Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20992100210121022103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z1 in kamera performansi gibi olmasinda..

O cihaza yakismiyor kamera performansi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bana kalırsa hiç bakma. Daha geçen gün Sony bazı telefonlarına desteği kestiğini açıkladı. Hele ki böyle orta seviye cihazlar sadece çıktığı yıl destek görür. Gelecek sene ölü bir cihaz olacak. Android'de Nexus'tan başkası yalan. Yarın öbür gün Android bir cihaz alırsam Nexus'tan başkasına bakmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler şimdi biraz düşündüm 1500 lira ona vereceğime bir giriş seviyesi DSLR alırım kendimi geliştiririm zaten birazda merakım var fotoğrafçılık konusuna N8 beni idare ediyor öyle face filan girmem telefondan zaten sanırım bu şekilde daha mantıklı olur değilmi
  • Nexus sonrasi guncelleme olarak en iyi cihaz htc şu anda..

Aklinda olsun:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

evet beyler şimdi biraz düşündüm 1500 lira ona vereceğime bir giriş seviyesi DSLR alırım kendimi geliştiririm zaten birazda merakım var fotoğrafçılık konusuna N8 beni idare ediyor öyle face filan girmem telefondan zaten sanırım bu şekilde daha mantıklı olur değilmi

O da bi seçim tabi, ihtiyaca göre davranmak en iyisi... Ama değişim yapılacaksa da android denenmeli bence.

Nexus denmiş ama güncelleme herşey demek değil. Samsung da ikide bir güncelleme çıkarıyor ama bunların yarısı kendi hatalarını gidermek için. Sony, güncelleme konusunda HTC kadar hızlı olmasa da yazılımları sağlam, kamera da androidler içinde iyi sayılır. Bakıldığında Sony; Z1 compact'la diğer firmaların yapamadığını yapıyor...

• Guncelleme zaten bana gore cok anlamli degil..

Android cihaz hangi surumle cikarsa o cihaz icin en iyi surum odur.
    Z1 gayet iyi bir cihazdi sistem sorunsuza yakindi .136 diye bir guncelleme geldi cihazi taniyamaz hale geldim..
    Samsung ve htc de de zaman zaman yasaniyor bu durum..

Su an android cephesinde en gecerli guncelleme 5.0 olacak..art nin tam olarak calismasi cok fark yaratacak..

• Yok be abi ne hata gidermesi herifler sırf spor olsun diye güncelleme çıkarıyor artık vallaa bende tv yanında verilen galaxy tab 3 8.0 var bir telefon olarak net android kullanılmaz. Bana göre. Aleti ilk kullanmaya başladığında hızdan gözün kamaşıyor biraz vajit geçsin bak bakalım hız ne hale gelmiş alet rootsuz kullanılmaz net ama zaten rootsuz güvenlik sıfır birde root lu nasıl güvenip bankacılık işlemi yapıcan neyse
    benim umutlu olduğum tek platform wp şu kişiselleştirme gelsin açık ara kral olur ama yok gelmezse ip nasılsa insafa gelip KAMERALI bi telefon yapacak ozaman bende n8imi emekliye ayırırım. Yoksa hala kral n8

• Enola kullanıcısına yanıt
    O kadar da degil dostum..
    Ben yuzlerce android kullanicisi biliyorum birinden duymadim ki guvenlik sorunu olsun..

Çok abartiliyor guvenlik mevzusu..oyle bir sorun yok..milyonlarca kullanici var kimden duydun banka bilgilerinin calindigini..?

Wp den falan da hayir bekleme.nereye kral oluyor.nerenin krali oluyor..? Uzaktan yakindan alakası yok..
    Gerçek nokia kullanicisi wp kullanmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunkar1 -- 9 Şubat 2014; 23:25:18 >
  • Hünkar reyize bir ekleme de ben yapayım.

Benim tel XZ ve 45 gün hiç kapatmadığımı biliyorum, farkında bile değildim ki bir uygulama için yeniden başlatmam gerekti; batarya uygulamasına bakınca bu süreyi gördüm. Ve bu 45 gün içinde ne bir kasılma ne de absürt bir olay yaşadım. Zaten öyle olsa resetlerdim. Diyeceğim, hani şu android stabil değil deniyor ya işte o şehir efsanesi... En azından bu üst modeller için diyebilirim, buna hTC One da dahil.

