Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21062107210821092110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bu dns sağlammış harbiden diğerleri hep engelli

• Zaten güne keyifsiz başladım , bizim millet hırsızlığa harama pisliğe maalesef prim veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar cortanalı 8.1 ı lanse ettıelr iyi mi

http://www.oncehaber.com/haber/2341-cortana39li-wp-81-tanitildi.html
  • Vay be zamannda herkes Symbian ' a söverdi şimdi ise candır canandır diyen çok. Şimdi anladınız sanırım Symbian ' ın değerini, gittikten sonra. Aslında Android ve diğerlerinin ne kadar dandik sömürücü sistemler olduğunu anladıktan sonra. Duygulandım.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Kim diyor Symbian canan
    Neye göre kime göre
    Şu gün lumiadan fazla ne yapıyor
    Dosya yöneticisi desen ne olur
    Symbian öldü

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Hünkar demiş canım ben demedim.
    Symbian ' ın ram kullanımı, donanım optimizasyonu, real time multitasking ' i yeterli zaten diğerlerini yemesi için.
    Öldü ona lafımız yok canım.
    ram desen fark yok
    az ise bitmiştir.
    multi tasking evet ama hadi onun için bir tane kullanıcı bul? wp 8.1 ile eşi geliyor
    donanım? one ki?
    lumia symbianın üstü. devamı. aradaki fark telefonların dizaynları
    fark istersen ios yada android. nokia sadece şu konu başlığındaki insanların isteklerini karşılayacak bir telefon çıkartsa piyasanın kralı idi. ama ne donanım ne uygulama nede turuncu renk telefon piyasasında yer alamadı.
    almaya çalışıyor. merakla bekliyoruz...
    Ram olarak nasıl bir fark yok , yapma gözünü seveyim. Sanal makinada çalışan sistemlerdeki cihazların ne kadar çok ram tükettiğini , imzanızdan anlıyorum ve bunu en iyi sizin bilmenizin gerekli olduğunu düşünüyorum. Donanım optimizasyonu derken donanımı daha iyi kullanması demek istedim. O Lumia ' lardaki donanım Symbian cihazlarında olsaydı Symbian şimdiye uçmuştu. Ama sen hala daha ARM 11 tek çekirdek düşük frekanslı işlemcilerle cihazlara yol yürütürsen ona hiçbir işletim sistemi dayanmaz. Bu konuda en iyiler bana göre MeeGo, Symbian ve Palm Os idiler. Ama bu kötü dünyada iyilere yer yok ne yazık ki.
    Ben dedim hala da 808"imi severek kullaniyorum şenol...
    Dediklerinde haklisin symbian harcandi elbirligiyle yok edildi..

Şu wp de ne buluyorlar anlamiyorum..

Ben dedim candır canandır doye..

Bir şey mi oldu?:)

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Büyüksün hünkar. Bende W960 ' ımı severek kullanıyorum hala. Symbian forever kısacası. Bende birşey bulamıyorum açıkçası o windows fonda. Egemen Symbian kullananları sevmiyor anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 5 Nisan 2014; 0:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Ram olarak nasıl bir fark yok , yapma gözünü seveyim. Sanal makinada çalışan sistemlerdeki cihazların ne kadar çok ram tükettiğini , imzanızdan anlıyorum ve bunu en iyi sizin bilmenizin gerekli olduğunu düşünüyorum. Donanım optimizasyonu derken donanımı daha iyi kullanması demek istedim. O Lumia ' lardaki donanım Symbian cihazlarında olsaydı Symbian şimdiye uçmuştu. Ama sen hala daha ARM 11 tek çekirdek düşük frekanslı işlemcilerle cihazlara yol yürütürsen ona hiçbir işletim sistemi dayanmaz. Bu konuda en iyiler bana göre MeeGo, Symbian ve Palm Os idiler. Ama bu kötü dünyada iyilere yer yok ne yazık ki.

ram e takılma demek istedim
    şuan lg g2 kullanıyorum 2 gb ram var. piyasadaki en sağlam telefonlardan olmalı. ama çekebilsem bir video çekerim bu ne lan dersin. performans telefonu bunu yaparsa ne symbian ne lumia nede android farkı kalmaz.
    3gb note 3 ü bile ağlatırım. çünkü önemli olan ram değil GÜNCEL sistemdir.
    3 gb ram 4.4.X romlar için yapılmış bunu gelip çıktığı zaman 4.2.2 romu olan telefona güncelleme olarak versen bile kasar.
    lumiada bile böyle. ama çok çok az. lumia o açıdan kötünün en iyisi.
    kasmasa bile şarj problemi olacak.
    G2 de mesela 4.2.2 ile entegre 4.4 yüklemeyi düşünmüyorum çünkü içine edecek. şuan 5 saat ekra kullanımı ve 40 saate yakın şarj süresi alıyorum güncelleme sevdasına girsem yok olur bu.
    kuzenimde Z1 var 4.4. e güncelledi o günden sonra sözvmeye başladı ve titreşim motoru buzuldu nasılsa ki youtubeye bak örnekleri bol.... servise verdi.

güncelleme işini kelimenin tam anlamıyla yapan sadece nokia. ve son zamanlarda windows. ama bu anlam ifade etmiyor tam, mesela androidin 5 yıldır yaptığı şeyi windows yeni veriyor buna güncelleme diyor. onun gibi.
    ama yapınca bir şeyler gelişiyor. androidde ve diğer sistemlerde ise güncelleme demek sıkıntı demek.
    basit örnek; forumda 4S almak isteyenler var,ios 7 ye güncelleme yapmamış telefon arıyorlar çünkü bulaşan ..... oluyor. eski telefon ios 7 5 ve 5S de ancak düzgün çalışıyor.
    daha yazardım ama yazamam şuan

• bırakın bu işleri beyler. hangınızın telefonunun sarjı (hersyeını kıssanız dahı) 4-5 gun gıdıyor? Dusuk ıslemcının ramın de bı amacı vardı elbet. Batarya omru. Benım hala N8 ıme can cıger sarılmamın nedenıdır o batarya omru.

Canavardır canaLardır (3,5 yasındakı kızımın deyişiyle). HDMA baglayıp kac kere (mısafırlıge gıttıgımız evlerde) Pepee ızlettım bebekelrıme (ıkız bunlar-cıhazın sd slotuna taktıgım mıkrosd de bol bol avi cızgı fılm var, TPB dekı Pepe setini ben koydum mesela).

Hersey ıhtıyac meselesıdır. Benım ıhtıyaclarım, uzun gorusme ve bekleme suresı, SD kart ve hatta USB OTG dur. Senın ıhtıyacın "daha hızlı olsun, yag gıbı aksın" dır, otekının ıhtıyacı trend kovalamak, ınstagrama twıttera bagımlılıgını telefonu ıle gıdermektır.

Eimde L720 var, onun kardesınde GalaxyS3 var. Eşim akrdesıne hava atıyor ama benım telefonum ıcın "keskesıfırını bulabılseydın de bana da N8 alsaydın" dıyor mesela.

Hayat ılgınc ;)

Ha bu arada, NokiaHUB sayesınde Lumiacılar twitter şeysınden etkılenmedı dı mı, Symbıancıalr da etkılenmesı "Nokia Social" sayesınde. Bu Nokia nın genetıgınde olan bısey.

DipNot: Garantı ve İşbank ınternet uygulamaarını haftada en az 3er kez kullanıyorum. Hiç sorun yasamıyorum. bilginiz olsun.

NFO= Belle de kaldım en :)

• N8 seve seve kullandım titiz kullandım sıfır ayarında satmıştım. n8 günümüzün güncel telefonlarıyla kıyaslamak kadar yanlış birşey olamaz.
    ben n8 kullanırken hergün şarja takıyordum. hangi telefonu kullanırsan kullan eğer sosyal uygulamaları yoğun kullanıyorsanız 3 4 gün gitmesi mümkün değil.

şuan note 2 kullanıyorum sürekli açık uygulamalar
    facebook
    twitter
    instagram
    whatsapp
    line
    viber
    yandex disk
    yandex mail (gmail ve hotmaili tanımladım hepsi tek yere düşüyor)
    donanımhaber bildirimi

bunlar sürekli senkron olan uygulamalar ek olarak kullandıklarım

yazar oku, digiturk play, teamviewer, newaypro (güvenlik kamerası takip uygulaması) gündem (tüm basında çıkan haberlerin tek yere düştüğü uygulama)

Benim telefondan beklentilerim bunlarken n8 daha kullandığım ilk 4 uygulamada yetersiz kaldı beklentilerimi karşılamadığı için sattım. bende bir çok sürüm belle kurup deneyen kişilerdendim. az kişiye teamviewer üzerinden bağlanım belle kurmadım. güzel maceralı günlerdi.

• SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Bende arada çikarip kullanirim..dokunmassan zaten godoyor şarji 3,gün..4 oldugunu hiç gormedim..multimedya oEllikleri güzel..
    Klasik olarak kalacak gönüllerde..

• pil performansı istiyorsanız lg g2
    şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon bu konuda
    sürekli 3g de
    5 mail hesabı devamlı aktif
    facebook
    whatsaap
    bir kaç sısyal medya uygulaması daha
    evde işte devamlı wifide
    biraz oyun moyun
    gece herhangi bir tasarruf nodu kullanmıyorum
    nırmalde ellemezsem gece full şarjdan 10 saat %1 bile düşmüyor
    görüntüler hafta sonu evde pek bir şey yapmadan alınan değerler genede 3 saat ekran aüresi çok iyi
    yoğun kullanımda 20 saat gidip 6 saattten fazla ekran süresi rahat veriyor

• Merhaba ;

N8 im için komple kapak ve dış ekran yaptırmak için bi telefoncuya sordum 160 tl fiyat çektiler tamamen orjinal parçalar dedi, bu fiyat pahalı geldi sizin önerebileceğiniz bi site varmıdır ? ebayda komle kılıf dokunmatik ekran vs. satılan ürünlerden alsam orjinali kadar iyimidir ?

NOT: telefonumu yere düşürdüğümden ekranı çatladı ama dokunmatiği ve kendisi hala çalışıyor, bunun yanında kılıfı kapağı artık ne derseniz iyice deforme oldu onu yenilemek istiyorum...
  • gkhAn... kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor gibi sitelerde zamanında 100 lira idi orjinal kasa
    50 lirada ön cam. aylar önceki fiyatlar ama çok bir fark etmemiştir bence.
    ebaydan daha ucuza alırsınız eğer imkanınız varsa. ekran ayrı para o ne kılıftan nede ön camla gelmiyor.
  • hünkar abi elinde 200 liralık N8 var mı? temiz olsa iyi olur olmadı her şeyi sorunsuz olsun kilit tuşu hdmi flan zamanla kasayı yenilerim.
    benim hatunla bilardo oyunu oynamayı çok seviyoruz ama androidde micro pool oyunu yok. sırf o oyun için alacağız galiba
  • 
Sayfa: önceki 21062107210821092110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.