Şimdi Ara

Nokia N81 8gb İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
15.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Almış olduğum N81 8gb hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum…

Kutu İçeriği :

Nokia N81 8gb İncelemesi

Nokia N81 8gb İncelemesi

Nokia N81 8gb İncelemesi

Nokia N81 8gb İncelemesi

Arkadaşlar Cihazın kutusu bildiğimiz n serisi gibi İçinden

1. N81 8 Gb Cihaz
    2. Şarj aleti (Fakat N95 tekinden kablosu daha ince kalınlık açısından)
    3. Pil (BP-6MT Model )
    4. Data Kablosu (usb eskiye göre değişik biraz tasarım ve renkler açısından)
    5. Kulaklık (tasarımı Güzel)
    6. Nokia DVD’si

Menüsü :

Arkadaşlar cihazın menusu eski symbian menülerle aynı fazlalık sadece n-gage menüsü Ayarlar vs aynı birde malum bu elinizi dokunarak kullanmak için olan özellik için ayarlar grubunda bi navi tekerleği diye bi bölüm var burayı aktif ederseniz o elinizin hareketini algılıyor fakat bu özelliği telefonun tümünde kullanamıyorsunuz… Belli bölümlerde mesela galeride.

Ses Kalitesi :

Cihazın ses kalitesi mükemmel ötesi bence özellikle hopörler sesinde kulaklıkta da güzel fakat Nokia orginal kulaklığı ile pek tatmin etmiyor cx300 ile deneme imkanım oldu. Onunla tam performans alabilyorsunuz…

Boyutları :

Cihazın boyutları N95 8 Gb göre biraz daha kibar

Hafıza :

Arkadaşlar cihazın hafızası içinde flash disk olarak görüyor yani telefonda tek hafıza yok. Anlayacağınız sanki içine 8 gb kart takılmış ama meydan da yok gibi düşünün… Birde aktarım hızı tatminkar ama daha hızlı olabilirdi….

Tasarım :

Arkadaşlar hp pavillon serisi notbooklarda parlak siyah bi madde kullanılmıştı. Arka kısmı aynen onun gibi. Güzel duruyor görüntü açısından.

Genel olarak arkdaşlar cihaz bence verilen parayı hak ediyor en azından benim verdiğim parayı 950 YTL’ye Kıbrıs’dan satın aldım cihazı Yalnız bence içindeki yazılım biraz sıkıntılı gibi geldi. 5-6 gündür kullanıyorum cihazı 2 defa restart yaptı. Birde arama yapma ve kapama tuşları iyi yerde değil… Birde sağda solda okuduğum kadarı ile telefon sallanınca içinden ses geliyormuş öyle bir şey yok arkadaşlar…

Not : Yeni fotolar ekleyeceğim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 24 Kasım 2007; 20:46:59 >

• Ses kalitesini hoparlör olarak n95 kulaklık olarak ise n91 ile karşılaştırsanız? Aradaki farklar nelerdir?
    Çektiği resimleri merak ediyorum. 2 mpx ama kalite ne acaba?
    Aktarım hızında net bilgiler verebilir misin? Mesela 1 gb dosyayı kaç dakikada attın?(bilgisayarın özellikleri de önemli tabi)
  • Ses Kalitesi açısından n91 kullandım çok daha iyi çektiğim resim olarak sizin açmış olduğunuz konunun 10 sayfasında bi resim vardı... Vista kullanıyorum tam olarak denemedim ama 1gb dosyayı denerim...
  • Hayırlı olsun biraz daha detaylı olsaydı daha iyi olurdu
    Resim bekliyoruz
  • çok tşkler daha detaylı inceleme alabilirmiyiz acaba?
  • serkan abi engelledinmi msn de yaw hiç girmiyorsun
  • kardeş hayırlısı olsun herhalde fellah oğlundan aldın teli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun

kamerasında auto focus varmı bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

hayırlı olsun

kamerasında auto focus varmı bunun

Telefonun kamerasında autofocus özelliği bulunmuyor.
  • verdiğin 950 liranın hakkını verecek bi cihaz bence, hayırlı olsun ..

6 , 8 gb gibi yüksek kapasitede flash tabanlı disk olacak
    3,5mm kulaklık girişi olacak
    büyük, parlak net ekran olacak
    w550 yada k790 daki gibi ekran üstünde özellikle oyunlarda iş görecek ekstra tuşlar olacak
    bataryası 1000 mah ve üzeri olacak. pratikte 2,5 - 3 gün dayanabilecek.
    symbi,an olacak, bu sayede divx film, daha bol oyun alternatifi ve program yükleme olanağı doğmuş olacak.
    şık, zarif ama slider ( kayar kapak) tasarım olacak

bunlar benim genel hatlarıyla hayalimdeki nokya telefonun özellikleriydi. bu özelliklerin n81 8gb adı altında bi cihazda bi arada uygulandığını görmek beni heyecanlandırdı açıkcası.

2mp kamera elbetteki af olmadan tatmin edici (en azından böyle bi modelde) değil ancak benim adıma konuşmam gerekirse e61 kullanıcısı olarak bi kez olsun kemara ihtiyacı hissetmedim. zaten bu aralar yeni almış olduğum 400d ile baya bi foto çekiyorum(çekmeye çalışıyorum :). 400d geldiğinden bu yana kameralı telefon artık iyiden iyiye önemini yitirmiş durumda artık gözümde. w960 da k850 deki gibi 5mp bi kamera kullanılsaydı işte o zaman fikrimi değiştirebilirdim ..

