Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valal bana hiç kendi çekimi gibi gelemdi arkadaş

videoyu dikatli izle en ufak bi sarsıntı yok bu sinemalardaki kulnılan kamera ile çekilmiş bence yani bi sinema filminden bi sahne vaay bi reklam videosu gibi olmuş siz inanıyormusunuz bureklamın n8 iel çekildiğien ben aklımda soru işareti kalmadı değil

en ufak bi sarsıntı yok bide videodaki oyuncunun hareketlerindeki başlama sahnelerien geçişleri normal bi çekim yapan açıyı takip edemez ne demek istediğimi anlatabilmşimdir

baan n8 çektiği kanatinde değilim çünkü

n8 n97 den incemi ?? bana ince geldi bide sim kart neresine takılıyo bunun aynı hafıza kartı gibimi takılıyo sim kart sonuçta bataryası sabit dahili olduğu için altında olamayacağı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2011 -- 2 Mayıs 2010; 1:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

evet n8 ile çekilen 720p@25fps olarak kaydedilen video.

ham veri olup 1 dk. süren video 60 mb boyutunda.

ben videoyu indiridm bende 15.4 mb gözüküyo nasıl 60 mb anlaamdım süreside aynı 1 dakika
  • valla şimdi tam boyutunu hatırlamıyorum ama 60mb diye aklımda kalmıştı. sen vimeo da ki videoyu HD modu seçili iken mi indirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    Soru & cevap kısımlarından seçmeler (mutlaka okuyun)
    http://www.worldofnokia.co.uk/2010/04/nokia-n8-qa-highlights/

sayfa başına da vereyim.

güzel bilgiler var.

mkv oynatıyor. çift mikrofon var. 1/1.83″ sensör mevcut. pil 12 ay garanti kapsamında vs vs

usta nokianın kendi sitesinde http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n8/specifications#Design MKV oynattığı yazmıyor :(

ekran için amoled yazılmış ama resmi sitede oled yazıyor. Samsung süper amoledli projeksiyon telefonu çıkartıyorken nokianın bu telefonda oled kullanması şık olmadı :(

şu an kullandığım telefon Samsung i8910HD 256 mb ram ve 600 mhz işlemci bu telefona gayet güzel yetiyor ... yetiyor ama yapılan custom fw ler sayesinde yetiyor. Orijinal FW de telefon ilk açıldığında 140 mb civarında ram varken şu an kullandığım custom FW ile 180 mb. Eğer custom FW yapılabilirse bu telefon dehşetebilite bir telefon olur yoksa eldar'ın da dediği gibi kullandıkça yavaşlama yapabilir. normalde internete girildiğinde cache bellek C ( telefon hafızasıdır ) ve web de uzun süre kalınca yavaşlama yapar. Custom fw de bu cache bellek E: ye alındığı için yavaşlama hiç yok. N8 in 16 /32 GB depolama hafızası var ( E: ) iyi güzel ama telefon hafızası ne kadar ? yani C: ve custom fw yapılabilecek mi ? bir forumda türk arkadaş 5800 için custom fw yapmış ama jaf ile atılıyormuş

ciddi ciddi bu telefon aklıma yerleşti. Almadan önce i8910HD rüyama bile girmişti 3.7" amoled ekrandan 3.5" oled ekrana geçmek beni düşündürüyor.

divx/xvid codec oynatmaması çok kötü :( netten alias dizisini indirdim ve hiç convert etmeden 1.SEZON ( 22 bölüm ) telefona attım çatır çatır seyrediyom ( i8910HD ) ama N8 de ya smartmovie ye mücarat edecez ya da convert edecez

x264 25 fps 720p video kaydı çok çok iyi. kamera 12 mp ve 1/1,83" sensör xenon + led flaş nokiadan beklenmedik ama Çok Güzel Hareketler bunlar dedirtecek cinsten hatta ÇÇÇGh i8910HD x263 24 fps ( custom fw de ) 720p video kaydı yapıyor bugün itibari ile en iyisi ... N8 çıkana kadar tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fear78 -- 2 Mayıs 2010; 2:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

1,650 LİRA OLUR

nokia n80 ilk çıktığında 1650 tl idi. Yanarım yanarım o parayı verdiğime yanarım bu telefon 1500 tl den aşağıya çıkmaz
  • eski mesajı düzeltecektim yanlışlıkla alıntı yapmışım şimdide bunu silemiyorum

bataryanın 1200mAh olması biraz düşük i8910HD de 1500mAh batarta var ve bana çok kullanımda ( wi-fi , oyun ) 1 gün gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fear78 -- 2 Mayıs 2010; 2:55:19 >
  • evet ekran konusunda bir yanlışlık var. bende amoled diye biliyordum ancak oledmiş, gerek forum nokia da gerek nokia europe da device specs de yazıor. ayrıcahttp://www.al-angary.com/?p=564 burada da ekran OLED yazıyor. bu kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

1,650 LİRA OLUR

nokia n80 ilk çıktığında 1650 tl idi. Yanarım yanarım o parayı verdiğime yanarım bu telefon 1500 tl den aşağıya çıkmaz

ben o kadar karamsar olunmaması gerektiğini düşünüyorum. çünkü cihaz 370 euro kdv hariç çıkıyor. %20 kdv, 74 euro kdv diyelim, 444euro eder. 50 euro da kar koysalar 494 euro 1000tl olur ya da bir 100 euro kar etseler 550 euro olsa 1100 tl olur. ancak 1100 tl den çıksa bile 3-6 ay sonra bile 800-900tlye düşer bu telefon. bkz: nokia 5800 xpressmusic, nokia e72.

