Şimdi Ara

Nokia N81 8gb İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
15.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bunda accelerometer diye bii varmş ekranı otomatik döndüren... o var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firathizal

arkadaşlar merhaba,

n81 telefonumu bugün aldım, şu ana kadar çok memnunum. Size danışmak istediğim şu ki, hangi programları yüklemeliyim??bundan önceki telimi 4 sene evvel almıştım, şu anda o kadar bilgisizimki bu konu hakkında. yardımlarınızı beklemekteyim.

~ Öncelikle hayırlı olsun. Bende bu telefonu almayı düşünüyorum. Tuş takımındaki parmak izi sorununu nasıl hallediyorsun ? Birde elime aldığım tüm N81 lerde tuşa bastığım zaman tuş takımı (numerik rakamlardan söz etmiyorum) gıcırdıyor. Sende bu sorun var mı ? ~
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orjinalden alıntı: firathizal

arkadaşlar merhaba,

n81 telefonumu bugün aldım, şu ana kadar çok memnunum. Size danışmak istediğim şu ki, hangi programları yüklemeliyim??bundan önceki telimi 4 sene evvel almıştım, şu anda o kadar bilgisizimki bu konu hakkında. yardımlarınızı beklemekteyim.

~ Öncelikle hayırlı olsun. Bende bu telefonu almayı düşünüyorum. Tuş takımındaki parmak izi sorununu nasıl hallediyorsun ? Birde elime aldığım tüm N81 lerde tuşa bastığım zaman tuş takımı (numerik rakamlardan söz etmiyorum) gıcırdıyor. Sende bu sorun var mı ? ~

saol, tuş takımındaki parmak izi sorunu halledilecek kadar büyük değil bence, herhangi bir gıcırdama yok şu ana kadar.yada ben farkedemedim.

• ~ peki pil kapağına çökünce gıcırdama yani boşluk var mı ? ~
  • öyle bir boşlukta yok, bence gayet kaliteli tel.
  • ~ Telefonda parmak izi sorunu olmasa alırken her tarafını titizlikle inceleyerek kasasında gıcırdama olmayan bir modeli seçebiliriz ama parmak izi beni düşündürüyor. Bu konuda titizim ~
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

arkadaşlar bunda accelerometer diye bii varmş ekranı otomatik döndüren... o var mı?

var mı
  • ((( ferhat zorlu )))

>>> NaviTuş'u mevcut. Fakat bahsettiğin şey N95'de mevcut. N81'de olacağını zannetmiyorum. Olsaydı Media Markt mağazasında yaptığım incelemede (tam 45 dakika) bahsettiğini telefonda görürdüm <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 21 Ocak 2008; 22:36:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

bende bu teli almak istiyordum, tipi en güzel telefon bence... ama kameranın düşük olması kötü, yani tip olarak iyi ama 8gb haricinde n80 ayarında bi telefon....

sanırım n95 8gb yada n82 düşünücem ki n82 ninde tipi berbat

geriye n95 8gb kaldı...

iddia ediyorum N8X serisi nokia nın en kral serisi olacaktır.
    N80 ile başladı N81 oyun N82 resim kim bilir devamı nasıl olacak?
    nokia nın 26 değişik modelini kullandım ama N80 kadar hızlı oturaklı çalışanını GÖRMEDİM

Forever N8X Series

demekki nokia 8 baba telefon çıkarma hakkına daha sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 29 Ocak 2008; 23:13:26 >

• Acaba 6233 le n81 arasında( ses yüksekliği) çok fark var mı ???Galiba 6233 ün ki daha yüksek miş?? test eden aydınlatabilirmi beni :)
  • arkadaşlar n81 8gb gerçekten ses kalitesi konusunda son nokta.ericsson w serisi bilimum n serisi express music serisi hepsi hikaye hepsinden en az 2 model kullandım.bu telefonun ses kalitesi inanılmaz.mp3 paleyer almayı düşünen arkadaşlar benim gibi aynı anda telefonda değiştirecekse hiç mp3 player almaya gerek kalmıyor.ekran kalitesi muhteşem.fotoğraf kalitesini henüz inceleyemedim fakat dslr makina kullandığımdan hiç bir telefon o kaliteye erişemeyeceğinden benim için pek önemli bir özellik değil.herkese tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bu telefon hepsiburada.com da 499 liraya düşmüş sizce alınabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrogamer

arkadaşlar bu telefon hepsiburada.com da 499 liraya düşmüş sizce alınabilir mi?

