Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.728
Cevap
25
Favori
2.023.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıyı okudum anladığım kadarıyla OLED ile AMOLED ekran arasında görüntüleme kalitesi olarak fark yok. Her ikiside aynı kalitede gösteriyor. Ama AMOLED ekranların güç tüketimi OLED ekranlara göre daha düşük. Yani aradaki fark yalnızca güç tüketimi konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Mayıs 2010; 15:17:15 >
  • Anlaşılan nokia bu sefer dokunmatiği yapmış.

http://www.youtube.com/watch?v=6r1vUB9eXYc
  • N97 N8'e göre daha uzun, daha kalın, daha ağır ve daha çok hacme sahip bir cihaz. Buna karşın N8'in eni daha geniş.

Buna karşın N8'in eni daha geniş. sonda

demissin her iki telefonda 3.5 inc ekran sonuçta en olarak n8 daha enli demissin

bide arkadaşlar şu kafama çok takılıyo

bazı modeler cihazlarda 3.5 ekran var n97 3.5 inc ekran var ama diğer 3.5 inc olan ekranlı telefon n97 3.5 inlik ekranında az enli oluyo ekranı anlamadı mgiiti sonuçta 3.5 diyo

acaba diyorum 16.9 sinematik ekranmı n97 3.5 inci

bu soru nerden aklıam geldi diyeceksinzi şimdi n8 dede 3.5 inc ekran n97 dede 3.5 inc ekran var ama sugar_klavyeci kardeş senin tabirinle n8 n97 den az enli hacmi demisisn acaba 3.5 inc ekranı n97 3.5 inc ekranında az enlimi oluyo
  • bide şu sim kart neresine takılıyo bunun acaba sonuçta bataryası çıkmadığı ve değiştirilmediği için arka kısım açılmıyo

hafıza kartı gibimi takılıyıo yandan filan
  • BİRİ ŞU N8 BAŞLIKLARINI TEK BAŞLIK ALTINDA TOPLAYABİLİR Mİ ACABA? (ÖZELLİKLE BÜYÜK YAZDIM SESİMİ DUYURMAK İÇİN)
  • quote:

bazı modeler cihazlarda 3.5 ekran var n97 3.5 inc ekran var ama diğer 3.5 inc olan ekranlı telefon n97 3.5 inlik ekranında az enli oluyo ekranı anlamadı mgiiti sonuçta 3.5 diyo

Her ikisinin de 3.5 inç olması birebir aynı boyutlarda olcakları anlamına gelmez. Milimetrik farklar olabilir. Mesela N73 ile N82 2.4 inç ekrana sahip olsalarda N82'deki ekranın eni biraz daha geniş. Ama bu milimetrik bir farktır çok da büyük bir fark değildir.

quote:

bu soru nerden aklıam geldi diyeceksinzi şimdi n8 dede 3.5 inc ekran n97 dede 3.5 inc ekran var ama sugar_klavyeci kardeş senin tabirinle n8 n97 den az enli hacmi demisisn acaba 3.5 inc ekranı n97 3.5 inc ekranında az enlimi oluyo

Hayır ben ekranlarını kastetmedim. Fiziksel boyutlarını belirttim.

N97
    117.2 x 55.3 x 15.9 mm, 88 cc, 150 g

N8
    113.5 x 59 x 12.9 mm, 86 cc, 135 g.

tekno2011 biraz daha düzenli bir şekilde yazar mısın cümlelerini tam anlayamıyorum okurken. Sanki Google türkçesi okuyormuş gibi hissediyorum kendimi.

Sim kart konusunda bir bigim yok.

quote:

BİRİ ŞU N8 BAŞLIKLARINI TEK BAŞLIK ALTINDA TOPLAYABİLİR Mİ ACABA? (ÖZELLİKLE BÜYÜK YAZDIM SESİMİ DUYURMAK İÇİN)

Katılıyorum. İki başlığıda takip etmekten sıkıldım artık. Bundan sonra ana konuda devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Neticede diğeri haber başlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php

gsmarena'nın sitesinde de AMOLED yazıyor.

Şimdi iyice kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

1,650 LİRA OLUR

nokia n80 ilk çıktığında 1650 tl idi. Yanarım yanarım o parayı verdiğime yanarım bu telefon 1500 tl den aşağıya çıkmaz

ben o kadar karamsar olunmaması gerektiğini düşünüyorum. çünkü cihaz 370 euro kdv hariç çıkıyor. %20 kdv, 74 euro kdv diyelim, 444euro eder. 50 euro da kar koysalar 494 euro 1000tl olur ya da bir 100 euro kar etseler 550 euro olsa 1100 tl olur. ancak 1100 tl den çıksa bile 3-6 ay sonra bile 800-900tlye düşer bu telefon. bkz: nokia 5800 xpressmusic, nokia e72.

çok hayaperestsin arkadaş. 1500 tl den aşağı olmaz bu tel.

