Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuhan_Tech

@DSGNRY Dostum kimsenin o veya bu cihaz düşmanı olduğunu sanmıyorum yani mantıksız konuşuyorsun ben bu forumda yeniyim ama bu işlere yabancı değiliz yıllardır forumlardayız böyle bir sataşma ve yarış görmedim ya neyi ispatlamaya çalışıyosunuz ya Nokia modelleri gelmeye başlasın görücem hepinizi ! Ben bile hemen anladım konuyu kirletip milleti rahatsız ettiğinizi gidin işinize gidin kendi muhteşem cihazınızın forumuna konusuna neyse işte orada takılın sıkıldım saçma sataşmalarınızı okumaktan ! Bence NOKIA düşmanısınız siz ve konuyu kirletiyorsunuz.

forumda yenisin, kimin hangi cihazın düşmanı olduğunu bilmiyorsun ve bu yorumu yazıyorsun, birkaç foruma üye olup olmaman bizlerin buralarda neler konuştuğumuzu göstermez sana, önce insanları tanı daha sonra yorum yap sana tavsiyemdir, tamamen fanatikce yorumlar yaptığın için sana NOKIA ile ilgili yorum yapmayacağım, hiç kimse NOKIA küçük fimadır gibi bir cümle kuramaz, kurarsa da o onun cehaletidir, ancak NOKIA yaptı diğerleri taklit etti dersen SONYERICSSON un bile ilk yaptığı birşeyler var sadece APPLE a sallamış olmuyorsun, maksadını anlayabiliyorum merak etme.
    emin ol senin yaşın kadar NOKIA modeli kullandım, ben bir önceki yorumumda bırakın bu işleri, kime hangi cihazın rahatlık vereceği kişiyi ilgilendirir gibi bir yorum yaptım ama sen maksadını ve haddini aşan bir şekilde cevap vermişsin, sizin gibi fanboyların sorunu da bu, bir cihazın negatif özelliği söylendiğinde şahsınıza hakaretmişcesine bilgisizliğinizi ortaya koyarak yorumlar yapıyorsunuz. Türkiye'ye gelmeyen SONYERICSSON modellerinden haberin var mı örneğin? SE kadar sağlam cihaz yapan firma bir elin parmakları kadar bile yoktur. SE gibi resim çeken müzik dinleten cihaz yok mesela. En büyük NOKIA demen senin sadece fanatik olduğunu gösterir, her markanın ve modelin kişiye verdiği rahatlık ve/veya zevk ayrıdır. yanlış yoldasın haberin olsun

@safa_oyuncu haklısın dostum birçok modeli büyük kitlelere hitap etti, benim nokia dan beklediğim bunca teknolojiye sahipken tam anlamıyla bir cihaz çıkarmamasıdır yıllardır. örneğin N95 döneminin kusursuz cihazıydı hala kullanıcıları mevcut. ancak NOKIA stratejisi ereği mutlaka bir özelliği kısıyor, birşey muhakkak eksik kalıyor. yap full bir model diğerlerini yine yaparsın. çoğu teknolojide özellikle geç kalıyor diye düşünüyorum. başlığında olduğumuz cihaz dan hemen bir önceki Amiral Gemisinin tanıtımını hatırla, N97! Bu bir bilgisayar diyenler bile oldu ama sonuç hüsran. Böyle teknolojiye sahip bir şirket, kasası soyulan tuşu düşen model yapmamalıdır. bunu demek istedim sadece.

• @DSGNRY Dostum celallenme kimsenin kişiliğine sözümüz yok olamazda ama asıl fanboy sizsiniz bence hemde alası, benimde her türlü cihazı kullanmışlığım var yaşım kadar nokia kullanmışsın tebrikler büyüksün bende emin ol senin yaşın kadar forumcuyum ve senin yaşın kadar " Sony Ericcson " kullanmışımdır, Sony'nin istediği taktirde piyasayı sallayıp silkeleyebileceğini çok iyi biliyorum ama konu saptı yine bence biz yine NOKIA ya dönelim derim.Nokia ve Symbian nereye gidiyor neler olacak onları konuşalım derim kimsenin yaşı beni ilgilendirmiyor Ülkeme hangi cihaz ve hangi teknoloji gelir ve para kazandırır kimler ne ölçüde faydalanır ona bakarım ben ! ve servise hizmete bakarım , içi boş Fosss, tıssss cihazlara milyarlar saymak değil marifet , asıl marifet işe yarayan Full cihazları uygun fiyata alabilmek Türkiyenin her yerinde hizmet verebilmek bunlar beni ilgilendirir ! Her yaştan kullanıcıya her çeşit cihazı ulaştırabilen firmayı her yerde savunur destek olurum

• quote:

Dünyanın en büyük Cep telefonu ve Smartphone üreticisi NOKIA dır ve diğerleri de onun izinden gitmektedir
    taklit veya değil bilemiyorum ama nokianın çoğu patentlerinide ihlal etmişlerdir bu şekilde piyasada söz
    sahibi olmaktansa hiç olmam daha iyi.

