Arkadaşlar bu 3 model arasında kararsız kaldım. Alacağım telefonu öncelikli olarak istediğim yerde internette bağlanabilmek için kullanacağım (Hem telefondan hemde modem görevi gördürerek laptoptan). Oyun vs. etkinlikler ikinci planda. Forumda değerli yorumlarınızı okuyarak 3 model hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Ancak iyice kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Batu2007
Arkadaşlar bu 3 model arasında kararsız kaldım. Alacağım telefonu öncelikli olarak istediğim yerde internette bağlanabilmek için kullanacağım (Hem telefondan hemde modem görevi gördürerek laptoptan). Oyun vs. etkinlikler ikinci planda. Forumda değerli yorumlarınızı okuyarak 3 model hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Ancak iyice kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar hocam ;
Önceliği internet olarak kullanacağınızı sölemişsiniz öle olunca N8 i bi atalım derim ben kullanmadım hiç interneti ama incelemelerde gördüğüm olay şuydu çok sık takılıyor yavaş açılıyor. Oyun etkinlik ikinci planda ama illaki lazım olucak canınız sıkılacak Ovi store da sanırsam 2500 uygulama var Android markette 12 bin sanırsam. Kaldı 2 model Desire ve x10 Bu 2 modelide kullanmadım aslında. Ama duyduğum ve gördüğüm kadarı ile x10 biraz yavaş bir telefon en azından Desire a göre. Desire gerek hız gerek uygulama gerek internet konusunda gayet hızlı bir telefon ama tekrar söylüyorum 3 telefonuda hiç kullanmadım benim tavsiyem Desire
Teşekkürler yorum için...
Aslında forumdan takip ettiğim kadarı ile benimde sıralamam desire, x10 ve n8 şeklindeydi. Daha önce desire yi çıplak gözle bakıp kurcalamıştım. Bugünde x10 u gördüm. Ve cazibe bakımından aldı götürdü beni. Ama kullanan arkadaşların yorumları daha önemli tabiki...
N8 multimedia ve kamerasıyla önde olan bir cihaz. Geriye kalan her yönüyle geriden geliyor. 1 yıl sonra seni mutlu etmez kamerası dışında.
Desire ise 1Ghz işlemcisi ve Adreno 200 grafik birimi vardı. İlk çıkan partilerde Amoled ekran varken şimdi SLCD var. Android uygulama ve oyun incelemelerinde HTC Desire kullanılıyor ve her oyunu da oynatıyor. SE EXPERIA X10 eskidi artık. 384Ram kurtarmaz bu vakitten sonra.
Kısacası tablo yapayım daha iyi anlarsın.
Donanım: N8 | X10 | Desire İşlemci: Arm11 680Mhz Broadcom 2727 | 1GHz QSD8250 + Adreno 200 | X10 ile aynı Bellek: 256MB | 384 MB | 576MB Ekran: 360x640 Amoled | 480x854 TFT LCD | 480x800 SLCD | N8'nin ekranı Amoled olmasına rağmen diğerlerine oranla düşük çözünürlükte olmasından dolayı Desire'ı seçtim. Desire için Amoled olanını bulabilirsiniz. İşletim Sistemi: S^3 | Android 2.1 | Android 2.2 Güncelemeleri mevcut
Desire daha iyi bir çözüm olarak görünüyor.
Aynı konuyu bende açmıştım.HTC Desire bende düşünüyorum hazır 1000 lirayken kaçırmamak lazım
Teşekkürler... Artık aklın yolu bir deyip desire ye doğru yol almaya başlayacağız demekki...
x10 rahatlıkla yeter , mart sonunda 2.2 güncellemesi gelicekmiş bende alıcam o zamana kadar
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
x10 rahatlıkla yeter , mart sonunda 2.2 güncellemesi gelicekmiş bende alıcam o zamana kadar
e Hocam x10 güzel telefon görünüş açısından ama desireın yanında çok yavaş kalıyor. S.E nedense hep geç geliyor geç çıkıyor.
desire > x10 > n8
quote:
Orijinalden alıntı: Twanche
quote:
e Hocam x10 güzel telefon görünüş açısından ama desireın yanında çok yavaş kalıyor. S.E nedense hep geç geliyor geç çıkıyor.
SE geç çıkmıyor hep telefon piyasının önünde gidiyo fakat ülkemize çok geç geliyo arc bizim ülkemize gelene kadar diğer markalar başka telefonlar getircek , adı sanı bilinmeyen bi telefon olcak , Sony Ericsson'un Japonya'dan başka ülkede satılmayan bi sürü modeli var
quote:
quote:
quote:
SE geç çıkmıyor hep telefon piyasının önünde gidiyo fakat ülkemize çok geç geliyo arc bizim ülkemize gelene kadar diğer markalar başka telefonlar getircek , adı sanı bilinmeyen bi telefon olcak , Sony Ericsson'un Japonya'dan başka ülkede satılmayan bi sürü modeli var
+232516351673213 Demek istediğim oydu bizim ülkemizde geç çıkıyor Ama x10 Desire a göre bence yavaş hocam tartışılır tabii ama
quote:
quote:
quote:
quote:
+232516351673213 Demek istediğim oydu bizim ülkemizde geç çıkıyor Ama x10 Desire a göre bence yavaş hocam tartışılır tabii ama
bana kalırsa x10 daha üstün tek eksik yanı 384 mb ram'inin olması desire'de de 512 mb var yani , diğer özellikler bakımından x10 daha üstün, ayrıca x10 2009'da ,desire 2010 da duyuruldu yani x10 biraz daha eski model olduğu için piyasasını göre yorumlamak gerek, o zamanların en iyi cihazı denilebilir
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bana kalırsa x10 daha üstün tek eksik yanı 384 mb ram'inin olması desire'de de 512 mb var yani , diğer özellikler bakımından x10 daha üstün, ayrıca x10 2009'da ,desire 2010 da duyuruldu yani x10 biraz daha eski model olduğu için piyasasını göre yorumlamak gerek, o zamanların en iyi cihazı denilebilir
İşte o zamanlarn eskide kaldı
1.desire 2.x10 3.n8
Yorumlarınıza teşekkürler...
Dış görünüş olarak daha öncede belirtmiştim x10' a vuruldum ama mantık desire diyor. Bu arada hepsiburada da şu modelde de indirim var.
soruyu affınıza sığınarak değiştireyim şimdi. Sizce desire mi ya da samsung p1000 galaxy tab mı? Ne dersiniz? Yorumlarınıza göre bu iki modelden birini seçeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Batu2007
Yorumlarınıza teşekkürler...
Dış görünüş olarak daha öncede belirtmiştim x10' a vuruldum ama mantık desire diyor. Bu arada hepsiburada da şu modelde de indirim var.
soruyu affınıza sığınarak değiştireyim şimdi. Sizce desire mi ya da samsung p1000 galaxy tab mı? Ne dersiniz? Yorumlarınıza göre bu iki modelden birini seçeceğim.
bunu cebinde taşıyabilcene inanıyosan al 7'' ekran mı olur ya telefonlar küçülcene giderek büyüyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme