Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben turuncu istiyorum ancak ilk başta turuncu rengi çıkmayabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37
    arkadaşlar batarya çıkmaz diye birşeymi varya tabikide çıkacak bataryanın ömrü bitince değiştiremicezmi yani saçmalamayın :)

Demekki Iphone bir saçmalık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

arkadaşlar batarya çıkmaz diye birşeymi varya tabikide çıkacak bataryanın ömrü bitince değiştiremicezmi yani saçmalamayın :)

Ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Ne alakası var?

Iphone'nun da bataryası çıkmıyor ya onun için söyledim.
  • Valla renk olarak benim hoşuma siyah gitti. Bakalım siyahlar ilk partide mi gelecek?

Ya şu iPhone'u karıştırmasanız artık diyorum cidden sıkmaya başladı artık!
  • Batarya olayını kafasına takan arkadaşlar, bu kadar büyütmenize gerek yok. Zaten normal kullanımda bir bataryanın ömrü 3-4 yılı buluyor. 3-4 yılda bir serviste batarya değiştirseniz nolcak ki sanki. Bu kadar büyütmeyin bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Batarya olayını kafasına takan arkadaşlar, bu kadar büyütmenize gerek yok. Zaten normal kullanımda bir bataryanın ömrü 3-4 yılı buluyor. 3-4 yılda bir serviste batarya değiştirseniz nolcak ki sanki. Bu kadar büyütmeyin bence...

Değiştirmekten ziyade telefon takıldığında tak çıkar yapmak yada yanında yedek batarya bulundurmak.
  • Açma kapama tuşuna 8 sn basma olayı yok muydu bu cihazda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın
    Açma kapama tuşuna 8 sn basma olayı yok muydu bu cihazda?

var.8 saniye basılı tutunca kapanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

quote:

var.8 saniye basılı tutunca kapanıyormuş.

Batarya çıkıyor ama bunun yapmalarının nedeni batarya vidalı olduğunda vidayı açmak baya bir zaman kaybettireceğinden vida ile batarya çıkarıp takmak yerine açma-kapama tuşu ile kitlenmeye pratik çözüm bulmuşlar.
  • yani artık symbianda sık yaşanabilen (tabi bu symbian^1de yaşandı, symbian^3te yaşanmayabilir) kilitlenme probleminin çözümü bataryayı çıkarıp tekrar takmaktı. Ancak bu telefonun kapağı vidalı ince olduğu için kullanıcılar tarafından değil servis tarafından bataryası değişebiliyor. (İlgili tornovida elimde olduktan sonra bende değiştirebilirm tabi)

Herneyse - özetin özeti - normal bir kullanım ile batarya 3-4 yıl içerisinde ölüyor. O zaman çıkacak bilgisayar ötesi cihazlar, MeeGo 3.0, Symbian^5^6, ya da iphone 5g-6g vs. yi almazsanız, işte o zaman bir tornovida yardımı ile kapağını açıp bataryasını değiştireceksiniz ki 3-4 yıl sonra batarya öleceği ve garanti 2 yıl olduğu için zaten garanti dışı oluyor. Ayrıca telefon kilitlenirse, bataryayı çıkarıp takmak yerine 8sn açma kapama tuşuna basarsanız tel resetlenecektir.

Açıkcası bu durum, 2-2.5 yılda bir telefon değiştirdiğim için pek beni ırgalamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 3 Mayıs 2010; 20:58:54 >

• Herşeyi iyi olduktan sonra varsın bataryası çıkmasın.
    Kafaya taktığınız şeye bakın
  • quote:

Bu cihaz iyice ilginçleşti :)
  • 8 saniye basılı tutmayı yapmalarının nedeni mesela diğer cihazlar kitlendiğinde hiçbir tuş çalışmadığı vakit mecburen bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorduk. Bu cihaz kitlendiği zaman vidaları söküp bataryayı çıkarmak uzun süreceğinden ve buda vakit kaybı olacağından hiç bataryayı sökmeye gerek kalmadan tuşa basılı tuttuğumuz zaman cihaz kapanıyor.
  • YENİ çıkacak model

N9 VEYA N8 diye tahmin edip tasarımınıda n97 gibi kalvyeyli olabilir demiiisn reis

doğrudur olabilirde

valla bana kalırsa ben daha çok leptop tarzı n97 n93i n92 n92 n90 tarzı modeler daha çok hoşuma gitmiştir vede şu an n93i kullanmaktayım

n9 veya n8i diye bi model çıkarıp vede klavyeli olup n97 tarzı tasarıma sahip olup tüm diğer özelikleri aynı n8 gib olursa hiç düşünmeden o modeli alırım

ama zanetmiyorum yapsa biel n8 tüm özeliklerinde bi kaçı olmaz

başta tahminim xlon flaşı koymayıp çift led flaş koyar 12 mp değil 8 veya 5mb kamera koyar diğer

özelikleri aynı eş değerde olabilir diye tahmin ediyorum

bana kalırsa n8 in klavyeli vede xlon flaşh 12 mb olup ve diğer tüm özelikleri şu anki n8 gibi de olursa vede şekli n97 tarzı vss çıkarsa tabi bu modelini alırdım

ama böyle bir model çıakrcağına hiç zantmiyorum

• Bence asıl iPhone Killer budur.

Hadi bakalım; geçtim iPhone'cuları, Apple bu telefona cevap verebilsin de görelim.
  • N8'in mini yada i modelinin çıkacağını düşünmüyorum. Hatta buna ihtimal bile vermiyorum. Başka bir model olarak çıkar bu cihazın klavyeli hali.
  • esasında design by communitye bir bakarsanız orada tek tek bütün özelliklerin oylama ile seçildiği bir teleefon modeli var. Onu çıkartabilirler, ancak symbian yada meegolu olabilir.
  • Cihazın beyaz rengi yok mu?Eğer beyaz yoksa gri yada siyah alacağım.
  • Yahu şu cihazlardan biri hayırlısıyla bir çıksaydı çok sevineceğim vallahi.
    Hayal kurmaktan sıkıldım , cihazı görmeden aslında pek birşey söylenemez fakat
    şuna kesin eminim ki bu kadar beklemeye değecektir ! Ve Nokia bu modelleriyle
    yine piyasaya yön verecektir...Özellikle şu an ki Symbian değişecek daha da yenileniyor
    daha da güzel oluyor merakla bekliyoruz.Zaten şu an cihazlarda neredeyse yapamadığımız
    şey yok giremediğimiz site de yok gibi , yeni cihazlar çok daha kullanışlı olacak...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.