Bir kere ben Apple dünyanın en büyük telefon üreticisi demedim ki bu konudan girerek başka yere çekmeyin. Ben en popüler telefon iphone dedim. Siz de tamamlamış oldunuz aslında nokia en buyuk uretici yuzlerce modeli var ve buna ragmen surada uc senedir bu piyasada fiili olarak bulunan apple tek bir model ve onun uc jenerasyonuyla nokiaya kafa tutuyor hatta dokunmatik piyasasinda nokiaya "yokya" diyecek kadar acti arayi.

• güzel telefon..tasarım konusunda tartışılabilir aslında..ama ben genel hatlar itibarıyla şık buldum..siyah rengide güzel dururdu aslında..nokia çizgisini değiştirmişe benziyor.hoş olmuş fiyat olarakta ben 1600 tl yada üzeri beklıyorum..Alacak olanlara hayırlı olsn..bi telefona 1600 tl verilirmi oda ayrı bi konu =)
  • quote:

@DSGNRY Dostum celallenme kimsenin kişiliğine sözümüz yok olamazda ama asıl fanboy sizsiniz bence hemde alası, benimde her türlü cihazı kullanmışlığım var yaşım kadar nokia kullanmışsın tebrikler büyüksün bende emin ol senin yaşın kadar forumcuyum ve senin yaşın kadar " Sony Ericcson " kullanmışımdır, Sony'nin istediği taktirde piyasayı sallayıp silkeleyebileceğini çok iyi biliyorum ama konu saptı yine bence biz yine NOKIA ya dönelim derim.Nokia ve Symbian nereye gidiyor neler olacak onları konuşalım derim kimsenin yaşı beni ilgilendirmiyor Ülkeme hangi cihaz ve hangi teknoloji gelir ve para kazandırır kimler ne ölçüde faydalanır ona bakarım ben ! ve servise hizmete bakarım , içi boş Fosss, tıssss cihazlara milyarlar saymak değil marifet , asıl marifet işe yarayan Full cihazları uygun fiyata alabilmek Türkiyenin her yerinde hizmet verebilmek bunlar beni ilgilendirir ! Her yaştan kullanıcıya her çeşit cihazı ulaştırabilen firmayı her yerde savunur destek olurum

forumcu olman tüm forumlardaki herkesi tanıyor olduğun anlamına mı geliyor acaba? arkadaş! ya türkçeyi yeni öğrendin ya da ne demek istediğimi anlamıyorsun, diyorum ki NOKIA gibi büyük bir şirket, neden mutlaka ve mutlaka birşeyleri kısmak zorunda? ayrıca konu ile ilgili bir yorum yaptım, bu konunun anlatıldığı cihaz da kusursuz görünüyor, buna da bir sözüm yok. direkt olarak samsungla, se ile ya da lg ile bir kıyaslama yerine APPLE ile kıyaslayan da genellikle NOKIA fanatikleri oluyor malesef, imzama bak ortalık ayağa kalkmıştı N97 çıktığında, ben sana Iphone ile N97 kıyaslaması yapayım demek isterdim ama anlamsız olur, çünkü her iki markanın da kendine has özellikleri var, APPLE ın çizgisi yıllardır aynıdır, "belli bir kesime" hitap eder, sana göre fıss olabilir başkasına göre süper olabilir, NOKIA ise herkesime hitap eder tıpkı diğer "cep telefonu üreticileri" gibi.

öyle fıss tıss cihazlara sen para sayma, madem full olduğuna inanıyorsun onunla devam et, kısacası dediğime geliyorsun kim hangi marka ve model ile mutluysa onunla devam etmeli, kıyasın tartışmanın anlamı yok, sana karşıt olduğum tek görüşün NOKIA nın en büyük olduğunu iddia etmen idi, onu da yine kendini inkar ederek SE ile ilgili görüşlerini aktararak bertaraf etmiş oldun zaten. her forumdaki her insan aynı değildir, forumlara binlerce anlamsız yazılar yazanlar da olabilir 3 mesajda işini bitirenler de olabilir.

ben çok insana yardımcı oldum bu forumda bir NOKIA kullanıcısı olarak, vaktinde SONYERICSSON bölümünde de birkaç katkım oldu, insanlara FANBOY gibi yakıştırmalar yapmadan önce onları tanımanı öneririm, bu hayat içinde geçerli.

