Şimdi Ara

NOKIA N8 ve SAMSUNG GALAXY S3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.5 yıl kadar önce telefon almaya karar vermiştim ve Nokia N8 ile C7 arasında kalmıştım ve forumdaki tavsiyeler sonucu N8 almıştım.
    Ama şimdi telefon resmen öldü. Tertemiz kullanmama rağmen neredeyse sıfır çizik olmasına rağmen telefonun beyni sürekli arıza çıkartıyor. Yaklaşık 8-9 ay önce durduk yere kapandığı için servise verdim 29.gün telefonu gönderdiler ve ekranı kırık geldi yine gönderdim yine 10-15 gün bekledim telefon geri geldi bataryasının değiştiğini söylediler ve 2 hafta önce yine aynı hatayı verdi ve tekrar servise gönderdim.
    Artık telefonu kullanmak istemiyorum. Nokia telefonlarının ki özellikle Symbian3 zımbırtıları resmen kafayı yemiş durumda bana göre.
    Telefon başlı başına symbian olduğu için çoğu şeyden uzak kalıyorum. Mesela en basitinden örnek verelim Twitter için Iphone Ipad Win7 Android hatta s40 uyumluluğu var ama symbian yok abi. Uygulamalar desen zaten alayı pert symbian için. Sırf kamerasını seviyorum 12 diye aldım ama zoom artık başıma dert oldu. Kısacası telefon elime geçer geçmez satmayı düşünüyorum.
    1 yıl boyunca zaten telefonla pek işim olmayacak sınava hazırlık için o yüzden anca yaza doğru Samsung Galaxy S3 almayı düşünüyorum. Sizce doğru tercih yapmış olur muyum? Fotoğraf video falan çekmeyi seven biriyim. Yazın telefon genelde elimde olur mobil olarak nette olurum sürekli çünkü. Acaba S3 ün bataryasına da aynısı olmasın yada N8 gibi sürekli donma yapmasın ya da durduk yere reset atmasın.

Yani şunu sormak istiyorum ki;
    -N8 kullanan arkadaşlar telefonlarından memnunlar mı? Artık benim gibi düşünen biri var mı?
    -S3 kullanan arkadaşlar telefonlarını şiddetle tavsiye ederler mi?

(NOT: Neredeyse 5 yaşına girecek olan Sony Ericsson K790i telefonumu 1 kez bile servise göndermedim.)

Teşekkürler.

• Birdaha imkanı yok Samsung almam. Alacaksanız HTC One X alın. Mesut Çeviğin tavsiyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Birdaha imkanı yok Samsung almam. Alacaksanız HTC One X alın. Mesut Çeviğin tavsiyesi.

sebebini yazar mısınız? iki telefon arasında ikilemde kaldım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1111

quote:

Birdaha imkanı yok Samsung almam. Alacaksanız HTC One X alın. Mesut Çeviğin tavsiyesi.

sebebini yazar mısınız? iki telefon arasında ikilemde kaldım da...

