Burada N81 incelemesi var resimlerde de N95 ile yan yana koymuşlar. Belki bir fikir verebilir. O kadar çok ve farklı yorum okudum ki Ben hala kararsızım
kamerası neden 2mp
5610'da bile kamera 3.2 mp ve güzel bir görünüme sahip seside gayet tatmin eder. Bir mp3 player kalitesiyle yarışabilir
bu telefonun video çekimi nasıl? mobile-review deki örnekler 320x240 çözünürlükte. hani vga formatında 640x480 oldugu söyleniyordu. hangisi doğru? alan arkadaşlar güzel bi video çekip paylasabilir mi?
telefon bence gayet yeterli bi telefon. hayırlı olsun
Resimleri o telofonla mı çektin acaba ?
6233 e göre ses yüksekliği nasıldır n81'in
Arkadaslar
N81 8GB için Türkçe dil kodu lazim. Bilenler paylaşırlarsa çok memnun oluruz. Selamlar.
Thoksy
Kontrol ve arama tuşlarının olduğu bölüm çok kötü yapılmış.Özellikle kontrol tuşları yumuşak plastik gibi duruyor.Nette gezen resimler ise photoshop harikasıydı.Ben 6120 dekine benzer bir kontrol tuşu bekliyordum.Navi özelliğini bilmiyordum nasıl kullanılıyor? Gerçi artık N81im yok orası da ayrı mesele
çok hoş bi tel yanlız 2 mpx olması yüzünden bende vazgeçtim
arkadaşlar ben de N81 8gb alalı 1 ay olmadı,biraz yardımcı olmaya çalışayım.Cihazın fotoğraf kalitesi düşük yani çok umutlanmayın fotoğraf için ancak müzik kalitesi çok güzel.Video kalitesi de gayet güzel sesleri çok güzel algılıyor video kalitesi de tatminkar diyebilirim.Batarya konusunda da ben gayet memnunum.Ankara sivas arası yolculuk ederken 3 tane film bitirdim (ortalama 90 dakikalık filmler),10-15dakikalık telefon görüşmesi ve kalan son demleri de bitirmek için radyo açtım 3-5 dakika.Görüşme süresi olarak tam inceleyemedim ama bataryası bana yaklaşık 3-4 gün gidiyor wifi ile çok bağlantı kurmazsam.Alacaklara tavsiye ederim.Gerçi bu benim ilk symbian telefonum o yüzden halen sorunlarım var ama zamanla çözüyorum.Ama gayet kibar bir telefon, nokia maps uygulaması var o da güzel birşey haritalara ulaşabiliyorsunuz ankara, istanbul sokak sokak inceleyebilirsiniz.
Benim cihazda bu aralar bi sorun var; 2 gündr internete giremiyorum ne olduğunu anlayamadım.Nokia ile görüştüm wifi modemde sorun olabilir belki dediler.Ama normal wap'a bile girmiyor telefon.explorer tam açılırken tekrar ana ekrana dönüyor yani.Ancak şöyle de bir durum var mesela kaspersky yükledim cihaza. güncellemeleri falan modem üzerinden yapabiliyorum.Başına böyle bir durum gelen kullanıcı arkadaş var mı acaba?YArdımcı olabilirseniz sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: mrbwp
arkadaşlar ben de N81 8gb alalı 1 ay olmadı,biraz yardımcı olmaya çalışayım.Cihazın fotoğraf kalitesi düşük yani çok umutlanmayın fotoğraf için ancak müzik kalitesi çok güzel.Video kalitesi de gayet güzel sesleri çok güzel algılıyor video kalitesi de tatminkar diyebilirim.Batarya konusunda da ben gayet memnunum.Ankara sivas arası yolculuk ederken 3 tane film bitirdim (ortalama 90 dakikalık filmler),10-15dakikalık telefon görüşmesi ve kalan son demleri de bitirmek için radyo açtım 3-5 dakika.Görüşme süresi olarak tam inceleyemedim ama bataryası bana yaklaşık 3-4 gün gidiyor wifi ile çok bağlantı kurmazsam.Alacaklara tavsiye ederim.Gerçi bu benim ilk symbian telefonum o yüzden halen sorunlarım var ama zamanla çözüyorum.Ama gayet kibar bir telefon, nokia maps uygulaması var o da güzel birşey haritalara ulaşabiliyorsunuz ankara, istanbul sokak sokak inceleyebilirsiniz.
