Bildirim
===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2112. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evolsu denedinmi hocam :) -
n8 de fotoğraf çekerken flash çalışmıyor . sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor neden olabilir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
n8 de fotoğraf çekerken flash çalışmıyor . sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor neden olabilir .
Denedim hocam,biraz geç oldu ama denedim:):)
Sorun yok,tavsiye ederim..
Konuşalim müsait olunca.
quote:
Orijinalden alıntı: Bolluca
Foto cekme ekranında flaş ayarlarını "red eye/kırmızı göz" den Auto(A) ya cekın. Çalışır, eger baska bır sorun yoksa ;) -
arkadasa ben sattım cihazı ilk sahibi oldugum cihaz 3yılı geçkin süredir sorunsuz çalışıyordu sattık çalışmıyor diyo hiç bişey anlamadım bu işten -
hangisini denemiştin :)
telefonu beğenmediyse çamura yatıyordur -
ya ben ptt den supeliyim salak sacma kargo hizmetleri var hakkaride askermis mecburen ptt ile gonderdik xenon flashin kondansatorler narin ve hassas oluyor acaba sarsintidan biseymi oldu diye supeliyim ben baya iyi bi paket yaptim ama ya ayardan ya kondansatorden diye dusunuyorum ebayda 12 lira artik ebaydan bi kondansator alicaz arkadasa galiba
Evols fena değil gibi..
Kullanilabilir.
kamera ve müzik performansı olarak bakarsak kayda değer bir fark varmı peki? baktığımda en çok kullanıcısı olan ve cevap yazılan cfw evols bu da iyi olduğunun kanıtı sanırım -
Müzik olarak fark çok emin olabilirsin..bayagi iyi yani.
Kamerayi tam denemedim ama sorun olacagini sanmam.
Evet ragbet goren bir cfw..yukleyebilirsin tayfun hoca.
quote:
Orijinalden alıntı: hunkar1
Müzik olarak fark çok emin olabilirsin..bayagi iyi yani.
Kamerayi tam denemedim ama sorun olacagini sanmam.
Evet ragbet goren bir cfw..yukleyebilirsin tayfun hoca.
sağol benim için kameranın yanında müzikte çok önemli -
Benim içinde müzik inemli oldugu için ilk başta ona bakmiştim..
sağol bilgiler için gözüm keserse deneyeceğim -
Tamamdir,sorabilirsin istedigin zaman hallederiz.
hocam telefonu 13:00 gibi açtım fotoğraf çektim flash yandı çalıştı yani sorunsuz . şimdi denedim ama çalışmıyor . kırmızı odak yapan ışık yanıyor o kadar . dediğiniz ayarı yaptım . yine aynı .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım satıyor 200 tl ye alınır mı sizce? -
Tayfun sampıyonlugunuzu kutlarım ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Yako2k3
Tayfun sampıyonlugunuzu kutlarım ;)
teşekkür ederim dostum darısı size bu arada foruma senden 25 gün önce katılmışım bende
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X