Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21092110211121122113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesajlarını hangi telefondan atıyorsun?
    bu arada bizim cwf ler ne oldu
  • Mesajları nexus'tan atıyorum.

Cfw olarak en iyisi evols gibi duruyor..yarın yükleyip bakacagim indirdim dosyaları.iyi olursa sana da yükleyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    tamamdır belki bende bakarım birazdan maxiye ne var ne yok diye
  • Evet iyi olur sende bir göz at,bayağı var birşeyler..

• Kamera konusunda n8 gibi cihazı kullanınca, diğerleri çok yavan geliyor. 1020 bence de pahallı, bekleyecem ve istediğim fiyat bandına inince alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Kamera konusunda n8 gibi cihazı kullanınca, diğerleri çok yavan geliyor. 1020 bence de pahallı, bekleyecem ve istediğim fiyat bandına inince alacağım.

aynen millet kaçıncı android telefonu değiştirdi benimki hala duruyor o değilde fiyatı düşene kadar umarım kalır piyasada 1020 belki güncellemeler ile iyi yola girer birde 925 de güzel fotoğraflar çekiyor ama N8 den geçmeye değermi o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 17 Nisan 2014; 18:25:11 >
  • Degmez..

bencede eğer WP alırsam bir gün kesinlikle 1020 olur kamera muazzam gerçekten
  • Yani..
    Wp alinirsa alinabilecek tek cihaz..
    Kamera için tabi..kamera önemliyse ..

ee yani önemli biraz:) bu arada bu nasıl türkçe diyor ama
    http://www.****.com/forum/konu/s-4-xeon-3-3-turkce-n8.682552/
  • Bakayim hemen..

tamam haber verirsin ama şimdi buna denk geldim daha çok hoşuma gitti
    http://www.****.com/forum/konu/n8-00-refresh-revision-plus-guncellendi-27-12-2012-hizli-stabil-uzun-batarya-gelismis-kamera.737289/
  • Attan inip eşşeğe binmek gibi olur. Ya 1020 alırım, ya da nexus 5+ Sony alpha nex-7 kombinasyonu yaparım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bizim n8 de video cekımınde flaş ışığı yanmıyodu dı mı?
  • Yako2k3 kullanıcısına yanıt
    Evet, xenon videoda yanmaz öyle...
  • led flaşda yanmıyor yada ben beceremedim çok deneme yapmadım gerçi ama
    bu arada ben android e para vermem bu saatten sonra gelecek vaad etmiyor hiç
  • Led flaş derken hangi cihazda?

Valla açıkçası ben geleceğini falan düşünmüyorum, neyi nasıl kullandığıma ve işime yarayana bakıyorum da bir yıldır baya rahatım...
  • N8 de led flaş varya o sadece odaklama amaçlı olarakmı kullanılıyor? şuan hangi cihazı kullanıyorsun peki gelecek derken bakıyorum geçen sene bir sürü telefon çıktı bu sene güncelleme almıyorlar destek kesiliyor yani hemen
  • Tayfun birader o led flaş değil, odaklama nanesi olmalı dediğin gibi.

Bir senedir Xperia Z kullanıyorum ki bilen bilir androide saymışlığım çoktur, yazdıklarım hala var arşivde... Baktığımda kısmen haklı olsam da önyargılı düşündüğüm de olmuş. Sony, destek konusunda biraz eleştiriliyor ama o kadar da kötü değil durum. Açıkçası çabuk olsun diye hatalı güncellemeler ve yamalar almaktansa sağlam bir güncellemeyi biraz geç almaktan yanayım. Zaten şu haliyle her işimi görüyor.

N8'deyken yapamayıp androidde yaptığım çok şey var ama ne yaparsam yapayım N8 bambaşka. Kamerasından bahsetmeme bile gerek yok. En basitinden şunu söyliyeyim, şimdi androidin kralı gelse, bana N8'den iyi foto çektiğine inandıramaz. Androidçilerin 10'da 9'u iyi foto çektiğini zannediyor, yok öyle bir dünya.
  • Androidçilerin arasında biz de androidçi olduk artık..

• 
Sayfa: önceki 21092110211121122113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.