Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın esasında :) bu telefonu alınca en az 1 yıl üstüne bi cihaz cıkmaz piyasaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un1qU3

quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

quote:

quote:

burda çalan müziğe hasta oldum :)) bilen yok mu acep ? iyi bi tanıtım olmuş bu arada.

ya arkadaş millet birbirine girmiş kimse videoyu izlememiş iyi mi ya burda çalan müzik kimin bulabilen yok mu ya da ismini bilen ? atari müziği gibi ama pek sevimli geldi bana.

keşke daha önce cıksa ya cok var daha cıkmasına.

kardeş müziği aşağıda ki adresten mp3 e çevirip dinleyebilirsin.ben öyle yaptım****'ten farkı yok
    http://flvto.com/

eywallah hocam denedim aynen çevirmiş.ama ben fon olarak istiyorum yani saf haliyle her yerde dinleyebileceğim gibi olmalı.tşk ederim ilgin için.ismi ne acaba çalan melodinin?

Şarkının ismini malesef bulamadım.bende senin gibi bayağı beğenmiş ve kendi telime melodi yapmıştım. her halde nokia'nın kendi jingle'lıdır diye düşünüyorum.

• 1000 tl mi 1500 den aşağı olmaz kesinlikle.
  • ben de şarkının ismini cok aradaım bulamadım avbaris,kendi jingle ını neden paylaşmazlarki :) gercekten güzel bi melodi olmuş ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania
    haklısın esasında :) bu telefonu alınca en az 1 yıl üstüne bi cihaz cıkmaz piyasaya :)

1ghz işlemcili telefonlar zaten piyasada , super amoled ekranlı, projeksiyonlu telefon yolda geliyor. Nokia bu telefonu çok geç çıkartıyor çook geç :( bu telefon çıktığında diğer markalardan çok geride olacak. Keşke şimdi çıkarsa.. bu hafta ben de alırım ama 3 ay sonra sanmıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fear78 -- 7 Mayıs 2010; 21:46:27 >
  • cok tipsiz miş telefonda ,!n8
  • herkes beğenecek diye bişey yok. bu yüzden bir sürü model çıkıyor. isteyen istediğini almakta özgür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

haklısın esasında :) bu telefonu alınca en az 1 yıl üstüne bi cihaz cıkmaz piyasaya :)

1ghz işlemcili telefonlar zaten piyasada , super amoled ekranlı, projeksiyonlu telefon yolda geliyor. Nokia bu telefonu çok geç çıkartıyor çook geç :( bu telefon çıktığında diğer markalardan çok geride olacak. Keşke şimdi çıkarsa.. bu hafta ben de alırım ama 3 ay sonra sanmıyorum :(

herkes işlemciye kafayı takmış. ancak herkes bir noktayı gözden kaçırıyor. nokia genelde çıkardığı işlemci hızı ile yetinmiyor. örneğin 369 mhz arm11 olarak çıkardığı 5800/n97 telefonların hepsini 434 mhze overclock etti.

yani belli olmaz yarın bakmışsınız ki 680mhz olarak aldığınız telefon 800-850 mhz e overclock edilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

quote:

quote:

herkes işlemciye kafayı takmış. ancak herkes bir noktayı gözden kaçırıyor. nokia genelde çıkardığı işlemci hızı ile yetinmiyor. örneğin 369 mhz arm11 olarak çıkardığı 5800/n97 telefonların hepsini 434 mhze overclock etti.

yani belli olmaz yarın bakmışsınız ki 680mhz olarak aldığınız telefon 800-850 mhz e overclock edilmiş.

evet bu bir etken.bir de unutulmaması gereken bir nokta var ki oda bence işlemci hızından daha önemli.o bu telefonda olan grafik işlemci.menü geçişlerinde bir çok uygulamada hız farkı bariz bir şekilde belli olacak emin olun.1 yıldan fazla n82 kullandım oradan biliyorum.grafik işlemci gerçekten çok önemli.

• Bence tft olmasındansa oled olması daha iyi. Buna da şükür.
  • Amoled olmaması yüzünden söledim.
  • quote:

quote:

Ama en çok satanda Nokia oluyor...N95'i çıkarınca millet Gps nedir bilmiyordu.
  • Ya arkadaşlar Nokia'nın aneti varya o anketteki telefonu telefonu çıkaracaklar mı? :D

http://conversations.nokia.com/design-by-community/
  • harika bir telefon gerçekten
  • çıkmadı mı daha?
  • büyük ihtimalle design by community olan cihazı çıkaracaklar. Bunun ispatı en son özelliklerinin bir kısmı belirlendikten sonra isim seçme aşamasına geçtiler. 148 isim önerisi var. Oylama yapılacak. Bu pazartesiden itibaren hafta içi her gün olmak üzere 50 ismin arasından hergün için ilk 3 ismi seçecekler. ve bunların arasından da bir ismi seçecekler işte.

Flagship olan cihaz bu design by communityden çıkacak olan bu cihaz olacak büyük ihitmalle. çünkü bu telefondan sonra yeni telefonlar beklemeyin diyorlar.
  • X6'nın vergiler hariç fiyatı 450€. Hepsiburada şuan 1050 TL den ön sipariş alıyor. N8'in vergiler hariç fiyatı ise 370€. Yani X6 dan daha ucuz bir telefon olacak. Oranlarsak 860 TL gibi bir rakam çıkıyor. En azından 1000 TL nin altında olursa çok tutulacak gibi geliyor bana.
  • X6 vergi dahil 489€ arkadşaım.

hepsiburada da 1050TL olması hepsiburada'nın gerizekalılığı

N8'in X6'dan ucuz çıkması imkansız. onun vergiler dahil fiyatı 550€-600€'dan aşağı olmaz.
  • Güzel telefona benziyor özellikleri doyurucu ama s.e. gibi nokiada herşeyi Türkiyeye modası geçtikten sonra getirmese daha iyi olur. Bundan sonra nokia daha az ve dolgun modeller çıkartacak lafını bende duymuştum yukardaki arkadaşın dediği doğru olabilir bundan sonra belli bi süre fazla model beklemeyin. fiyatta tam böyle 1200 gibi duruyor ama 1000 i geçtiktek sonra fiyat benim aklıma len ben bu paraya plazma tv alırım laptop alırım alamazsam netbok alırım lafları geliyo o nedenle yine uygun modeller düşünelim.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopak
    X6 vergi dahil 489€ arkadşaım.

hepsiburada da 1050TL olması hepsiburada'nın gerizekalılığı

N8'in X6'dan ucuz çıkması imkansız. onun vergiler dahil fiyatı 550€-600€'dan aşağı olmaz.

Haklısınız, ben o fiyata vergiler dahil olduğunu görmemişim. Zaten %20 ötv ve %18 kdv ekleyince N8'in fiyatı 520€ oluyor. Üstüne birde ithalatçı ve bayi karı eklenirse bir çoğumuz uzun yıllar 5800 kullanmaya devam edeceğiz demektir :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.