Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS
    @sugar_klavyeci symbian ı kullann baska bır tlf fırması varmı
    renklerı super alırsam ya turuncu yada turkuaz alırım birde aliminyum kasa olduguna emınmısnız gerçekten cok sabırsızlanıyorm n82 pişmanlıgımın üzerine çok cix bir cihaz olacak diyorum ymısım iphone yi vazgectım iphoneden

Sugar_klavyeci'ye sormuşsunuz ben cevaplıyım dedim.
    Sadece Samsung'un birkaç modeli var.Evet çerçeve alüminyum.N82'nin nesinden memnun kalmadınız bana göre Nokia'nın en iyi cihazlarından bir tanesi şuanda bile en alınası modellerden bir taneside N82'dir.
  • Var tabiki Şu anda Symbian'ı Nokia dışında Sony Ericsson ve Samsung kullanıyor.

Renk olarak benim hoşuma siyah gitti. Bakalım buraya gelsin cihaz da bir inceleme görelim nasipse N82'den N8'e geçmeyi düşünüyorum. Çünkü barındırdığı özelliklere baktığımda tüm ihtiyaçlarıma cevap veriyor.

Ayrıca safa_oyuncu'ya katılıyorum. N82 pişmanlığı da ne? Ben alalı 13 ay oldu ama beni şu ana kadar pişman etmedi aldığıma. GeceBekcisi sağolsun. Şu anda S60v3 platformu içinde en stabil olan ve all in one olan tek cihaz. Hem N8'e geçsem bile elimdeki N82'yi satmam. Sanırım senin pişmanlığın cihazın görüntüsünü beğenmemenden kaynaklanıyor.

• Bence o pişmanlık tersi yönde yani almadığına pişman olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Bence o pişmanlık tersi yönde yani almadığına pişman olmuştur.

Belkide sattığı için pişmandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Gece gece gülürdünüz

N82'nin tek eksi yönü sarj.Tasarımı biraz kaba ancak bu beni pek alakadar etmiyor.

Burada yeri gelmişken N82 en iyi fotoğraf çeken telefonlardardan 1 tanesi benim N78'imle çektiğim gibi Ay fotoğrafı çekebilen varsa beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 1 Mayıs 2010; 22:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

quote:

Gece gece gülürdünüz

N82'nin tek eksi yönü sarj.Tasarımı biraz kaba ancak bu beni pek alakadar etmiyor.

Valla beni de alakadar etmiyor (ki bence kibar cihaz). Transformers'a benzetiyorum. Her an autobot olabilir cinsten.

quote:

Burada yeri gelmişken N82 en iyi fotoğraf çeken telefonlardardan 1 tanesi benim N78'imle çektiğim gibi Ay fotoğrafı çekebilen varsa beklerim

Reis görmesin anında çeker koyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Mayıs 2010; 22:27:49 >

• quote:

Valla beni de alakadar etmiyor (ki bence kibar cihaz). Transformers'a benzetiyorum. Her an autobot olabilir cinsten.

Şuana kadar ciddi biri olduğunuzu düşünüyordum meğerse matrakmışsınız.
    quote:

Reis görmesin anında çeker koyar.

İtinayla beklenir ve daha iyisi çekilir.

İyice pusulayı şaşırdım ya

• quote:

quote:

Yok doğru düşünmüşsünüz. Ama her zaman ciddi olunmaz. Yerine göre matrak da olabilirim. Yer ve zamana göre değişir.

• bu telefonun çektiği örnek video mükemmel denecek seviyede,şahsen çok beğendim ben,fotosuda ondan aşağı kalmıyor,,çıktığında büyük ihtimalle n86 mı bununla değişicem
  • selam millet uzun bi aradan sonra nokia topicine giriyorum 1 seneyi geçti sanırım

hatırlayan bilir eski nikimi

eski nikim tekno2007 idi reis beni ve diğer forumda eski arkadaşlar bilir beni n93i ciydim ve haloada n93i kulnıyorum

hep diyordum nokia n93i den daha iyi bir video çeken telefon çıkana kadar bununla devam

ama şu nu görüyorumki nokia istediğim telefonu çıkarmış benim için n8

n93i den sonra kaç tane model çıkardı hep derdim xlon flaşlı iyi foto tasarımı vede videosu n93i den iyi çeken teelfon çaıkrsın alıcam galiba yeni alıcam telefon bu gözüküyo

n93i göre tek eksiği optik zoom yok ama oda olmayasın dursun diğer artıları yeter ha şu bi gerçek n93i satmıyacam inanırmısınız 2 sene geçik oldu alalı hala bugun alınmış gibi aynası dan tut çizik yok tertemiz her yeri