Benim cihazda bu aralar bi sorun var; 2 gündr internete giremiyorum ne olduğunu anlayamadım.Nokia ile görüştüm wifi modemde sorun olabilir belki dediler.Ama normal wap'a bile girmiyor telefon.explorer tam açılırken tekrar ana ekrana dönüyor yani.Ancak şöyle de bir durum var mesela kaspersky yükledim cihaza. güncellemeleri falan modem üzerinden yapabiliyorum.Başına böyle bir durum gelen kullanıcı arkadaş var mı acaba?YArdımcı olabilirseniz sevinirim...
bende e65 var symbian ve wifi ortak özelliklerinden dolayı sanırım sorununa çözüm bulabilirim.bendede ara ara wirelessda gezerken çok site dolaşırsam aniden ana ekrana döndüğü oluyor.yeni yazılımda biraz düzeldi ama yeniden başladı.eğer kaspersky güncelleme yapabiliyorsa operada wirelessdan nete bağlanabilir diye düşünüyorum.bazen nokianın kendi browserı bi siteye giremediği oluyor.operayı açıp hemen o siteye sorunsuz giriyorum.eğer zor gelmezse format atıpta deneyebilirsin.
n81 şarj performansı oldukça iyiymiş.ben 4-5 saat müzikte telefonun şarjını bitirmiştim.sen o sürede film izlemişin.şarj açısından on numara demekki ama başka benim telefonuma göre çok büyük artıları olmadığından(iyiki yok yoksa telefon değiştirmek zorunda kalacaktım ) şimdilik daha yeni güzel modelleri bekliyorum
bende n81 i bir zamanlar çok istemiştim ama kamera fiyat birde bazı cihazla ilgili bazı şüpelerim olunca şimdi fiyat performans açısından 5610 almaya karar verdim oyun ve wifi benim için çok önemli değil haparlör beni düşündürüyor okadar da olsun artık diyorum yeni favorim 5610 nokia bence fiyatı yüksek tutmazsa çok satar ben kurban bayramında aydında n81 sormaya gittiğimde her cep shopta bana 5610 u önerdiler şimdi bakıyorum daha çıkmamaış n81 tutmadı dediler bu fiyatlada tutumaz bence fiyat performans oranı iyi bir telefon alın bence teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: caliskansinan84
bende n81 i bir zamanlar çok istemiştim ama kamera fiyat birde bazı cihazla ilgili bazı şüpelerim olunca şimdi fiyat performans açısından 5610 almaya karar verdim oyun ve wifi benim için çok önemli değil haparlör beni düşündürüyor okadar da olsun artık diyorum yeni favorim 5610 nokia bence fiyatı yüksek tutmazsa çok satar ben kurban bayramında aydında n81 sormaya gittiğimde her cep shopta bana 5610 u önerdiler şimdi bakıyorum daha çıkmamaış n81 tutmadı dediler bu fiyatlada tutumaz bence fiyat performans oranı iyi bir telefon alın bence teşekkürler.
Dsotum cevabın için teşekkür ederim.Format atmayı düşünüyorum ama soft formatr varmış bir de hard format varmış soft formatı atarsam oyunlar falan da gider mi acaba?Yada kendisinde yüklü olan programlar falan silinirmi? Bugün ankara kvkya gittim ürün daha çok yeni teknik malzeme sorunu olabilir o nedenle 1-2 hafta tamir süresi olabilir dediler.Parça elimizde olmayabilir dediler.Off yaa arada kaldım nerden aldım ben symbian telefonu yaw kullan işte babalar gibi 6230u:(
Evet sonun da olayı halletim ve telefona soft format attım.Format atma kodlarını da burdan öğrendim tüm foruma teşekkür ederim.Sorun giderildi şimdilik herşey yolunda
n81 2 gb fiyatı düşürmüş ha gayret 807,45 olmuş hepsiburadada biraz daha düşer oyunları piyasaya sunulur telefonun yazılımsal aksaklıkları giderilirse alınabilir ama hala yüksek fiyat ve teknik sorunları var.
N81 8 GB 2-3 haftaya kadar 850 ytl civarına düşmeyecek belli oldu
arkadaşlar merhaba,
n81 telefonumu bugün aldım, şu ana kadar çok memnunum. Size danışmak istediğim şu ki, hangi programları yüklemeliyim??bundan önceki telimi 4 sene evvel almıştım, şu anda o kadar bilgisizimki bu konu hakkında. yardımlarınızı beklemekteyim.