Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

@BayBağatur

Haberde verilen grafik ABD'ye ait. Dünya çapında pazarda iPhoneOS hala birinci. Ancak Android'in yükselişi devam ediyor. Chip'e burdan selam yolluyorum:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_39497525/tm.htm

Bu yanlışlığı düzelttim saolsun arkadaş söylemediğini bırakmamış:) Helal olsun valla:)
    Her okuduğunuza inanmayın. Oraya grafik eklemişler kocaman. Grafiğe bir bakın yorumlayın. Neyin grafiği bir öğrenin. Ondan sonra gelin şöyle şöyle olmuş yazın.
    İnsanları da yanlış bilgilendirip, yanlış yönlendirmemiş olursunuz...

• Ben bu telefona para vermem. Hoş güzel ama full dokunmatik telefona karşiyim.

Mesela bu yaziyi n97 ile yaziyorum ve Bilgisayar başinda yazmaktan pekte farkli degil.

N97 gibi klavyeli (solda ki padJoistik, sağda ki space gibi) ilk telefon, benim alabilecegm telefondur. Asla da full dokunmatik telefona para vermem.
  • siz o zaman iphone da almazsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alireis

BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MAVİİİİİİ... TRABZONUMM OLEYYYYY...
    Bu işin Spor kısmı kızmaca alınmaca yok

Telefon hakkında bir detay var arkadaşlar bizim bildiğimiz cihaz 16 gb dahili hafızaya sahip ama orneklerde ve yabancı forumlarda bir kaç yerde 32 gb olarak lanse edilmiş...
  • quote:

quote:

@BayBağatur

Haberde verilen grafik ABD'ye ait. Dünya çapında pazarda iPhoneOS hala birinci. Ancak Android'in yükselişi devam ediyor. Chip'e burdan selam yolluyorum:)

Bu yanlışlığı düzelttim saolsun arkadaş söylemediğini bırakmamış:) Helal olsun valla:)
    Her okuduğunuza inanmayın. Oraya grafik eklemişler kocaman. Grafiğe bir bakın yorumlayın. Neyin grafiği bir öğrenin. Ondan sonra gelin şöyle şöyle olmuş yazın.

Senden öğrenecek birşeyim olmadığına emin olabilirsin , sağol yine de uyarın için çok düşüncelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 6 Mayıs 2010; 3:33:52 >

• quote:

quote:

@BayBağatur

arkadaşım çok merak ettim sen Apple Türkiye Genel müdürü filan mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Un1qU3

burda çalan müziğe hasta oldum :)) bilen yok mu acep ? iyi bi tanıtım olmuş bu arada.

ya arkadaş millet birbirine girmiş kimse videoyu izlememiş iyi mi ya burda çalan müzik kimin bulabilen yok mu ya da ismini bilen ? atari müziği gibi ama pek sevimli geldi bana.

keşke daha önce cıksa ya cok var daha cıkmasına.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Not:N8'de herhangi bir kısıtlama da yok bunu belirteyim. Mevcut mobil işletim sistemleri içersinde Symbian %100 açık kaynaklı olan tek işletim sistemi

1. Bir işletim sisteminin kaynak kodunun açık olması o işletim sisteminde kısıtlama olmayacağı anlamına gelmez, varsa daha kolay kaldırabileceğiniz anlamına gelir.

2. Symbian işletim sistemi açık kaynaklı ancak bu cihaz üzerindeki (içinde Symbian işletim sistemini de barındıran) yazılım tamamen açık kaynaklı olmayacak. HP'nin Linux kurulu bir bilgisayar üzerine kendi kurduğu programları nasıl (Linux açık kaynaklı olduğu halde) kapalı kaynaklıysa Nokia'nın da Symbian işletim sistemi üzerine kurduğu kendi programları ve başka şirketlerden lisansladığı diğer yazılımları açık kaynaklı olmayacak.

3. Açık kaynak konusunda Symbian ve Android eşit zannedilirken atlanan bir husus var. Temel Symbian'a Nokia çalışanı olmayanlar da katkılarda bulunabilirken temel Android'e Google çalışanı olmayanlar katkıda bulunamıyor. Yani Symbian, Linux türevleri gibi bir açık kaynak anlayışına sahipken Android'de "kodu okuyabilir ama değiştiremezsiniz, düzeltemezsiniz; o Google'ın bileceği iş" şeklinde bir açık kaynak anlayışı hakim.

• hazıran 3 te pekine gidiyorm arkadaşlar acaba orda olurmu n8 cıkmısmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS
    hazıran 3 te pekine gidiyorm arkadaşlar acaba orda olurmu n8 cıkmısmıdır

Çakması çıktı.

Bu arada ben Symbian'ın yenilenmesiyle S^3'ün tamamen açık kaynaklı olacağını sanıyordum ki öyle olacağı da yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS
    hazıran 3 te pekine gidiyorm arkadaşlar acaba orda olurmu n8 cıkmısmıdır

Çakması çıktı.

