Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21052106210721082109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o kadarda abartmamak lazım. 8.1 büyük eksikleri düzeltecek. hele bir çıksın, dosya yöneticisi, browser, mail uygulaması ne derece düzelecek görürüz. symbian ile kıyaslandığında zaten 8.1 hemen hemen aynı seviyeye gelmiş olacak. önemli olan android seviyesine ne kadar yaklaşacağı.
    symbian belle den sonra bitirilmese 3-4 güncelleme daha alsa o zaman WP nin önünde olurdu ama yok öyle bir şey.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsaydi diyecegim ama kıymeti yok..boş laf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    symbianın tarz meegonun arkasından ağlamaya gerek yok giden gitti kalan sağlar bizimdir. WP ye bakarız baktık olmamış elimiz kolumuz bağlı androide geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

symbianın tarz meegonun arkasından ağlamaya gerek yok giden gitti kalan sağlar bizimdir. WP ye bakarız baktık olmamış elimiz kolumuz bağlı androide geçeriz.

Wp nin o muhteşem eposta uygulamasında gelen postaları görüyoruz ama ne giden ne gereksiz nede taslak epostaları görebiliyoruz. Bizi çağ dışı bir e posta uygulaması ile kandırıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • htcxx H kullanıcısına yanıt
    Evet eposta öyle bende uyuz oluyorum. zaten 8.1 de gelecek yeniliklerden çok epostanın düzelmesini ve tarayıcının adam edilmesini bekliyorum. bu ikisi olmazsa WP den vaz geçeceğim.
    ancak şuda var; symbiandada öyleydi. gidenlere bakamıyorduk. tarayıcıda WP ile aynıydı. şuan WP ile symbian bence kullanım olarak aynı.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi diyelim..illaki gelişme gösterecektir..

• Şşş Beyler,

farkettiniz mi bilmiyorum ama, Nokia-Social uygulamasıyla, twitter a (proxy sız dns sız) girilebiliyor N8 de :)

(benzer bı durum da HUB ile Lumıalarda soz konusu).

Nokia'nın farkı yıllar sonra bıle tokat gibi :))
  • quote:

Evet eposta öyle bende uyuz oluyorum. zaten 8.1 de gelecek yeniliklerden çok epostanın düzelmesini ve tarayıcının adam edilmesini bekliyorum. bu ikisi olmazsa WP den vaz geçeceğim.
    ancak şuda var; symbiandada öyleydi. gidenlere bakamıyorduk. tarayıcıda WP ile aynıydı. şuan WP ile symbian bence kullanım olarak aynı.

Egemencim, sen yanlıs hatırlıyor olabılır mısın? Ben N8 ımde (default pop3) uygulamasında gıdenelrı de draft ları da tek tıklagorebılıyorum.

N8 de nasıl screenshot ya da vıdeo capture alındıgını ogretın, cekıp yollayayım...
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    tüm hesaplarda var mı peki? hotmailde o dediğiniz oluyordu galiba ama ben 5 mail kullanıyorum.
    1 gmail
    1 yahoo
    3 hotmail

lumiada bazısını gösteriyor bazısını göstermiyor. gidenleri gördüğüm hotmail var göremediğimde. gmailde hepsini göremiyorum mesela belli zamandan öncesini göstermiyor.
  • quote:

tüm hesaplarda var mı peki? hotmailde o dediğiniz oluyordu galiba ama ben 5 mail kullanıyorum.
    1 gmail
    1 yahoo
    3 hotmail

lumiada bazısını gösteriyor bazısını göstermiyor. gidenleri gördüğüm hotmail var göremediğimde. gmailde hepsini göremiyorum mesela belli zamandan öncesini göstermiyor.

valla o dedıgın maıllerın hcbırını kullanmıyorum. Kendi domaınım, kendı sunucum var. Onun uzeırndne POP3 kullanıyorum. Senın bu saydıkalrının hepsı IMAP. Mevzu da IMAP sunucu ve ıstemcııle alakalıdır. Tecrube etmedım. Ne desem yalan ;)
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    vaaaay kendi domaininle, sunucunla ezdin şimdi herkesi
  • quote:

vaaaay kendi domaininle, sunucunla ezdin şimdi herkesi

estagfırullah yahu, tebessum ettırdın sımdı. oyle cumle ıcınde gectıgı gıbı "ahım şahım" bı durum yok :) Olsa hala N8 kullanıyo olur muyduk :p
  • ben bilgisayarda dahi girmedim hiç twitter a ama hesap açacağım bu gidişle adamı zorluyorlar nokia yine kalitesini konuşturmuş ve farkını koymuş ortaya birde desteği kesmeseydi iyiydi buda alışkanlık oldu yazmadan olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Egemencim, sen yanlıs hatırlıyor olabılır mısın? Ben N8 ımde (default pop3) uygulamasında gıdenelrı de draft ları da tek tıklagorebılıyorum.

N8 de nasıl screenshot ya da vıdeo capture alındıgını ogretın, cekıp yollayayım...

