Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada iPhone'cu arkadaşlara kötü bir haberim var , gerçekten herhangi bir niyetle söylemiyorum.

Yani sataşma veya polemik değil bunları sürekli diğer forumlarda da tartışıyoruz
    her cihazı kullanıyor ve yorum yapıyoruz...Objektif olmayı da unutmuyoruz.

Android cihazları malesef iPhone cihazları solladı arkadaşlar.....!!
    Android'li cihazlar iPhone OS karşısında ve iPhone karşısında yükselen grafikler çiziyorlar.

Apple'ın yeni cihazlar üzerinde çalışırken daha iyi düşünmesi ve daha ciddi politikalar üretmesi de gerekiyor.

İstatistikler bunu gösteriyor...Buradan da inceleyebilirsiniz.

http://www.beyazgazete.com/haber/2010/04/30/android-iphone-os-u-nasil-solladi.html

http://www.chip.com.tr/konu/google-android-iphone-u-ilk-kez-gecti_19737.html
    _______________________________________________________________________________

Konumuzla alakası yok ancak yine de ufak bir hatırlatma yapalım dedim , Linux tabanlı
    Android için bu büyük bir başarıdır.

Apple İşletim sistemleriyle Linux sürümleri arasında tatlı bir rekabet var,
    özellikle Ubuntu Linux bu konuda iddialı şekilde ilerliyor, bunun Cep piyasasına da
    yansımış olması aslında kalite açısından daha iyi sonuçlar getirecektir...

Bu durum Nokia için de iyi , Nokianın da kendini yenilemesi,toparlaması ve daha da geliştirmesi
    açısından iyi olacaktır.

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 4 Mayıs 2010; 17:05:12 >

• GeceBekçisi'nin Android hakkında yazdığı makale:

http://mobilbekcisi.uniturk.net/2009/10/android-ve-uzerindeki-kara-google.html#more

Ayrıca sitede birçok makale var hepsi oldukça güzel okumanızı tavsiye ederim.
  • şu teknolojiye oldum olası meraklıyımda , bu alet kadar sabırsızlıkla beklediğim başka birşey hatırlamıyorum.Gerçekten biran önce piyasaya sürülsede , ki inşallah bütçemizi çok sarsacak bir fiyattan çıkmaz , sahibi olsak diye sabırsızlanıyorum .
  • Yuh ya oha! Daha cihaz piyasaya çıkmadı destur
  • bence nokia

n9xxx serisi modelerin hiç birinde şu ana denk xlon flaşh kullanmadı tahminim gene kulnmıyacak

yani n8 e xlon flaşh koyupta tahmini çıkması beklenen ismide n98 veya n9 n 8i gibi modelere xlon flaşh koymayacaktır kemeraları 12 mp olsada her biride

tahminim bu yılardır var nokia bu streteji ondan onu diğerinde başka şeyi koymuyo olan biz tüketiciye oluyo iki dre bi arada kalıyoruz hangisini

diyorum bi tarfta şu var bi taarfat şu yok neyse bakacaz görcez n9xx serisi yeni modeli nasıl olcak
  • @BayBağatur

Haberde verilen grafik ABD'ye ait. Dünya çapında pazarda iPhoneOS hala birinci. Ancak Android'in yükselişi devam ediyor. Chip'e burdan selam yolluyorum:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_39497525/tm.htm
  • burda çalan müziğe hasta oldum :)) bilen yok mu acep ? iyi bi tanıtım olmuş bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

@BayBağatur

Haberde verilen grafik ABD'ye ait. Dünya çapında pazarda iPhoneOS hala birinci. Ancak Android'in yükselişi devam ediyor. Chip'e burdan selam yolluyorum:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_39497525/tm.htm

iPhone kısa süre kullandım kesinlkle tavsiye etmiyorum ve kullananlara da şaşıyorum.

bir de iPhone reklamı yapıyorsun okuyorum burayı da nedir bu iphone sevdası ne anlıyorsunuz
    şu cihazdan merak ediyorum doğrusu.

o kadar para verip birde iphone mu alınır yapma kardeşim git sat da kurtul şu cihazdan
    bırakın şu iphone sevdasını sat bir an evvel daha düzgün bir cihaz al bence

her yerde iphone iphone artık bunalıma girdim diğer forumdan geldim buraya ama burdada
    iphonecular var bu ne yaa

iphone kullanmamış olsak diycemki tamam ama sen bu işlerden anlamıyorsun belli bir an evvel
    android veya nokia alda cihaz nasıl olurmuş gör kardeşim.

anlayanda konuşuyor anlamayanda...