Bu arada ben Symbian'ın yenilenmesiyle S^3'ün tamamen açık kaynaklı olacağını sanıyordum ki öyle olacağı da yazıyordu.

Ben zaten aksini iddia etmedim, Symbian işletim sistemi "^3" sürümünden itibaren tamamen açık kaynaklı ancak cihaz üzerindeki yazılım sadece işletim sistemini değil aynı işletim sistemi ile cihaz üreten üreticilerin kendi cihazlarının tercih edilmesini sağlamak amaçlı ekledikleri bir çok uygulama (mesela Nokia cihazlarda Ovi Maps) ve yazılımı (mesela Nokia cihazlarda Kodak'tan lisanslanan görüntü işleme yazılımları) da içerdiğinden tamamen açık kaynaklı olmayacak.

• quote:

quote:

burda çalan müziğe hasta oldum :)) bilen yok mu acep ? iyi bi tanıtım olmuş bu arada.

ya arkadaş millet birbirine girmiş kimse videoyu izlememiş iyi mi ya burda çalan müzik kimin bulabilen yok mu ya da ismini bilen ? atari müziği gibi ama pek sevimli geldi bana.

kardeş müziği aşağıda ki adresten mp3 e çevirip dinleyebilirsin.ben öyle yaptım.mp3'ten farkı yok
    http://flvto.com/

• diğer başlık vardı.huzurlarınızda n8 diye.o silindimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

diğer başlık vardı.huzurlarınızda n8 diye.o silindimi?

iPhone'dan başka muhabbet bilmeyen arkadaşlar yüzünden , sataşmaları yüzünden konu kapanmış
    olabilir başka muhabbet bilmiyolar çünki...Bakıyorum şöyle konulara da yeni bir Nokia modeli görünce
    hemen konu içerisindeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_Tech

quote:

iPhone'dan başka muhabbet bilmeyen arkadaşlar yüzünden , sataşmaları yüzünden konu kapanmış
    olabilir başka muhabbet bilmiyolar çünki...Bakıyorum şöyle konulara da yeni bir Nokia modeli görünce
    hemen konu içerisindeler

Ya senin sıkıntın nedir birader? iphone aşağı iphone yukarı. bak bakalım bu konuda ilk iphone kelimesini kim kullanmış. Senin iphone'cu diye tabir ettiklerin mi? Yoksa sıradan kişiler mi? Ayrıca olayı tartışmaya çeviren de sensin. Direk provokatif mesaj atıyorsun "aman iphone almayın şöyle böyle...." diye. Bırak kim ne isterse onu alsın. Sen istediğini yazacaksın doğru yanlış demeden, biri kalkıp cevabı yapıştırınca vay efendim burayı da iphonecular bastı diye yaygara edecksin. Başka???
    Sen üstüne çekersen insanları kalkıp birileri de cevap verir. Madem o kadar rahatsızsın iphoneculardan ve onların yorumlarından o zaman blokla hepsinin mesajlarını. Biraz samimi davran bari. Şikayet ettiğin şeyi devam ettirme çocuk gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 6 Mayıs 2010; 23:30:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_Tech

quote:

hemen konu içerisindeler

Ya senin sıkıntın nedir birader? iphone aşağı iphone yukarı. bak bakalım bu konuda ilk iphone kelimesini kim kullanmış. Senin iphone'cu diye tabir ettiklerin mi? Yoksa sıradan kişiler mi? Ayrıca olayı tartışmaya çeviren de sensin. Direk provokatif mesaj atıyorsun "aman iphone almayın şöyle böyle...." diye. Bırak kim ne isterse onu alsın. Sen istediğini yazacaksın doğru yanlış demeden, biri kalkıp cevabı yapıştırınca vay efendim burayı da iphonecular bastı diye yaygara edecksin. Başka???
    Sen üstüne çekersen insanları kalkıp birileri de cevap verir. Madem o kadar rahatsızsın iphoneculardan ve onların yorumlarından o zaman blokla hepsinin mesajlarını. Biraz samimi davran bari. Şikayet ettiğin şeyi devam ettirme çocuk gibi....

• quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

quote:

quote:

kardeş müziği aşağıda ki adresten mp3 e çevirip dinleyebilirsin.ben öyle yaptım****'ten farkı yok
    http://flvto.com/

eywallah hocam denedim aynen çevirmiş.ama ben fon olarak istiyorum yani saf haliyle her yerde dinleyebileceğim gibi olmalı.tşk ederim ilgin için.ismi ne acaba çalan melodinin?

• garantili olarak cıkmasına daha cok var ama cıkınca siyah yada turuncusunu eğer 1000 tl olursa kesin alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania
    garantili olarak cıkmasına daha cok var ama cıkınca siyah yada turuncusunu eğer 1000 tl olursa kesin alırım.

Fiyat o civarlarda olursa bende alacağım,bence şu şekilde düşünmek lazım N82 ve N86'da N8 gibi kamera odaklı cihazlardı 1000 lira civarında piyasaya sürüldüler buda öyle olur diye düşünüyorum.

Not:Okulda Edebiyat dersinde sıranın altından yazıyorum:)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.