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

verdiğin 950 liranın hakkını verecek bi cihaz bence, hayırlı olsun ..

6 , 8 gb gibi yüksek kapasitede flash tabanlı disk olacak
    3,5mm kulaklık girişi olacak
    büyük, parlak net ekran olacak
    w550 yada k790 daki gibi ekran üstünde özellikle oyunlarda iş görecek ekstra tuşlar olacak
    bataryası 1000 mah ve üzeri olacak. pratikte 2,5 - 3 gün dayanabilecek.
    symbi,an olacak, bu sayede divx film, daha bol oyun alternatifi ve program yükleme olanağı doğmuş olacak.
    şık, zarif ama slider ( kayar kapak) tasarım olacak

bunlar benim genel hatlarıyla hayalimdeki nokya telefonun özellikleriydi. bu özelliklerin n81 8gb adı altında bi cihazda bi arada uygulandığını görmek beni heyecanlandırdı açıkcası.

2mp kamera elbetteki af olmadan tatmin edici (en azından böyle bi modelde) değil ancak benim adıma konuşmam gerekirse e61 kullanıcısı olarak bi kez olsun kemara ihtiyacı hissetmedim. zaten bu aralar yeni almış olduğum 400d ile baya bi foto çekiyorum(çekmeye çalışıyorum :). 400d geldiğinden bu yana kameralı telefon artık iyiden iyiye önemini yitirmiş durumda artık gözümde. w960 da k850 deki gibi 5mp bi kamera kullanılsaydı işte o zaman fikrimi değiştirebilirdim ..

bu hayalimdeki nokya mevzusu bugün üçüncü yılını devirmiş, açılalı dört yıl geçen nand bellekleri tanıttığım daha doğrusu henüz n91 yeni duyurulmuşken nand lardaki ışığı görerek açtığım konuya değin uzanır. benim özellikle açtığım dönem için çok sevdiğim bi konuydu..., ve gitgide değeride arttı gözümde. bu konunun daha yeni yeni anlam kazanıyor olması geröekten düşündürücü .., geç mi kalındı desem ne desem bilemiyorum !??!

http://forum.donanimhaber.com/m_4272931/mpage_1/key_inand//tm.htm#5381036

• quote:

Orjinalden alıntı: ocean

kardeş hayırlısı olsun herhalde fellah oğlundan aldın teli.

Yok dostum orası 1050 dedi bana telefonu girneden aldım...
  • Daha fazla detay ve resim bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan. Ama biraz daha açıpta bazı özelliklerini diğer telefonlar ile kıyaslarsan güzel olur.
  • Hayırlı olsun.
    İnceleme için teşekkürler. Devamını bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

Darısı başımıza
  • kulaklık sesi N91den daha iyi değil hatta alakası bile yok N91'in yanına yaklaşamaz. bugün avea satış mağazasına gittim fatura yatırmak için ve N81 vardı orda açııktı. dedim tolga abi bi kurcalayayım şunu. ekram mükemmel, işlemci çok iyi hızlı. ama kasası çok çok dandik telefonu sallayınca değişik çatır çutur sesler çıkıyor:S sonra da kulaklılığını taktım dinledim ama N91 deki o berraklığı o kaliteyi o ses gücünü alamadım. ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki benim kullandığım W950i'yi ezer de geçer N81. ama N91'in yeri yine de farklı tabi.
  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun..
    telefonu nokia club ta inceleme fırsatı buldum telefon gerçekten çok ama çok sağlam zaten ağırlığındanda beli olur 140gr.n95 120gr.düşünün artık.Bunlar yazıyla olmaz aslında gidip kendimiz bakmak lazım gerçekten süper bir telefon.ucuzlamasını bekliyorm ileriki günlerde muazzam dercede ucuzluycak çünki kameradan kaybediyor,ha önemli değil ama olsun genel anlamda önemli o telefon 3 ay sonra 750ytl ye düşecek...
  • Bende cıhazı baya bır ınceledım N95 kullanan arkadaslara tavsıyem bu telefonun hayalını kuruyor ısenız sakın dusunmeyın bıle N81 dısarı cok guzel ve tiz bir ses vermesıne karsın N95 ın kulaklık sesı daha agır basıyor ekran acısından ve kullanım kolaylıgı acısından N95 daha guzel ve kullanıslı N81 ın en cok hosuma gıden kısmı navi tusu yanı ortadakı kare tusun dokunmatık olması u600 ve 700 lerdekı gıdı bırde dıs kasasının saglamlıgı baska hıc bırseyı hosuma gıtmedı ama bugunN95 8gb ı gordum bır ekran var N95 yanında oyuncak gıbı kalıyor kızak problemını cozmusler tasarım daha ıı ve cok hızlı calısıyor paket ıcerıgınde spider man 3 fılm ı yuklu Fıyatı ıse 1450 ytl olarak satısa cıktı tavsıye ederım N95 kullanıyorum 8gb lıgınıda alıcam deger

Bu arada telefon u 1 hafta kullandık hatsız olarak telefonda kapanmalar kıtlenmeler meydana gelıyor sım kart bıle takılmadı program hıc yuklenmedıgı halde acıl versıyon gerekıyor yanı N81 8gb a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espinho -- 26 Kasım 2007; 3:03:01 >

• hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.