bir gelsin kullanıcı yorumlarına bakmak gerek direk almam zaten biliyorsun daha öncede çok düşündüm yeni telefon almayı ama N8 i bırakamadım

compak demek mini demek.
    mini demek berbat kamera demek.
    kamera demek nokia demek
    kamerayı boşver demek bir ton seçenek demek
    seçenek demek mini dememek
    mini=compak ise N8 ci kamerayı seven adam ise ne işi var mini ile?
    demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

compak demek mini demek.
    mini demek berbat kamera demek.
    kamera demek nokia demek
    kamerayı boşver demek bir ton seçenek demek
    seçenek demek mini dememek
    mini=compak ise N8 ci kamerayı seven adam ise ne işi var mini ile?
    demek

hocam ne yaptın ya evet kamera özelliği iyi olması gerek bunun yanında şarj ve müzik de en önemli özellikler benim için bunun özellikleri pek kırpılmamış deniyor aynı donanım kullanılmış fiyatıda 1450 tlden ön sipariş başlamış 1300 e filan iner 2 aya diye düşünüyorum 1020 pahalı olmasa

• hahaha güzel mantık la ama bu compact biraz farklı diye biliyorum ben. abileriyle aynı kamerayı kullanıyor.
    he ne kadar başarılı, neye göre daha iyi dersen o tartışılır tabi...
    kamera demek nokia demek evet ama gerisi traş biliyon :)

@tayfn1907'nin yorumu erken görseydim, direkt z1 compact yazardım, ben de takip ediyorum aynı cihazı...

@Devadam12, eyvallah başkan. arada uğruyoruz işte, irtibatı koparmayalım.
    xperia z ile devam...
  • Sony'ci gençlik..

Gerçi biz ihtiyarladik ama ne dersin hasan aga:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum bende onun için biraz yöneldim bu telefona donanım hemen hemen aynı sadece ekran çözünürlüğü ve bataryası nı kısmışlar mesut çevik in dediğine göre Z1 deki kamera sistemi olduğu gibi bu telefonda da kullanılmış. kamera demek nokia demek orada hemfikiriz yoldaşlar bakalım bir gelsin detaylı incelemeleri çıksın ona göre yolumuza bakacağız zaten android telefon alırsam bu Z1 C olur samsung a gidip te para vermem hayatta ayrıca çocukluğumdan beri sony markasını hep sevmişimdir nedendir bilinmez
  • benım kafam karısık

bır sıtem var ve bu sıteye bazen yutub vıdeoları embed edıyorum. Telefonum yutubdakı vıdeoları gosterıyor ama kendı sıteme embed ettıgım yutub vıdeolarını gostermıyor.

nedır? nıyedır? nasıl cozerız?
  • 
Sayfa: önceki 20982099210021012102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.