Şimdi Ara

Nokia N8 Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia N8 aldım ama video çekerken flash açamıyorum.Ayarlarda falan da bulamadım bi türlü çok kötü ya yoksa flash video çekerken.Resim çekerken açabiliyorumn.4 gündür bulamadım.Bilen varsa yardım edebilir mi?

• video çekerken xenon flash çalışmaz.. sadece kırmızı ışık yanar.
  • Dostum bir N8 başlığı forumda zaten mevcuttu oraya sorsan daha çabuk cevap alırdın,video çekerken xenon flashı açamazsın, yapısı gereği xenon flash bunu desteklemez...xenon flashı sadece fotoğraflarda kullanabilirsin.
  • Saolun arkadaşlar.Sizce bu iyi birşeymi kötü birşey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiracLe1991
    Saolun arkadaşlar.Sizce bu iyi birşeymi kötü birşey mi ?

Tabiki iyi bir şey. Videoda yanan ışığın çekimde hiçbir etkisi olmaz. Sadece zifiri karanlıkta etkisini görürsün. O kadar karanlık bir ortamda da zaten video çekmez adam. Çekim esnasında yandığı için fazladan güç tüketimi yapar. Yani o ışığın yanması tamamen gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: MiracLe1991
    Saolun arkadaşlar.Sizce bu iyi birşeymi kötü birşey mi ?

Tabiki iyi bir şey. Videoda yanan ışığın çekimde hiçbir etkisi olmaz. Sadece zifiri karanlıkta etkisini görürsün. O kadar karanlık bir ortamda da zaten video çekmez adam. Çekim esnasında yandığı için fazladan güç tüketimi yapar. Yani o ışığın yanması tamamen gereksiz.

Kötü tarafı N79umda kullandığım ve paranın alabileceği çoğu el fenerinden kuvvetli Çift Led Flaşın Birght Light gibi programlarla el feneri olarak kullanamamak. Xenon malesef sınıfta kalıyor bu konuda. Ekran ışığıyla idare ediceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.