Ayrıca N8 kullanırken de çokça eleştirdiğimiz ve araştırmalardan çıkan sonuçlara baktığımızda; güvenlik konusunda androidin açıkları gayet fazla, yani yapısı buna çok müsait fakat ne idüğü belirsiz uygulama yüklemedikçe sıkıntı yaşanmıyor. Rootla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yani root olmadan öyle bir yazılım yüklersin ki tüm görüşmelerin veya fotoların karşıya gider ama rootlu halde olsa bile güvenilir kaynaklardan uygulama yükledikten sonra böyle bir şey zor ki Google da artık Apple gibi denetimleri arttırıyor bu konuda...

Son olarak artık 3310 bile kullansanız ad, soyad, tel, rehber vs gibi bilgilerimiz ortalıkta dolaşıyor... BB'ın bile ses kayıtlarının ortamlarda olduğu bir ülkedeyiz... Evet kötü bi durum ama şu saatten sonra çok takmamak gerek diye düşünüyorum şahsen.

WP'ye gelince, işim olmaz Biraz iddialı gelebilir ama s60'lardan kopup gelen 13 yıllık eski bir symbiancı olarak; symbian kullananların android'e daha yatkın olacağını düşünüyorum... Eyyorlamam bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Hünkar reyize bir ekleme de ben yapayım.

Benim tel XZ ve 45 gün hiç kapatmadığımı biliyorum, farkında bile değildim ki bir uygulama için yeniden başlatmam gerekti; batarya uygulamasına bakınca bu süreyi gördüm. Ve bu 45 gün içinde ne bir kasılma ne de absürt bir olay yaşadım. Zaten öyle olsa resetlerdim. Diyeceğim, hani şu android stabil değil deniyor ya işte o şehir efsanesi... En azından bu üst modeller için diyebilirim, buna hTC One da dahil.

Ayrıca N8 kullanırken de çokça eleştirdiğimiz ve araştırmalardan çıkan sonuçlara baktığımızda; güvenlik konusunda androidin açıkları gayet fazla, yani yapısı buna çok müsait fakat ne idüğü belirsiz uygulama yüklemedikçe sıkıntı yaşanmıyor. Rootla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yani root olmadan öyle bir yazılım yüklersin ki tüm görüşmelerin veya fotoların karşıya gider ama rootlu halde olsa bile güvenilir kaynaklardan uygulama yükledikten sonra böyle bir şey zor ki Google da artık Apple gibi denetimleri arttırıyor bu konuda...

Son olarak artık 3310 bile kullansanız ad, soyad, tel, rehber vs gibi bilgilerimiz ortalıkta dolaşıyor... BB'ın bile ses kayıtlarının ortamlarda olduğu bir ülkedeyiz... Evet kötü bi durum ama şu saatten sonra çok takmamak gerek diye düşünüyorum şahsen.

WP'ye gelince, işim olmaz Biraz iddialı gelebilir ama s60'lardan kopup gelen 13 yıllık eski bir symbiancı olarak; symbian kullananların android'e daha yatkın olacağını düşünüyorum... Eyyorlamam bu kadar

Yaşıyomusun sen ya :)

• sharpie kullanıcısına yanıt
    Arada nefes alıyoruz abi şükür, yetmez mi?
  • yıl olmuş mudur n8 ı restart etmeyelı :))