Pop3 bende kullanmadım ama egemen doğru söylüyor sadece telefondan gönderdiklerin görünüyor pc den falan attıkların yada sildiklerin görülmüyor.

gir gir yassak olunca dondurma gibi oldu melet en azından apaçi kalmadı rahat rahat yazıyosun kafan bulanmıyor
    @tayfn1907

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

quote:

Pop3 bende kullanmadım ama egemen doğru söylüyor sadece telefondan gönderdiklerin görünüyor pc den falan attıkların yada sildiklerin görülmüyor.

gir gir yassak olunca dondurma gibi oldu melet en azından apaçi kalmadı rahat rahat yazıyosun kafan bulanmıyor
    @tayfn1907

o sizin dediginiz IMAP işte. "sunucuyla klasor senkronızasyonu" yapmanız gerekıyor her cıhazda IMAP servisi kullandıgınızda. Isın o kısmında sıkntı varsa bılemem. Ama pop3 te pc den gonderdıgını telefonda gormen zaten ımkansızdır ;)

• merhaba, nokia n8 telefonum konuşma esnasında durmadan kapanıyordu bende servise yollamıştım. hala kapanıyor hiç bir değişiklik olmamış. ama başka sorunlar eklenmiş. biri mesaj yolladığında ismi değil numarası çıkıyor. ama bir süre sonra isme dönüşüyor. bazende dönüşmüyor.numara olarak kalıyor. telefon hafızasında da sim kartta da isimler kayıtlı halbuki. hadi ben bu sorundan geçtim. asıl problemim gelen mesaja cevap yollayamıyorum. mesajı yazıyorum ama alttaki zarf ikonu aktif değil, basamıyorum.kapattım açtım belki düzelir diye ama düzelmedi. başına böyle bir durum gelen var mı acaba ?
  • Arkadaşlar n8de vpn nasıl kullanabilirim detaylı anlatabilecek ya da link verebilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Arkadaşlar n8de vpn nasıl kullanabilirim detaylı anlatabilecek ya da link verebilecek var mı?

Kardeşim DNs ardesini değiştirmek istediğin bağlantıya ister şebeke bağlantın olsun ister wifi tanımlı noktaların olsun şöyle yapacaksın.

AYARLAR / BAĞLANTI / AYARLAR / HEDEFLER / İNTERNET kısmına girdiğin zaman burada senin tanımlı noktaların çıkacak hem wifi hemde operatör şebekesi. Burada hangi noktanın DNS ayarını değiştirmek istiyorsan onun üstüne geleceksin tıklayıp içine gireceksin, girdikten sonra SEÇENEKLER yapıp GELİŞMİŞ AYARLAR'a gireceksin karşına IPV4 ve IPV6 ayarları çıkacak. Senin istediğin kısım IPv4 bölümü oluyor, içine girdiğinde Üstte telefonun IP adresi altında DNS adresleri yazar. DNs adresleri yazan yere tıkladığında sorunun çözülmüş olacak, istediğin DNS adresini yazabilirsin artık. Bu olayı hangi bağlantı noktasının içindeyken yaparsan sadece onun DNS ayarı değişmiş olacak bilgine. Hepsi değişmez. Ayrıca istersen ve eğer kullanıyosan operatör şebekesinin ayarınıda bu şekilde değiştirebilirsin. Wifi dışında cepten internet kullanıyosan eğer.

verdiğim dns girin internet hızınız düşmeden tüm yasaklı siteler açılır.

vpn hem şarj yer hemde interneti yavaşlatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Arkadaşlar n8de vpn nasıl kullanabilirim detaylı anlatabilecek ya da link verebilecek var mı?

Kardeşim DNs ardesini değiştirmek istediğin bağlantıya ister şebeke bağlantın olsun ister wifi tanımlı noktaların olsun şöyle yapacaksın.

AYARLAR / BAĞLANTI / AYARLAR / HEDEFLER / İNTERNET kısmına girdiğin zaman burada senin tanımlı noktaların çıkacak hem wifi hemde operatör şebekesi. Burada hangi noktanın DNS ayarını değiştirmek istiyorsan onun üstüne geleceksin tıklayıp içine gireceksin, girdikten sonra SEÇENEKLER yapıp GELİŞMİŞ AYARLAR'a gireceksin karşına IPV4 ve IPV6 ayarları çıkacak. Senin istediğin kısım IPv4 bölümü oluyor, içine girdiğinde Üstte telefonun IP adresi altında DNS adresleri yazar. DNs adresleri yazan yere tıkladığında sorunun çözülmüş olacak, istediğin DNS adresini yazabilirsin artık. Bu olayı hangi bağlantı noktasının içindeyken yaparsan sadece onun DNS ayarı değişmiş olacak bilgine. Hepsi değişmez. Ayrıca istersen ve eğer kullanıyosan operatör şebekesinin ayarınıda bu şekilde değiştirebilirsin. Wifi dışında cepten internet kullanıyosan eğer.

Allah razı olsun dostum symbianda dns değiştirebiliğimizi bilmiyordum.3 senedir kullanıyorum işim düşmemişti daha önce sağolasın.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Allah razı olsun dostum symbianda dns değiştirebiliğimizi bilmiyordum.3 senedir kullanıyorum işim düşmemişti daha önce sağolasın.

sımbıyana ver arabanı ıc dıs yıkatıp getırır :))

• 
Sayfa: önceki 21052106210721082109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.