Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N8'de hangi işlemcinin kullanıldığı ile ilgili bir bilgi yoktu fakat yabancı sitelerden birinde N8 ile ilgili bir işlemci bilgisine rastladım. Cihazda kullanılan işlemcinin Texas Instruments(TI) OMAP platformu olduğu yazıyor.

http://au.ibtimes.com/articles/20100427/introducing-the-first-symbiandevice-nokia-n8.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

aslında onu söylerken amacım seın anladıgın türden değildi (:
    ona bakarsan 6233 var onun gıbı ses veren telefon yok denck kadar az ama 5800 dısında pek sesı ıyı olan yenı bır tlfonu yk n82 ım vardı sesı azdı n79um varzı sesı az dı n70 im vardı sesı azdı n73 um vardı o iyiydi ama :D
    lg crystal kullandım 3 ay ölümdü 8 mx dıyor adam ama 8 le alakası yoktu
    ama bu n8 i tuttum nedenmı xenoon flasdan dolayı n86 nın kamreası ıyı oldugu halde gece n82 den ıyı cekemıyordu bile xenon cok onemlı bence...

6233,5610,5800,N73,N78,N81,N91,N95,N95 8gb,N96 bu cihazların sesi oldukça iyi hem kulaklık hemde hoperlörde gayet başarılılar.

Bilhassa 5610 XpressMusic yüksek ve kaliteli bir ses sunuyor.

Buyrun:(sadece bazı modeller mevcut örn:5610 yok.)

Orta sıradakiler hoperlör sesleri.

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 30 Nisan 2010; 16:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N8'de hangi işlemcinin kullanıldığı ile ilgili bir bilgi yoktu fakat yabancı sitelerden birinde N8 ile ilgili bir işlemci bilgisine rastladım. Cihazda kullanılan işlemcinin Texas Instruments(TI) OMAP platformu olduğu yazıyor.

http://au.ibtimes.com/articles/20100427/introducing-the-first-symbiandevice-nokia-n8.htm

Site güvenilir bir siteye benziyor ama anlamadığım bir nokta var. N8'in işlemcisi ARM11 tabanlı bir işlemci. Ama Texsas Instruments(TI)'in 12MP çözünürlüğü destekleyecek, 720p'de video çekebilecek ve barındırdığı donanımsal özellikleri destekleycek ARM11 tabanlı bir işlemcisi yok. N8'in sahip olduğu donanımsal özellikleri destekleyecek platform OMAP3 platformu oluyor ama OMAP3 plarformu ARM Cortex-A8 mimarisi üzerine kurulu. Sanırım işlemci TI değil. Haberde bir yanlışlık var.

• FM Transmitter ı da varmış dadından yemez artık. Kaç dokunmayı aynı anda algılaya biliyor makine ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdS31
    FM Transmitter ı da varmış dadından yemez artık. Kaç dokunmayı aynı anda algılaya biliyor makine ? :D

Kaç dokunma değil de çoklu dokunuş diyoruz buna Normalde Multi-touch diyoruz buna ama patent davasından dolayı Pinch to zoom deniyor.
  • expansys'de pre order çıkış tarihi 21 Eylül diyor
  • yukarıda yazmıştım ama okunmadı sanırım

bizde tekrar yazarız... :D

bu telefon'un hoparlörleri nerede ben hiç bir şeyini benzetemedim hoparlöre'de??? :)
  • quote:

quote:

FM Transmitter ı da varmış dadından yemez artık. Kaç dokunmayı aynı anda algılaya biliyor makine ? :D

Kaç dokunma değil de çoklu dokunuş diyoruz buna Normalde Multi-touch diyoruz buna ama patent davasından dolayı Pinch to zoom deniyor.

Aynı anda dokunma sayısı da var. MT'de bu da önemli.
  • Çok fena bişey olmuş bu . Ama 1.5 milyardan aşağı olmaz gibi geliyor.
  • telefon 1000tlnin altında türkiyede satışa çıkabilir.
  • eğer 900 ün altındaysa fiyat ve cıkdıkdan 3 ay snra alacagım ıcın herkez memmun kalırsa alırım yok 1000 falan olrsa başka birşeye yönelırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

quote:

iPhone aynı anda kaç dokunuş algılıyor?

• değişik bir model olmuş ve bence Nokia klasiklerinin dışında bir telefon olmuş.
    Özellikle dikkatimi çeken HDMI çıkış oldu.
    Tabi bir de 12 MP kamera.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

quote:

iPhone aynı anda kaç dokunuş algılıyor?

Sadece 2 dokunuş. Ama bu bildiğim kadarıyla yazılımsal. Donanımsal birşey değil. Yani yazılımsal olarak birden fazla dokunuşa bir görev eklerseniz daha fazlasını da destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

telefon 1000tlnin altında türkiyede satışa çıkabilir.

bence telefonun çıkış fiyatı 1000 liradan aşağı olmaz..
  • Eski Symbian(S60)'da sürüm yükseltme yoktu. Örnek vermek gerekirse N82, OS9.2 sürümü ile gelmişti ve sürümü maalesef yükseltilemiyordu. (Yükseltilse ne iyi olurdu ama )

Yeni Symbian ile ilgili sürüm yükseltme ile ilgili söylentiler vardı bir ara. Acaba böyle birşey mümkün mü? S^3 sürümlu bir cihaz S^4 sürümüne yükseltilebilir mi?
  • eğer n8in donanımı symbian^4i çalıştıracak donanımsal konfigürasyona sahipse neden olmasın. Ancak n8in s3de takılı kalacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

1500
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

1500

Yok 2000

Ne yaptınız ya Bu cihaz 1500 TL olmaz merak etmeyin.

• @sugar_klavyeci symbian ı kullann baska bır tlf fırması varmı
    renklerı super alırsam ya turuncu yada turkuaz alırım birde aliminyum kasa olduguna emınmısnız gerçekten cok sabırsızlanıyorm n82 pişmanlıgımın üzerine çok cix bir cihaz olacak diyorum ymısım iphone yi vazgectım iphoneden
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.