Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

300.sayfa olmuş.N82 için yapılcak demekki fazla bişey kalmadı.Nokia da üretimini durdurduğu için kimse de alamıyor haliyle.Keşke N82 üretimi devam etseydi.

evet ya sattım 6 ay once lg crystal aldım çooookkk pişmanım onun 8 lık kamerası n82 mın 5 lık kameresanın tırnagı olamazdı yurdsından bır akrabamdan isteyecem bakalım gelıcekmı

N82 şuan piyasadaki birkaç cihaz dışında çoğu cihazı foto konusunda hala silip süpürecek yeteneğe sahip. İster 5 ister 8MP olsun hiç farketmez. Deler geçer

• doğru diyonda hocam benimki odaklama yapmıyor :(
  • Arkadaşlar, ben AF ışığını iptal etsem ne gibi kaybım olur ?

Servis AF ışığı problemime "Kullanıcı hatası" diyerek geçiştirdi. Ben de bu duruma sinir oldum. AF ışığını iptal ettirsem ne olur ? Düne kadar AF ışığı yoktu ya !
  • makina gece netleme yapmaz.. ki hoş benimkide gündüz yapmıyor ya :)
  • Bende yanmıyor ve bunun kötü bitşey olduğunun farkındayım. Gece çekiminde netleme yapmıyor maalesef.
  • @rocky_maraz

Senin sorunun donanımsal gibi duruyor bence servise ver telefonu.
  • sanırım bence de donanımsal ama servise gerek yok bi kamera bulup takmam lazım gibi :)
  • rocky_maraz odaklama konusu donanımsal olduğu kadar yazılımsaldır (fiziki odaklamanın sağlıklı olup olmadığını keskinlik ile kontrol eden karmaşık yazılımsal algoritmalar vardır), bu nedenle cihaz yazılımını yeniden yüklemeyi denediniz mi? Belki kamera ile ilgili dosyalardan birinde bir sorun vardır ve yeniden yükleme ile çözülür.

Tekrar cihaz yazılımı yüklemeyi deneyecekseniz, cihazınızın mutlaka hem PC Suite (Content Copier) ile hem de telefonun kendisi ile (Menü > Araçlar > Yardımcı Prg > Hafıza > Seçenek > Tel. Hafıza Yedekle) yedeğini almanızı öneririm.
  • Cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

AF problemini kısmen çözdüm gibi.

Telefon BURSA-GENPA'ya gönderilmişti. Bursa'daki gerizekalı herifler faturayı görmemişler ve benden ücret talep etmek için buradaki NOKIA bayiini aramışlar, NOKIA bayii de sorunu "Kullanıcı hatası" olarak algılamış ve beni aradı, "Ürününüzde kullanıcı hatası tespit edilmiştir" diyerek benden ücret talep etti. Bugün karışıklığı çözdük, birazdan 1 ay içinde 3. kez telefonu aynı sebepten dolayı servise göndereceğim.

Telefonun servise gitmesinin bana tek artısı; benim telefonumda ilk çıkan N-82 versiyonu yüklüydü, onu V35 yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 21 Nisan 2010; 14:43:11 >
  • S60v3 S60v5 Fibre - FP1, FP2, 5th

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/s60v3-v5-fibre-fp1-fp2-5th-t1632.html

Diğerleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/

S60v3 S60v5: LCG X-Plore v1.43 MTOi Türkçe OS9.x

İndirmek için tıklayınız!

• @Reis Tema güzele benziyor teşekkürler.
  • GeceBekçisi. en az 3 kere yeniden yazılım attım hatta yazılımdan sonra hiç bi program yüklemeden denedim ama malesef gün ışığında 5 ila 10 metreden fazla mesafeleri netlemiyor manzara modu zaten hep bulanık bi sonsuz modu koysalarmış se deki gibi gerçi manzara modunun sonsuz olması gerekiyor ama değil işte anlamadım bi terrslik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_maraz -- 21 Nisan 2010; 23:48:57 >
  • Bugün teknik servisten aldım cihazı.15 günde yaptıkları tek şey cihazı formatlayıp yeni yazılım yüklemek olmuş.Hea bir de batarya kalibrasyonu yapılmış.Yesinler kalibrasyonlarını Herneyse aldık cihazı.Çıktım telefoncudan.2 çubuk bataryası vardı.Gittim bir yemek yedim.Yolda eve gelirken cihaza bir bakayım dedim.Ne göreyim 5 çubuk batarya gösteriyor.Vay anasını ben böyle servisin dedim.Gittim telefon bayisindeki kıza böle böle arkadaş hani bunu yapmışlardı dedim.Akşam deneyin tekrar ederse yarın tekrar servise yollarız dediler.Şimdi 5 çubuk gösteren bataryamdan bir Nokia Maps uygulamasına giriş yaptım O da neyyy ..Batarya Zayıf diye bir uyarı...Yarın erkenden cihazı tekrar servise yollayacağım.Yine 15 gün gelmez o cihaz..Ne anladık biz bu müşteri memnuniyetinden..Yedek telefonda olmayınca acayip sıkıntı oluyor n82'min olmayışı..

• Aynı şey benimde başıma gelmişti. Batarya 4 diş gösteriyordu cihaz kitlenince kapatıp yeniden açtım. Diş sayısı aynıydı koydum cebime. 10 dk. sonra bir baktım batarya 7 diş olmuş hiçbir anlam veremedim. Neyse daha sonra kablosuza bağlandım ve oda ne? 6 diş birden gitti ve batarya zayıf uyarısı aldım. Çoğu cihaz batarya seviyesini tam doğru olarak göstermiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

S60v3 S60v5 Fibre - FP1, FP2, 5th

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/s60v3-v5-fibre-fp1-fp2-5th-t1632.html

Diğerleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/

paylasım ıcın saol kardş arşivime koydum suan symbıan tlfnum olmadıgı ıcın malesef uygulayamıyorum

• Arkadaşlar N82 telefonumun bataryası çok çabuk bitiyor yeni bir orijinal batarya almayı düşünüyorum diğer telefonum olan Nokia 1112 model telefonuma da batarya alacağım.Bana Ankara'da orijinal Nokia bataryası satan hesaplı bir yer önerebilir misiniz?Netten araştırdım çeşitli sitelerde 15 ila 45 TL arasında fiyatlar görüyorum bu orijinal bataryanın ortalama fiyatı nedir acaba?
  • arkadaşlar telefonum, kapatıp açınca şarjı bir kaç diş iniyo ve bazen de batarya zayıf seviyesine kadar düşüyo. Sonra şarja takmıyorum, belli bi zaman sonra tekrar yükseliyo. