Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21082109211021112112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangisini önerirsin o zaman bir araştırayım ben
  • Maxi de çok var..ben belirleyip sana yazacagim..zaten bende değistirecegim.xeon kullaniyordum farkli bir sey yukleyeyim diyorum..
    Haberleşiriz usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    xeon u çok duydum ama ilgimi çekmediği için bu cwf ler araştırmadım hiç hangisi iyi hangisi kötüdür diye
  • Xeon gayet güzel fakat ingilizce..beceremedik türkçe yapamadık..Gerçi bilmiyorum şimdi ne.durumda..bakacagim inceleyecegim hepsini..

haber bekliyorum hoşuna gidenleri listele iki üç tane bende bakarım müsait oldukça
  • Arkadaş nasıl bir telefonmuş yahu. Muhadilini bulamadık gitti. N8 kullanıyorum değiştirmem gerekiyor , benzerini bulamadım daha. Görüntülü konuşma yapabileceğim (şebeke üzerinden) yeni bir telefon lazım. Şebeke üzerinden görüntülü arama yapılan birtek samsung varmış. Hiç sevmem kendisini. Bir de nokia 808 alternatifi var. Bulabilirsen tabi. Symbian pek akıl karı değil bu saatten sonra , kafa oldu bidünya.

• Bu gün itibariyle n8e buruk şekilde veda ettim, Kullandığım en efektif cihazdı.

Şimdilik nexus5 ile devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan yeni cihaznını
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

güle güle kullan yeni cihaznını

Teşekkür ederim

• Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    kamerasını deneme şansın olmuştur illaki N8 den geçince nasıl performansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

kamerasını deneme şansın olmuştur illaki N8 den geçince nasıl performansı

Maalesef tatmin edici değil, özellikle de bulutlu ve gece çekimlerinde. Bakalım 4-5 ay takılır sonra 1020'ye geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 15 Nisan 2014; 0:27:11 >
  • kamera konusunda nokia tek. 2600 devirle dönen fanı sanki dönmüyormuş gibi net çeken başka marka yok.
  • aynen kamera konusunda geçmişten bu güne kadar liderlik tahtında nokia N9 çok güzel bir telefon ama destek almayacağı için artık pek tercih edilmez
    1020 benimde aklımda ama şarj konusunda pek tatmin edici değilmiş birde fiyatı biraz tuzlu :)
  • Telefonu ana özellikleri için kullanacaklara n9 fena değil. kredi kartlarının 100tl iade kampanyalarırla birleştirilirse 400tl seviy
  • N9 değilde n8 diyelim kamera konusunda.

• N8'den sonra ne alınırsa alınsın farketmez.
    N8; aşktır candır, gerisi heyecandır.
  • arkadaşlar konuyla alakası yok ama

elimde satılık

nokia bh 111 orjınal genpa garantli bluetooth kulaklı ve nokia wh 920 monster l ben nokia caredan alınmalı kulaklık var satılık ingilenlere duyululur

her iki üründe piyasa değerinden uygun fiyata vercem iki üründe daha sadece açılıp bakıldı kullanılmadı garantili full kutulu orjınal kutularında 3 gün önce
    bana geldi kullanmadım duruyo iki üründe

garantili nokia bh 11 piyasa değeri 70 ile 100 tl nokia wh 920 ise 240 ile 270 tl arası ben her iki ürünüde daha uygun makul fiyata vercem

ilgilenler mesaj pm atıp ulaşsınlar
    evet kamera konusunda N8 daha iyi kesinlikle
  • Sevgi bambaşkadır..

• 
Sayfa: önceki 21082109211021112112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.