samsung hem tasarım hemde dayanıklılık olarak kötü telefonlar çıkarıyor ondan demiştir arkadaş, htc sağlam telefonlar yapar mesela ama sana bi tavsiye devir w8 devri olacak gibi yarın nokia yeni w8 telefonlarını tanıtçak, samsung mesela tanıttı harika bi telefondu ilk defa hem tasarım hemde dayanıklılık bir aradaydı samsungda yok ben s3 yada onex alacam dersende bence s3 al derim
  • kadeşim sana tavsiyem s3 ü alacak paran varsa al derim harika ötesi bir telefon bir iki şey dışında(büyüklüğü) sorun yaşayacagını sanmam arkadaş daha eline almadıgı için bir daha samsung kullanmam demiş =)
  • Hocam benimde senin gibi 5senelik bir k790i'm vardi bundan öncede w810i kullanmıstım bu sene degistirmeyi düsündüm ama androidmi yoksa iosmu birtürlü karar veremedim ben android'i denemek adına sony ericsson xperia arc s aldım çok uygun bir fiyata 0 aldım. Henüz telefon elime ulasmadi fakat sony tanıdıgım bir marka oldugu icin telefon hakkında pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben işletim sistemine karar kılmak için aldım bu telefonu 1yıl filan kullanırım sonra zaten üniversite gideceğim bu yıl dershane o zaman işte ya iosun en iyi telefonunu yada androidin en iyi telefonunu almayı düsünyorum benim sana su durumda sahsi tavsiyem galaxy s3,htc one x boyutları senin icin sıkıntı olmassa kesinlikle harika telefonlar benim için boyutları sıkıntı ama arkadasımda galaxy s3 var bazi kot pantolonlarını giyemiyor mesela dısarı cıkarken telefonu getiremiyor bazen eski telefonunu kullanıyor bunu iyice bir düşünmeni tavsiye ederim birde şuan itibariyle birçok yeni telefon cıkacagı icin piyasa cok deger kaybedecek iphone5 sony'nin yeni birsürü modeli büyük ihtimalle htcde bir telefon cıkarıcak samsung iphone davasıyla ugrastigi icin biraz gecikebilir diyeceğim fiyatlar biraz oynar bekleyebiliyorsan bekle cıktıgında alacagın telefonun fiyati düşer yada çıkan telefonu alırsın :) kolay gelsin

• Yaza doğru mu alacaksınız anlamadım. O halde niye şimdiden konu açtınızki? Daha bu yılın yazı bitmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaza doğrudan kastın 2013 heralde yanlış anlamadıysam.2013 ün yazına kadar daha ne telefonlar çıkar sen şimdiden niye konu açıyonki alacağın zaman açsan neyse biraz saçma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawbaba54

kadeşim sana tavsiyem s3 ü alacak paran varsa al derim harika ötesi bir telefon bir iki şey dışında(büyüklüğü) sorun yaşayacagını sanmam arkadaş daha eline almadıgı için bir daha samsung kullanmam demiş =)

He he elime almadım. Senin yaşın kadar telefon kullanmışımdır ben.

Bütün telefonlarım samsungdu E250 den ace i ye kadar. One X S3 Den daha iyidir ayrıca
  • S3 tavsiye ederim.
  • Her nekadar s3 donanımı daha üstün gözüksede hem Htc, samsungdan daha iyi bir markadır, hemde one x , galaxy s3'den daha iyi bir telefondur.
  • S3 one x ten kat kat ustun bi telefon. One xi şarj yuzunden ben bi kere telefon diye yanimda tasimam oynasam 3 saat gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokıanın işletım sıstemı ıyı degıl. samsung andrıd sıtemlı s3 al derım
  • quote:

quote:

kadeşim sana tavsiyem s3 ü alacak paran varsa al derim harika ötesi bir telefon bir iki şey dışında(büyüklüğü) sorun yaşayacagını sanmam arkadaş daha eline almadıgı için bir daha samsung kullanmam demiş =)

Bütün telefonlarım samsungdu E250 den ace i ye kadar. One X S3 Den daha iyidir ayrıca

benim yaşımı nerden bilion 1 ikincisi s3 ü eline almadıgın gayet belli ki hale htc one x i s3le kıyaslıyosun s3 daha hızlı daha uzun süre sarjı gidio ve daha fazla özellige sahip iphone 5 bile s3 ile yarısamıyacak sen gelmişin hala neyin havasındasın

• One X+ bekleyin aceleniz yoksa.Hatta yeni Nexus u.
  • quote:

quote:

quote:

benim yaşımı nerden bilion 1 ikincisi s3 ü eline almadıgın gayet belli ki hale htc one x i s3le kıyaslıyosun s3 daha hızlı daha uzun süre sarjı gidio ve daha fazla özellige sahip iphone 5 bile s3 ile yarısamıyacak sen gelmişin hala neyin havasındasın

One X S3 den daha iyi , İphone 5 s3 ile yarışamayacakmış, neden ? çünkü İphone havada - karada alır. İos var bir kere daha üstün, multitasking çok iyi. Sadece gülüyorum...

Git önce noktalama işaretleri ile Türkçe karakterleri öğren.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.