• Nokia N8 ilave bir özellikle geliyor....Yıldız başlı vida... ha ha ha...) )..Aksesuarlarının arasında tornavida yokmuş.Onu hırdavatçılardan temin edebiliriz.Safa Oyuncu arkadaşımız zaten resmini göndermiş.Nokia'nın orijinal telefon resimlerine dikkatli bakarsanız onlardada görebilirsiniz.ve bu vidayı kapatmayacaklar.
    Şu linkte bataryanın nasıl değiştirilebileceği izah edilmiş.Bordo kasaya beyaz vidanın nasıl yakıştığınıda görebilirsiniz.En azından vidaları sırıtmaması için telefonun renginde boyamalarını önermeyi çok isterdim.

http://www.mob-i.mobi/2010/05/02/nokia-n8-bataryasi-gayet-kolay-degisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuktitut -- 2 Mayıs 2010; 22:22:42 >

• Vida bataryayı çıkarmaya yarıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

1,650 LİRA OLUR

nokia n80 ilk çıktığında 1650 tl idi. Yanarım yanarım o parayı verdiğime yanarım bu telefon 1500 tl den aşağıya çıkmaz

ben o kadar karamsar olunmaması gerektiğini düşünüyorum. çünkü cihaz 370 euro kdv hariç çıkıyor. %20 kdv, 74 euro kdv diyelim, 444euro eder. 50 euro da kar koysalar 494 euro 1000tl olur ya da bir 100 euro kar etseler 550 euro olsa 1100 tl olur. ancak 1100 tl den çıksa bile 3-6 ay sonra bile 800-900tlye düşer bu telefon. bkz: nokia 5800 xpressmusic, nokia e72.

çok hayaperestsin arkadaş. 1500 tl den aşağı olmaz bu tel.

esas hayalperest olan sensin.

peki iddiamı ispatlamak için şöyle diyeyim:

Nokia E72 bize bu konuda mükemmel bir örnek olacak. Bu telefon 379 euro dan piyasaya çıktı almanyada. Türkiyeye Aralık ayında ilk geldiğinde 900tl sonra niyeyse telefonun fiyatı 1150 tl ye çıktı. Ancak mart ayının sonu itibariyle 1100tlden satılan telefon 750tl civarlarına düştü. Bu telefon şimdi almanya da 325 euro dan satılıyor. Şu anda 750tl civarına rahatlıkla satın alınabiliyor.

Demekki neymiş:

1-) İlk çıkan ürünün üzerine atlamayacaksın. Fiyatının düşmesini bekliyeceksin. Muhtemelen 3-6 ay içerisinde fiyatında dramatik bir düşüş söz konusu mutlaka olacaktır.

2-) Böylece sadece ucuza aynı modeli almayacaksınız. Ayrıca donanımsal üretim hatalarından da (ışık sızması, kasa açıklığı vs.) yazılımsal hatalarından da korunmuş olacağız.

Yinede beni ilgilendirmiyor fiyat artışları ya da düşüşleri türkiyede nasıl olursa olsun, ben telimi yurt dışından alacağım.

• kameranın etrafınada n96 n85 ve n900 gibi yaslanma mandalı yapsalardı bari süper olurdu çünkü çoğu alıcı kişi bu telefonda video izleyecektir benim gibi

örnek uzun süre yolculukta giderken veya düz bi zeminin üzerinde koyup arka yaslanma mandalını açıp koymak daha iyi olurdu izlemek için

geçem yaz köye gitmiştim yiyenimle n93i telefonumla 3 film izlemiştik yolun nasıl geçtiğini anlamamıştık n93i bilen bilir leptop gibi açılbiliyo n97 tarzı

onun için n8 dede en azında yaslanma mandalı olsaydı süper olurdu bu yönde diey düşünüyorum yapılabilirmiydi derseniz yapılırdı

kamaranın yarım ml çkkıntı kızmının etrafına
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno2011
    kameranın etrafınada n96 n85 ve n900 gibi yaslanma mandalı yapsalardı bari süper olurdu çünkü çoğu alıcı kişi bu telefonda video izleyecektir benim gibi

örnek uzun süre yolculukta giderken veya düz bi zeminin üzerinde koyup arka yaslanma mandalını açıp koymak daha iyi olurdu izlemek için

geçem yaz köye gitmiştim yiyenimle n93i telefonumla 3 film izlemiştik yolun nasıl geçtiğini anlamamıştık n93i bilen bilir leptop gibi açılbiliyo n97 tarzı

onun için n8 dede en azında yaslanma mandalı olsaydı süper olurdu bu yönde diey düşünüyorum yapılabilirmiydi derseniz yapılırdı

Gerçekten güzel bir düşünce aynen katılıyorum.
    N93i yi bilmeyen mi var okuldaki bir kızda vardı milletin gözü kızdan çok telefona takılıyordu :) malum çok değişik ama güzel bir tasarımı var.Hayallerimin telefonuydu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno2011

kameranın etrafınada n96 n85 ve n900 gibi yaslanma mandalı yapsalardı bari süper olurdu çünkü çoğu alıcı kişi bu telefonda video izleyecektir benim gibi

N8'in QWERTY'lisinin geleceği düşüncesindeyim. Buna ondan koymamış olabilirler. N97 & N97 mini'deki gibi mekanizmayla gelir.

2 ay önce 1 başlık açmıştım zaten:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37746465/tm.htm

Resmin N8'e benzerliği de şaşırtıcı :)

• N93i benim de hayalini kurup almak istediğim telefondu. Şimdiye kadarki yapılmış en çarpıcı ve sıradışı tasarıma sahip cihazdı ve en karizma olanıydı. Hala da öyle.
    N95 çıkmadan önce Nokia'nın Amiral Gemisi idi.

QWERTY klavyeli hali gelirse kameradan kısacaktır muhtemelen. LED flaşlı 5 yada 8 MP kamerası olur. Açtığın konudaki cihaz gerçekse adı ya N9 yada N98 olur.
  • ee cihaz dan haber yok mu arkadaşlar
  • Bataryanın çıkması aldığım en iyi haber. Çıkmıyor diye içim içimi kemiriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Vida bataryayı çıkarmaya yarıyormuş.

o vida ndir abi ya bari usb yuvasını biraz daha buyuk kapaklı yap onuda içine koy be adam. hiç olmamış cidden.
  • arkadaşlar batarya çıkmaz diye birşeymi varya tabikide çıkacak bataryanın ömrü bitince değiştiremicezmi yani saçmalamayın :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.