bu arada Youtube sorununu cozdum. embed kodunda kucuk bır degısıklık yaparak, kendı sıtenızden embed ettıgınız yutub vıdeosunu (flaş destegı olmayan) telefonalrda oynattırabılıyorsunuz. ("html5=1" yazın aratın google da)
  • evet en doğru olan şey alınacak cihazın ihtiyaca göre alınması, Z1 C a baktığımızda diğer mini telefonlara göre çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz her ne kadar piyasaya çıkmamış olsa da telefonun özellik ve donanımları çok üst düzey denilebilir
    ben windows platformuna kral demem mağlesef önce bir ton eksiği var onların giderilmesi gerek ama symbiancı lar için pek uygun bir sistem değil bencede gerçi o kullanış tadını verebilecek başka sistem de yok ama belki şu yeni jolla isteklerimizi karşılayabilir diye düşünüyorum
  • @sharpie Asıl sen yaşıyomusun ne geliyon ne takılıyon buralarda
    ya beyler ben size şu an samsung tabletimden yazıyorum yaw. Artık evde telefonu elime almıyorum. Ben size wp kral olur derken nasıl olacağını da yazdım benim microsofttan bi beklentim yok onlar ipden beter aç gözlü (bkz. Windows, internet explorer) ama nokia ayrı. Bakın geçen gün adamlar telefon flaşlamak için resmi program yayınladılar gidip millete para vermeyelim servislerde sürünmeyelim diye. Şu dosya yönetici bi kilit bana göre. bi çıksın kişiselleştirme mümkün olacak bence. Ama benim az çok şu programlama işine aklım yatar root dediğiniz kişiselleştirilmiş orjinal yazılım değil anladığım kadarıyla. Açık kaynaklı bir yazılım dinlediğiniz gibi değiştirilir. Benim sıkıtntım üçüncü parti yazılımları değil zaten. ulen bankacılık işlemlerinde milyarlarla oynuyo olsam borsa falan takılsam burda neden takılayım. Benim sıkıntım İZLENEBİLİR olmaktan hoşlanmamak . bunun mahremiyetle bile ilgisi yok sadece uyuz olmakla alakalı ya hiçmi başınıza gelmiyo arabayla benzincinin yanından geçiyorsunuz tak mesaj avm ye giriyorsunuz mesaj bombardımanı... zaten bu kadar içimizdeler bari gidipte AÇIK KAYNAKLI ve her türlü kontrol edilebilir bir sistemi neden kullanıyım. Ya işyerinde celeron 2.4 512mb ram li pc de windows 7 ve office 2010 kullanıyorken Çift çekirdekli 1,5gb ram li bi alette ben takılma yaşamamın nedeni ne olabilir kardeşim... kullandığım program bile yok ulen ne face ne twitter bile yok bu alette... peki her açılışta nedir bu kasma wifi yı açıyorum internete giriyorum bekle babam bekle güncellemeler bitecekte ben internete gireyim...
    tabi bunları milleti kandırmak için veya ikna etmek için yazmıyorum ben senelerdir yazıyorum (şaka değil kaç yıl olmuş yazalı) benim için telefon önce konuşmaya sonra foto çekmeye sonra internete girmeye yarar ve k.ç cebinde (normal k.ç boyutlarında yanlız) taşınabilir olması gerekir. ha internete girmem foto çekmemden daha fazla oluyor diye önceliğim değişmez ben zaten wp de bi gelişme görmezsem ne işim var orda zaten n8 kullanmıyormuyum şu hali içime sinse çoktan geçerdim şu an itibari ile benim hoşuma giden piyasada tek telefon yok. Sadece beklentilerim var

• 1 yıldır yeni bir hobiyle uğraşıyorum.onunla ilgili bir forumdayım genelde.cep telefonlarıyla uğraşmıyorum.yaklaşık 2 senedir s2 kullanıyorum.o arada 1 kere s4 bir kerede note 3 geçti elime s4'ü sattım note 3 hanımda.ben s2 ile devam.

• telefona fazla para vermeyi sevmediğim için hep geriden takip ettim , 1 ay önce 2. el temiz n8 aldım ilk başta pilden yana kuşkum vardı , ama kullanınca sadece telefon görüşmelerinde 4-5 gün şarjı gitti ve rahatladım, daha önce se c905 telefonum vardı 8 mp xenon flaşı vardı ama karanlıkta sanki flaşı n8 den daha etkili idi , n8 in flaşı daha sönük gibi var mı bunun bir ayarı vs.
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam flash sabit..

• Arkadaşlar SPB Mobile Shell uygulamasını satınalmak istiyorum. Kullananlar varmı ? Bence telefona hoş bir efekt katıyor. Önerirmisiniz bu programı ?

Ayrıca yazılanları okudum benim şarj hiç kullanmazsam 2 gün gidiyor. İnternet açıkken 10 saat ya gidiyor ya gitmiyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormationClouds -- 15 Şubat 2014; 13:26:23 >
  • FormationClouds F kullanıcısına yanıt
    satın almadan önce bunu dene fikir edinmiş olursun bence gereksiz ama sana güzel geliyorsa da birşey diyemem
    http://www.n8fanclub.com/2010/11/spb-mobileshell-v371635-s60v5-symbian3.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

satın almadan önce bunu dene fikir edinmiş olursun bence gereksiz ama sana güzel geliyorsa da birşey diyemem
    http://www.n8fanclub.com/2010/11/spb-mobileshell-v371635-s60v5-symbian3.html

Hocam telefon bana çok zayıf geliyo. Oyun yok symbian da doğru düzgün. Tema desen öyle. Menülerde sanki takıla takıla kayıyormuş gibi. Telefona bi ton para verdim aldım şimdi hiç beğenmiyorum. Telefondan keyif alacağım uygulamalar tavsiye etmenizi istiyorum. Ne tür uygulamalar kullanıyorsunuz ? Ücretli ya da ücretsiz farketmez

• 
Sayfa: önceki 20992100210121022103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.