Bende aynı soruyu sormak için girmiştim ama forumda bu telefona sahip olan pek yok sanırım.
  • Güzele benziyor fakat resimler biraz kötü.İncelemenin devamını bekleriz.
  • Ben Hepsiburada'daki kampanyadan 2gb sd kartlı olan modeli satın aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Daha önce SX1 kullandığımdan symbian telefonlara yabancı değilim. Telefonun ses kalitesi oldukça iyi, şarjı da çok kurcalamama rağmen 4 gün gitti. Wlan 'ı kullanmadım henüz o konuda birşey diyemem. Kasa kalitesi olarak görünüş çok kaliteli olmakla birlikte, tuşların gıcırdaması sorunu var. Özellikle medya ve yes no gibi fonksiyon tuşları gıcırdama yapıyor ve kafaya takarsanız canını sıkabilir bunu belirteyim.Bazı arkadaşların iddia ettiği gibi telefondan sallayınca tıkır tıkır sesler gelmiyor. Ayrıca takılma ve kitlenme sorunu da henüz yaşamadım. Arka kapakda çok yüklenince boşluk farkedebiliyorsunuz.
    Neticede bu fiyata göre alınabilecek en iyi telefonlardan biri diyebilirim. Dijital foto mak. kullandığımdan fotoğraf kalitesinin düşük olması benim için hiç önemli değil. Ekran kalitesini de yeterli buluyorum. Az önce HB'ye baktım kampanya uzatılmış, benim telefon ararken amacım max 500 TL'ye WLAN olan bir Nokia almaktı, kamera kalitesini fazla önemsemiyorsanız N81'i tavsiye ederim.

• Ben de yaklaşık bir hafta önce n81 8gb satın aldım. Telefonu aktif bir şekilde kullandığımda ( wi-fi , arama , oyun gibi ...) bir müddet sonra arkada batarya kısmında ısınma meydana geliyor.Öyle aşırı bir ısınma değil doğrusu.Ama elle farkedebiliyorum.

Kullanan arkadaşlar , bu normal mi ? Yoksa ben mi fazla taktım kafayı ?

Arkadaşlar bir de wi-fi yi kullanırken şifresiz ağlara bağlanabiliyorum ama şifreli bir ağa bağlandığımda sunucu bulunamadı veya ağ geçidi izin vermiyor yazıyor . (ağ kilidini doğru girdikten sonra )...Bunun için farklı bir işlem yapmam gerekli mi ? Beni aydonlatırsanız sewinirim ... sevgiler,saygılar
  • Arkadaşlar inceleme konusuna gelince de , evet telefonun dış malzemede gevşeklik söz konusu.Ama abartılacak kadar değil bence .Sonuçta multimedya telefonu. Ama içinin sağlam olduğuna eminim,yaklaşık bir haftadır kullanıyorum bu teli.Dış görünüşü karizmatik parlak dış yüzeyinin de etkili olduğunu düşünüyorum.Evet amper olayı biraz saçma olmuş.Dha yüksek amper kullanılabilrdi.Ama bu fiyata bu özellikler bence bulunmaz.Aynı özelliklerdeki telefonlarla fiyat karşılaştırması yapın aradaki farkı göreceksiniz mutlaka ...
  • Arkadaşlar Bimeks'ten 699 TL'ye bugün N81 8gb'mi aldım. İhtiyaçlarıma cevap verebilecek şık bir telefon. Ama daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım ama Nokia Music Manager kullanarak hem de Bilgisayarımdan girip şarkılar attım fakat Müzik çalar ve Galeriye girdiğimde şarkılar görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

******* Yenile diye seçenek varmış. Olur böyle yeniyiz daha. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizimoglan -- 7 Ağustos 2009; 20:08:05 >
  • suan 2010 konu hortladı ama suan n81 in 3 versiyonu var N81-1-2-3 ve N81-3 un suan ben kullanıorum 2 mp kamarası olmasına ragmen cogu 3 ve 3.2 mp lerden daha net cekior telefondan sallanınca herhangi bir ses gelmiyor ha arada telefonu cok sıkınca arka kapakdan cat cut geliorda oda %5 oranla telefon cok ama suan bile fiyatı yuksek 1bin tl ye kadar cıkıor suan bile
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.