fıss cihaza milyarlar saymaktan bahsetmişsin N97 kraldı da ne oldu? ikinci el ilanlarına bak bakalım kaç tane göreceksin, ben bunu NOKIA gibi bir şirkete yakıştıramadığımı söylüyorum, aynısını başka marka da yapsa ona bu kadar söylemem çünkü cep telefonu denince akla NOKIA gelir, dünya geneli böyledir.

umarım bu kez anlar ve insanları yargılamadan önce ya da EN BÜYÜK NOKIA demeden ve 3 mesaj sonra kendini inkar etmeden önce bir düşünürsün.

haydi kal sağlıcakla

• quote:

N8 de Nokia'nın hemen hemen her cihazında olduğu gibi kağıt üzerinde mükemmel, N95de öyle idi, 5800 da öyle idi N97 de öyle idi. Sonuç?

Yanlışınız var. 5800 ve N97'de haklısın ama N95 için bunu söylemek saçma. N95 2006'da üretilmiş bir cihaz ve o zamanın teknolojisine baktığımızda N95 kendi zamanının en iyi ve en güçlü cihazıydı. Hiçbir cihaz da ona kafa tutabilecek yeteneklere sahip değildi o günün şartlarında. Hala da donanımsal olarak diğer cihazlara göre geri bir cihaz da sayılmaz.

quote:

safa_oyuncu haklısın dostum birçok modeli büyük kitlelere hitap etti, benim nokia dan beklediğim bunca teknolojiye sahipken tam anlamıyla bir cihaz çıkarmamasıdır yıllardır. örneğin N95 döneminin kusursuz cihazıydı hala kullanıcıları mevcut.

Oysa bir önceki mesajınızda N95 için ne diyordunuz, şimdi ise ne diyorsunuz? Bu tutarsızlık nedir böyle? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.

quote:

Android ile karşılaştıran arkadaşlar, 5 marka da android kullanılıp da hala bir IPhone OS adedine ulaşılamadıysa benim başka sözüm yok, bırakın başka markaları Android in sahibi olan Google'ın cihazı NEXUS ONE nerede? kaç yüz tane satmış?

Bir cihazın çok satması o cihazın daha iyi olduğu anlamına gelmez. Çok satan daha iyidir düşüncesinde olmayınız. Düz mantık yürütüyorsunuz. Örnek vererek de açıklayayım:
    N82 fazla satmamış bir cihaz. Ama gelin görün ki herkez N82'nin ne kadar kalite bir cihaz olduğunu bilir. Ama bu onun satmadığı için kötü olduğu anlamına gelmez. Mesela N79 N82'den daha çok sattı. O zaman sizin matığınıza göre N79 daha iyi.

quote:

önce insanları tanı daha sonra yorum yap sana tavsiyemdir

Peki siz GeceBekcisi'ni ne kadar tanıyorsunuz da iPhone düşmanı gibi bir yakıştırma yapıyorsunuz? Hem bu konunun GeceBekcisi ile ne alakası var söyler misiniz? Konu ile ilgili hiçbir mesajı yokken başka bir zatın isimini zikrederek ne yapmaya çalışıyorsunuz? Onu ya da bunu düşman diye ilan etmek size mi kalmış?

quote:

diyorum ki NOKIA gibi büyük bir şirket, neden mutlaka ve mutlaka birşeyleri kısmak zorunda?

Aynı şeyi Apple gibi büyük bir şirket yapmıyor mu? iPhone'daki kısıtlamalar Nokia'daki cihazlardan kat kat fazla. Bunun nedeni Nokia kullanıcıyı düşünerek cihaz çıkartırken, Apple kendisini düşünerek cihaz çıkartıyor yani sizleri düşünerek cihaz çıkartmıyor ve ürün gamı da bu yüzden az. Nokia gibi kullanıcıları düşünerek cihaz çıkartmak zorunda olsa her segmente hitap eden cihazlar çıkartmak zorunda kalacak.

Ayrıca kısıtlamaları sadece Nokia ve Apple mı yapıyor? Bütün firmalar aynı stratejiyi güdüyor. Hepsi bir yerden kısar ticaretin mantığı da budur. Yani kısıtlama yaparak ne Nokia yanlış yapıyor ne Apple ne de başka bir firma. Umarım anlatabilmişimdir.