• iphone iphone yapan sebepler;

1-) İşletim sisteminin son derece stabil olması. Neticede donanım için işletim sistemi, işletim sistemi için donanım yapıyorlar. 3 tane telefon yaptıkları için Iphone Os için çok stabil. Nokia gibi her türlü konfigürasyona cihaz çıkartmıyorlar.

2-) Tasarım. Kensinlikle ince ve sağlam kasa yapısı. Nokia işte maalesef bunu şu ana kadar gözardı ediyordu taa ki N8e kadar.

3-)AppStore da uygulama geliştiricilerin uygulamaları sergilemesi için mükemmel bir yöntem. Ovi Mağaza da buna benziyor. Ancak biraz çocuksu kalıyor. Ayrıca Ovi Store da ki bazı uygulamalar ovi store un kalitesini düşürüyor.

Hemen siz bombardımana başlamadan önce ben Nokia yı da Symbianı da seviyorum.

• iPhone filan hikaye arkadaş N8 piyasayı alt üst edecek tıpkı Nokianın diğer tüm modelleri gibi
    muhteşem bir cihaz olacak

Dünyanın en büyük markası ve firması Nokiadır ne derseniz deyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

iphone iphone yapan sebepler;

1-) İşletim sisteminin son derece stabil olması. Neticede donanım için işletim sistemi, işletim sistemi için donanım yapıyorlar. 3 tane telefon yaptıkları için Iphone Os için çok stabil. Nokia gibi her türlü konfigürasyona cihaz çıkartmıyorlar.

2-) Tasarım. Kensinlikle ince ve sağlam kasa yapısı. Nokia işte maalesef bunu şu ana kadar gözardı ediyordu taa ki N8e kadar.

3-)AppStore da uygulama geliştiricilerin uygulamaları sergilemesi için mükemmel bir yöntem. Ovi Mağaza da buna benziyor. Ancak biraz çocuksu kalıyor. Ayrıca Ovi Store da ki bazı uygulamalar ovi store un kalitesini düşürüyor.

Hemen siz bombardımana başlamadan önce ben Nokia yı da Symbianı da seviyorum.

Sana kesinlikle katılmıyorum bende iPhone kullandım ve hiç alışamadım saçmasapan bir şekilde
    kaba vede hantal bir cihaz ayrıca Nokianın yaptığı çoğu şeyi yapamıyor iPhone , bir işe yaramadıktan sonra
    ne işim olabilir benim o cihazla geçin bunları lütfen
    Tarayıcı içerisinde flash video izleyebiliyormusun ?? bana bunlardan bahset kardeşimm

daha birçok mükemmel özellik ile gelecek yeni cihazlar nokiayı taklit ederek bir yere gelemez iphone
    ve ve tasarımı değiştirip daha kibar cihazlar yapmak zorunda satışları her geçen gün geriye gidiyor
    bu yüzden gerçekleri görün artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_Tech
    Sana kesinlikle katılmıyorum bende iPhone kullandım ve hiç alışamadım saçmasapan bir şekilde
    kaba vede hantal bir cihaz ayrıca Nokianın yaptığı çoğu şeyi yapamıyor iPhone , bir işe yaramadıktan sonra
    Tarayıcı içerisinde flash video izleyebiliyormusun ?? bana bunlardan bahset kardeşimm

daha birçok mükemmel özellik ile gelecek yeni cihazlar nokiayı taklit ederek bir yere gelemez iphone
    ve ve tasarımı değiştirip daha kibar cihazlar yapmak zorunda satışları her geçen gün geriye gidiyor