2 telefonum n8 olbilir n93i nin yanına

• bu arada bu telefonun video ve foto çekimi varmı test olarak yapılmış linki vss olan verirse linki buraya incelmek isterim merak etim

sanırım bunun ekranııda n97 ile aynı 3.5 inc ama bakıyorum oled ekranı hdmı çıkışı xlon flaşı hd kayıdı vss beni çezbetti tasarımda süper özellikel siyah rengi tam bi karizma metelik rengide ayrı bi tarz olmuş bana göre diğerleri cavcaflı karı kız için bence

daha önceki sayfalrda sensür ile ingili tartışma olmuş tam açıklmasını yapabilrimisinzi

acaba yani telefonun kamera ışık alma ve de kalitesi nasıl kamrenın lensi sensürün kalitesi çünkü çok küçük kamera bide kamera lensinin önü kapanmıyo sanırım n 97 vss gibi doğrumu fotolarda öyel gözüküyo

bide nokinın sitesinde paket satıiş içeriğinde batarya gözüküyo ama teelfonun bataryası dahili deniyo nasıl oluyo nlamış değilim benmi yanış anladım bide onun için bilgisi olan

• quote:

quote:

quote:

Yok doğru düşünmüşsünüz. Ama her zaman ciddi olunmaz. Yerine göre matrak da olabilirim. Yer ve zamana göre değişir.

:) Bende genelde ciddiyimdir...Arkadaş ortamında genelde gülen değil güldürdüren taraf olurum normal yaşamda pek güldüğümü hatırlamam ama forumdayken özellikle konu dışı bölümündeyken kahkahalar attığım bile oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 1 Mayıs 2010; 23:14:46 >

• quote:

eski nikim tekno2007 idi reis beni ve diğer forumda eski arkadaşlar bilir beni n93i ciydim ve haloada n93i kulnıyorum

Beni hatırlamışsındır umarım. N93i arıyordum sürekli bir ara N93i başlığı canlanmıştı.

quote:

bide nokinın sitesinde paket satıiş içeriğinde batarya gözüküyo ama teelfonun bataryası dahili deniyo nasıl oluyo nlamış değilim benmi yanış anladım bide onun için bilgisi olan

Batarya cihazdan çıkarılamıyor.

N8'in örnek videosu

http://vimeo.com/11266224

Tam ekran yapın ve izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Mayıs 2010; 23:28:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS
    @sugar_klavyeci symbian ı kullann baska bır tlf fırması varmı
    renklerı super alırsam ya turuncu yada turkuaz alırım birde aliminyum kasa olduguna emınmısnız gerçekten cok sabırsızlanıyorm n82 pişmanlıgımın üzerine çok cix bir cihaz olacak diyorum ymısım iphone yi vazgectım iphoneden

Sugar_klavyeci'ye sormuşsunuz ben cevaplıyım dedim.
    Sadece Samsung'un birkaç modeli var.Evet çerçeve alüminyum.N82'nin nesinden memnun kalmadınız bana göre Nokia'nın en iyi cihazlarından bir tanesi şuanda bile en alınası modellerden bir taneside N82'dir.