• iphone içinde 300 400 € diyorlardı 1700 tl civarında. Yurt dışında o kadar olabilir ama burası Türkiye :) benim arkadaşım 0 kutusunda htc hd2 yi yaklaışık 500 tl ye yurtdışından getirtti
  •  ===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

• onu bir sekilde kapatirlar görünmez hale getirirler takmayin fazla bu arada n97 mi sattim.. bu telefonun cikmasini bekleyecegim cikar cikmaz alirim.. cok saglam telefon yapmis bu kez nokia helal olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

onu bir sekilde kapatirlar görünmez hale getirirler takmayin fazla

Dilerim kapatırlar,eski 6670'im bile etrafında vida yok N95'de de vardı gerçi onda kızağın arkasındaydı yinede pek hoş gözükmüyor.Ciddi söylüyorum bu vida yüzünden N8'den soğudum.

Ayrıca tüm sitelere baktım belki bir umut ekran Amoled'tir diye ne yazikki ekran Oled.

Şimdiden benim için 2 tane eski yön,aslında eski sayılmaz ama ben 4x4'lük bir cihaz almayı düşünüyorum.(Amoled)

Ayrıca N8'in kutusunun üzerinde 32 Gb Nokia'nın sitesinde 16 Gb yazıyor.Acaba kutunun üzerindeki yazıda hafıza kartı ile mi demek istemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 2 Mayıs 2010; 10:18:21 >

• http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php

gsmarena'nın sitesinde de AMOLED yazıyor.
  • quote:

Serhan86

valla şimdi tam boyutunu hatırlamıyorum ama 60mb diye aklımda kalmıştı. sen vimeo da ki videoyu HD modu seçili iken mi indirdin?

Aynen bende indirdim bende de 15.4 mb boyutunda ve 720p.
  • n8 kamera sensürünü baay övülmüş ne yani şimdi bunun kamerasın açısı n82 ve diğer tüm n serisi modelerden çok çok üstünmü daha iyi kalite daha iyi foto oluyo???

bazı arkadaşlar yok amoled değilde oled ekran kullnmış siz dua edin tft lcd ekran kullnmadı nokia şuan nokia nın ilk oled ekran teelfonu satışta olan n85 biliyorum doğrumudur

n8 boyut olarak ve kalınlık olarak n97 den incemi ???
  • Evet ilk oled N85.

Çıktığında 1250 ye almıştım sanırım.

Şuanda 800 lira civarı galiba.

Düşünün N8 kaçtan çıkar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno2011

n8 kamera sensürünü baay övülmüş ne yani şimdi bunun kamerasın açısı n82 ve diğer tüm n serisi modelerden çok çok üstünmü daha iyi kalite daha iyi foto oluyo???

Evet sensörün daha büyük olması kumlanmayı azaltıyor ve örnek fotolarda hiç kumlanma yok. Gerek N82 gerekse N86'dan daha iyi foto çekeceği aşikar.

quote:

bazı arkadaşlar yok amoled değilde oled ekran kullnmış siz dua edin tft lcd ekran kullnmadı nokia şuan nokia nın ilk oled ekran teelfonu satışta olan n85 biliyorum doğrumudur

Evet N85 Nokia'nın ilk OLED ekranlı telefonu. Sonra N86 çıkardı oda N85 gibi OLED ekrana sahip. Ama şunu da beliteyim, her iki cihazın da AMOLED ekranları var. N8'de böyle birşey yapacağını sanmıyorum. Herhalde oda AMOLED'dir. gsmarena'da AMOLED olduğu yazıyor ama Nokia'nın web sitesinde OLED yazıyor. Bir çelişki var.

quote:

n8 boyut olarak ve kalınlık olarak n97 den incemi ???

N97 N8'e göre daha uzun, daha kalın, daha ağır ve daha çok hacme sahip bir cihaz. Buna karşın N8'in eni daha geniş.

• türkiyede ne zaman ve ne kadara çıkacak bir bilgisi olan var mı? [:D
  • AMOLED ile OLED ekranların çalışma prensipleri aynı bildiğim kadarıyla ve her piksel kendini gerektiği kadar aydınlatıyor yani tüm pikseller birbirinden bağımsız olarak çalışıyor. Peki OLED ile AMOLED ekranlar arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

AMOLED ile OLED ekranların çalışma prensipleri aynı bildiğim kadarıyla ve her piksel kendini gerektiği kadar aydınlatıyor yani tüm pikseller birbirinden bağımsız olarak çalışıyor. Peki OLED ile AMOLED ekranlar arasındaki fark nedir?

hocam kaynak olarak şurayı ele alabiliriz

http://shiftdelete.net/led-oled-amoled-10796.html

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.