Not:N8'de herhangi bir kısıtlama da yok bunu belirteyim. Mevcut mobil işletim sistemleri içersinde Symbian %100 açık kaynaklı olan tek işletim sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Mayıs 2010; 21:59:01 >

• sugar_klavyeci

• fener kupayı alır, bu tartışmalar bitmez arkadaş...

abi kendinizi tutun, yazmayın ya :) bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Batarya olayını kafasına takan arkadaşlar, bu kadar büyütmenize gerek yok. Zaten normal kullanımda bir bataryanın ömrü 3-4 yılı buluyor. 3-4 yılda bir serviste batarya değiştirseniz nolcak ki sanki. Bu kadar büyütmeyin bence...

kim telefonu 3-4 sene kullanıyor allah aşkına. 1 sene geçmeden paralar yeni model bir cihaza gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

fener kupayı alır, bu tartışmalar bitmez arkadaş...

abi kendinizi tutun, yazmayın ya :) bu kadar basit.

Ne olur bunu söyleme alamadık diye ne hale geldim burda ya, insan içine çıkamıyoruz ya arkadaş.

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

sugar_klavyeci

• Reis-i Eagles,N78 Ana Başlığında da aynı mesele ucav'la oldu Mürsel'den "Yürü Git Lan"gif. bıraktım sanada bırakmıyım haa

Ayrıca şaş bir adamdan kendi evinizde gol yiyip o gol ile mağlup oldunuz asıl siz kendinizi tutun

sugar_klavyeci,

Sarı-Lacivet En Büyük Fenerbahçe...

Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 5 Mayıs 2010; 20:57:42 >

• Ya bu moral bozukluğuyla lig şampiyonluğunu da tehlikeye soktu Fener. Zaten Bursa Ankaraspor'dan dolayı 3-0 hükmen galip yani Fener'den iki puan önde gibi görebilirz. Adamların iki maçı kaldı bizim üç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Ya bu moral bozukluğuyla lig şampiyonluğunu da tehlikeye soktu Fener. Zaten Bursa Ankaraspor'dan dolayı 3-0 hükmen galip yani Fener'den iki puan önde gibi görebilirz. Adamların iki maçı kaldı bizim üç.

Evet haklısınız yapacak bir yok...Tek söyleyeceğim; Gönülden Fenere Bağlıyız :)
  • quote:

Ya bu moral bozukluğuyla lig şampiyonluğunu da tehlikeye soktu Fener. Zaten Bursa Ankaraspor'dan dolayı 3-0 hükmen galip yani Fener'den iki puan önde gibi görebilirz. Adamların iki maçı kaldı bizim üç.

bursa'nın 1 fb nin 2 maçı var
  • noldu sımd cıks tarıhi ve fıyatı hakkında yaklasık bır bılgı varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

noldu sımd cıks tarıhi ve fıyatı hakkında yaklasık bır bılgı varmı arkadaşlar

3. çeyrekte çıkması planlanıyor ve çıkış fiyatı 370€ olarak belirtildi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

noldu sımd cıks tarıhi ve fıyatı hakkında yaklasık bır bılgı varmı arkadaşlar

3. çeyrekte çıkması planlanıyor ve çıkış fiyatı 370€ olarak belirtildi.

vergiler falan 1000 tl olursa iyi satar bu ürün. en azından ben cıkar cıkmaz alırım :)
  • X6 489€ olarak çıkıyorsa N8'in 370€ olması şaşırtıcı olur. ama bu 370€ yurtdışı fiyatı değil mi? o zaman kendimizi 550-600€'ya hazırlayalım biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Sevgili GeceBekcisi Android hakkında makale yazmış, bu gayet normal, GeceBekcisi dostumuzun sonuna kadar IPhone düşmanı olduğunu APPLE başlığında takılan herkes bilir zaten, yine de emeğine sağlık.

Hiç olmazsa yukarıda verilen linki okusanız o da yeterdi ama keşke yazdıklarımın tamamen bir okusaydınız da ondan sonra konuşsaydınız, gören de yazımda iPhone'u yerin dibine sokup Android'i övdüğümü sanacak...

Ayrıca yeri gelmişken 58.134.872 kez söyleyeyim, iPhone düşmanı değilim, düşman olsam forumun tavsiyeler kısmında yeri geldiğinde iPhone önermezdim. Sadece forumdan rumuzlarını bildiğiniz (ve görüldüğü halde yazdıklarını pek takip etmediğiniz halde epey fikir sahibi olduğunuz!) insanlar hakkında atıp tutmaktansa, "konu başlığı" (ki burada N8, hatırlatayım) hakkında bilginiz ya da fikriniz varsa onu yazın, yoksa da susun da haybeye laf kalabalığı yapmayın.

• o 370 euro herhangi vergi vs. dahil değil. yani buna birde %20 vergileri ekleyin. 74 euro yaparki, 444euro oluyor fiyatı. birde buradaki distribütörlerin atacağı kazıkları düşünün en iyi ihtimalle 500euro olur, bence 550euroyu bulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.