aman naptın usda :D sattıgımdan dolayı pişmanım tabikide arşivime bakıyorum abi böyle netlik olmazki ya bak aldıgım tlfonlar n82 den sonra ve ıcınde tek n79 dan memmunum onlada bir foto çekmısdım acaip net somunun kırıntılarını bıle gorebılıyorsun
    n82 :(
    6233 /emanet gibi
    n79 tek kötü yanı xenon yok
    lg crysatal peehh 8 mx miş biraz dokunmtık olması hoşuma gıttı multıtouch ve ipohneden daha zevklı bır makına fakat bır dokunmatıge gore ekran küçük
    u 900/kısa süreliğine
    htc hd 2 yurtdışından getırdım 2 hafda öylesine kullandım kar amaçlı getırdıgım ıcın sattım :D güzel ama tarzım degıldı
    ve şuan benım 112 hızır acilim 6260 ım ilk symbianım onu kullanıyorum :D ama bir süreligine tlf aldıgımda kaldırırım geri ambalajına
    şimdi çıkınca bir bakıym n8 almayı dusunuyorm kı nokıanın herzmankı polıtıkasını uygulayacagını bılıyorum bır makına daha atar 12 lik bence ama bn n8de en çok xenon ıcın kararlıyım
    aslında n82 topicindekılerın almasına baglı bırazda benımkı işde n79 ve n82 den kalıtelı fotograflarım daha once paylasmamsdım epey oldu ama
    mesela bu basda bahsettgım n79 la çekdgım süper bir makro
     ===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===
    bunlarda n82 belkı ınanmassınız ama buyrun
     ===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===
    buda lg crystal :D 8 mega pixel

birde yorumunuzu esirgemessenız sevınırm

• quote:

quote:

Beni hatırlamışsındır umarım. N93i arıyordum sürekli bir ara N93i başlığı canlanmıştı.

quote:

Batarya cihazdan çıkarılamıyor.

N8'in örnek videosu

Tam ekran yapın ve izleyin. bu video yu n8 mi çekmiş yani ????

valal unutmuşum tek reis kaldı aklımda oda zaten unutulmaz

seni de hatırladım dediğim gibi hala 2 devirdik bakalım n93i kulnıyoruz vala nokia bu sefer yapmış bana kalırsa adam akılıı bi telefon

ilk dikatimi çekenler özelikleri n8

3.5 inc ( oled) geniş ekran daha canlı renkler az enerji tüketimi 12 mp , xlon flaşh , hdmı çıkış , hd 720p video çekim, wlan b/n dikat ederseniz n yani kapsama alanı baya geniş çkim gücü tahminim

kafama takılan bi kaç şey sim kartı nereye takıyoruzb uteelfon fotolarda baktım ama çıkaraamdım pek

bide n97 den incemi yoksa kalınmı veya aynımı n97 göre baay artısı var baan kalırsa sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2011 -- 2 Mayıs 2010; 0:50:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno2011

vayy vayy vayy kimler gelmiş :D
    ne zamanlardı be N93i 2. sayfaya düşmüyordu sayende :))

yeni canlı fotolar millet:
    http://www.al-angary.com/?p=564

• Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

doğrudur benim sayemle türkiyede sattı n93i modelleri bunun için nokai türkiye disbüratörü bana bi kıyak yapması veya beni maaşa bağlamsı gerekmezmiydi

nasılsın reis nasıl gidiyo bu arada 1 bucuk sendir takılmıyorum nokai topicine bende dedim bi tekrar üyelik açım dedim tekno 2011 yaptım tekno2010 neden yapmadında tekno2011 yaptın sorusu olana tekno 2010 kulanılıyo idi başkası rafından

sence bu teelfon bana yakışırmı n93i den sonra kaç tane teelfon çıktı ama aklımda hep dedim şöyel adam akılı bi foto ve video çeken teelfon çıakrmadı nokai taki n8 görünceye kadar

özelik tasarım şekil çok hoşuma gitti n93i gib optikk zommu yok ama neyse bizde optiklemeyiz

reis görüşleri bekliyoruz kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2011 -- 2 Mayıs 2010; 1:01:32 >

• N8'in örnek videosu

Tam ekran yapın ve izleyin.

bu n8 kendi çektiği video çekimmi peki ?????

şayer kendi çekimi ise bana kalırsa hiçte kendi çekimi değil bu profossonel reklam amaçlı çektirilmiş bir video başak bir kamera ile sizce öyel değilmi
  • evet n8 ile çekilen 720p@25fps olarak kaydedilen video.

ham veri olup 1 dk. süren video 60 mb boyutunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

yeni canlı fotolar millet:
    http://www.al-angary.com/?p=564

son resimde kutunun üzerinde n8-00 32 gb yazıyor. acaba flash hafızasını 32 gb mı yapptılar 16gb değil miydi?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.