Sizin kullanamamis olmaniz bunun kotu bir cihaz oldugu anlamina gelmez.Bu sizinle ilgili bir problemdir, zira bunu kullanabilen ve cok memnun olan milyonlarca insan var.Nokia'nin yaptigi ve iphone'un yapamadigi bir sey soyler misiniz bana lutfen. Acaba iphone mu yapamadi yoksa siz mi yapamadiniz bunu da sorgulamak lazim.Hala flash diye tutturanlari anlamak mumkun degil. Sanki flash destekleyen telefonlarin hepsi yuzde yuz verimli sekilde flash destegi sunuyor degil mi. Biraz gercekci olun. Her zaman diyorum. iPhone kullanicilari hicbir telefon kullanicisinin giremedigi kadar rahat bir sekilde youtube'a girebiliyor mu,facebook'daki videolari izleyebiliyor mu EVET. Zaten dailymotion vs siteler neredeyse hepsi iphone'a uyumlu mobil sitelerini yapmadilar mi YAPTILAR ve daha bircogu da YAPIYOR. Fark su iphone mobil dunyanin trendlerini belirliyor ve herkes bir sekilde ona uymaya calisiyor. Cunku ister kabul edin ister etmeyin, DUNYADAKI EN POPULER cihaz.

Sadece sunu dusunseniz yeterli. Her yeni cikan telefon artik `iphonekiller` diye cikiyor.Hic `n97killer` veya `HD2killer` ya da akliniza gelebilecek herhangi bir markanin, herhangi bir modeline boyle bir sifat takildigini gordunuz mu.

• Dünyanın en büyük Cep telefonu ve Smartphone üreticisi NOKIA dır ve diğerleri de onun izinden gitmektedir
    taklit veya değil bilemiyorum ama nokianın çoğu patentlerinide ihlal etmişlerdir bu şekilde piyasada söz
    sahibi olmaktansa hiç olmam daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_Tech

Sizin kullanamamis olmaniz bunun kotu bir cihaz oldugu anlamina gelmez.Bu sizinle ilgili bir problemdir, zira bunu kullanabilen ve cok memnun olan milyonlarca insan var.Nokia'nin yaptigi ve iphone'un yapamadigi bir sey soyler misiniz bana lutfen. Acaba iphone mu yapamadi yoksa siz mi yapamadiniz bunu da sorgulamak lazim.Hala flash diye tutturanlari anlamak mumkun degil. Sanki flash destekleyen telefonlarin hepsi yuzde yuz verimli sekilde flash destegi sunuyor degil mi. Biraz gercekci olun. Her zaman diyorum. iPhone kullanicilari hicbir telefon kullanicisinin giremedigi kadar rahat bir sekilde youtube'a girebiliyor mu,facebook'daki videolari izleyebiliyor mu EVET. Zaten dailymotion vs siteler neredeyse hepsi iphone'a uyumlu mobil sitelerini yapmadilar mi YAPTILAR ve daha bircogu da YAPIYOR. Fark su iphone mobil dunyanin trendlerini belirliyor ve herkes bir sekilde ona uymaya calisiyor. Cunku ister kabul edin ister etmeyin, DUNYADAKI EN POPULER cihaz.

Sadece sunu dusunseniz yeterli. Her yeni cikan telefon artik `iphonekiller` diye cikiyor.Hic `n97killer` veya `HD2killer` ya da akliniza gelebilecek herhangi bir markanin, herhangi bir modeline boyle bir sifat takildigini gordunuz mu.

ben fanatik filan değilim sizler gibi ve olmayada gerek yok ama mantıklı olmak lazım be kardeşim
    bütün cihazları kullandım ben ya, iphone kullanayım dedim 2 gün dayanamadım
    yapmayın ya bu kadarda olmazki cihazı 2 gün kullanayım dedim dokunmatik ekranın aşırı
    hassasiyeti yüzünden sürekli yanlış harfleri girmekten bunalıma girdim

• Nokia bir cihaz yapıyor, IPhone killer deniyor, Amiral Gemisi deniyor, kağıt üzerinde perfect cihazlar üretiliyor, ama kullanıma gelince sınıfta kalıyor.

Android ile karşılaştıran arkadaşlar, 5 marka da android kullanılıp da hala bir IPhone OS adedine ulaşılamadıysa benim başka sözüm yok, bırakın başka markaları Android in sahibi olan Google'ın cihazı NEXUS ONE nerede? kaç yüz tane satmış?

Eğer Android de IPhone OS gibi sadece kendi cihazına bu sistemi uygulasa idi çok daha popüler olurdu, resmen ayağa düşürdüler.

N8 de Nokia'nın hemen hemen her cihazında olduğu gibi kağıt üzerinde mükemmel, N95de öyle idi, 5800 da öyle idi N97 de öyle idi. Sonuç?

