Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
24
Favori
2.023.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21012102210321042105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 500 lıraya bu kamera bu pıl performansı. 500 lıraya daha ıyısı varsa gelsın arkadas.
  • Tlf almamış olsaydım, kesin tekrar N8 alırdım, bu fiyata muadili yok çünkü...

• zotacing kullanıcısına yanıt
    2000 lirayı örnek olarak verdim hocam aynı düşüncedeyiz ilk sayfadaki mesajlara bakarsan böyle telefon çıkarmaz nokia imkansız gib, yorumlar var
  • Nokia işleri karıştırdı. Androidli 3 telefon tanıttı...

http://www.oncehaber.com/haber/2163-nokia-androidli-telefonunu-tanitti.html
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    saçmalık bence yaptın mağdem güzel birşey yapsaydın hiç olmamış
  • aynen saçmalık..
  • LTE 4G bıle gelmemısken biz; adamlar neyde anlaşıyolar :))

http://www.oncehaber.com/haber/2238-5g-geliyor.html
  • bu n8 ile akbank internet şubeme nasıl girebilirim ?
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Becerebilirsen banada haber ver herifleri aradım dolaylı olarak git adam gibi telefon al dedi

• Enola kullanıcısına yanıt
    2010 da bundan iyisi vardı da bizmi almadık diyeydin
  • HİÇ eskimicekmiş gibi duruyor köşede masumca :/ kullanmıyorum artık
  • En uzun süre ve hala kullandığım güzel bir telefondur kendisi. Bana mısın demiyor.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    N8 den kopamayanlar kulübü bizim ailede de 2 tane var. 2side gıcır gıcır, turuncu yeşil. abim yeni telefon alsa turuncuya çökecem hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

N8 den kopamayanlar kulübü bizim ailede de 2 tane var. 2side gıcır gıcır, turuncu yeşil. abim yeni telefon alsa turuncuya çökecem hemen

Bizim ailede de 2 tane N8 var. Benimkinde yer yer çizikler var. 10 kere düştü 10 kere havadayken yakaladım.
  • 1 kere şeye düştü, 1 kere su döküldü, 1 kere bir yerde unuttum, bir kere de evde unuttum. Bir kere de bana ihtiyacın olsun, bir alo de gelmezsem gençliğim solsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Mart 2014; 17:35:05 >
  • Eskitemezsiniz..

Uğraşmayın..

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    neeeee şeye mi düştü? amanııııınnnnn... iyi sildin mi bari? kulak pamuğu ile araları temizle bak kalıntı kalır kulağına dayayınca kulağına kaçar mazallah abooo gözümde canlandırdım çok feci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

neeeee şeye mi düştü? amanııııınnnnn... iyi sildin mi bari? kulak pamuğu ile araları temizle bak kalıntı kalır kulağına dayayınca kulağına kaçar mazallah abooo gözümde canlandırdım çok feci...

Şeye düştü dediysek o kadar da değil canım. Kıyı şeridine düşmüştü bundan aylaaar aylaaar önce. Nasreddin hoca bir gün şeye gitmiş, hocanın şeye gittiğini gören şeyler hocaya birşey sormamışlar.

• benim için durum farklı biraz sizlerden ilk aldığım günden daha iyişuan :) müzik player dışında
  • 
Sayfa: önceki 21012102210321042105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.