Sevgili GeceBekcisi Android hakkında makale yazmış, bu gayet normal, GeceBekcisi dostumuzun sonuna kadar IPhone düşmanı olduğunu APPLE başlığında takılan herkes bilir zaten, yine de emeğine sağlık.

Boşuna karşılaştırmanın anlamı yok Nokia herkese hitap eder APPLE bir kesime hitap eder, kimine göre 2 mpx kamera yeterlidir, kimisi 12 mpx e az der, göreceli kavramlarla birbirimizi yıpratmanın alemi yok, hele ki satış grafiği paylaşmak vay efendim bu şu kadar satmış demek tamamen abesle iştigal, bize ne kardeşim, hala 3310 kullanan insanlar var. Siz kullanımınıza rahatlığınıza bakın boşverin satışı felan.

Batarya meselesi ise yedek batarya taşımak felan da değil bana göre SYMBIAN çok kasıldığı takıldığı için müdahale edememe korkusu olsa gerek, kaç kişi bataryasını değiştirmiş yıllarca kullanıp da? ya da kaç insan biliyoruz ki yedek batarya felan taşısın?

kalın sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Nokia bir cihaz yapıyor, IPhone killer deniyor, Amiral Gemisi deniyor, kağıt üzerinde perfect cihazlar üretiliyor, ama kullanıma gelince sınıfta kalıyor.

Android ile karşılaştıran arkadaşlar, 5 marka da android kullanılıp da hala bir IPhone OS adedine ulaşılamadıysa benim başka sözüm yok, bırakın başka markaları Android in sahibi olan Google'ın cihazı NEXUS ONE nerede? kaç yüz tane satmış?

Eğer Android de IPhone OS gibi sadece kendi cihazına bu sistemi uygulasa idi çok daha popüler olurdu, resmen ayağa düşürdüler.

N8 de Nokia'nın hemen hemen her cihazında olduğu gibi kağıt üzerinde mükemmel, N95de öyle idi, 5800 da öyle idi N97 de öyle idi. Sonuç?

Sevgili GeceBekcisi Android hakkında makale yazmış, bu gayet normal, GeceBekcisi dostumuzun sonuna kadar IPhone düşmanı olduğunu APPLE başlığında takılan herkes bilir zaten, yine de emeğine sağlık.

Boşuna karşılaştırmanın anlamı yok Nokia herkese hitap eder APPLE bir kesime hitap eder, kimine göre 2 mpx kamera yeterlidir, kimisi 12 mpx e az der, göreceli kavramlarla birbirimizi yıpratmanın alemi yok, hele ki satış grafiği paylaşmak vay efendim bu şu kadar satmış demek tamamen abesle iştigal, bize ne kardeşim, hala 3310 kullanan insanlar var. Siz kullanımınıza rahatlığınıza bakın boşverin satışı felan.

Batarya meselesi ise yedek batarya taşımak felan da değil bana göre SYMBIAN çok kasıldığı takıldığı için müdahale edememe korkusu olsa gerek, kaç kişi bataryasını değiştirmiş yıllarca kullanıp da? ya da kaç insan biliyoruz ki yedek batarya felan taşısın?

kalın sağlıcakla

N95 8gb'ta ne diyeceksiniz yada N78'e N82'ye N79'a

İphone 3-4 tane model çıkarıyor oysa Nokia 100lerce bırakta birkaç fiyasko olsun

• @DSGNRY Dostum kimsenin o veya bu cihaz düşmanı olduğunu sanmıyorum yani mantıksız konuşuyorsun ben bu forumda yeniyim ama bu işlere yabancı değiliz yıllardır forumlardayız böyle bir sataşma ve yarış görmedim ya neyi ispatlamaya çalışıyosunuz ya Nokia modelleri gelmeye başlasın görücem hepinizi ! Ben bile hemen anladım konuyu kirletip milleti rahatsız ettiğinizi gidin işinize gidin kendi muhteşem cihazınızın forumuna konusuna neyse işte orada takılın sıkıldım saçma sataşmalarınızı okumaktan ! Bence NOKIA düşmanısınız siz ve konuyu kirletiyorsunuz.

• Ya boşverin şimdi tartışmayı da harbiden kutunun üstünde 32 GB yazıyor.Yine mi değiştirdiler ne?Bluetooth 2.1 di sonra 3.0 yaptılar.Ya da x6 da olduğu gibi farklı ülkelere farklı n8 ler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.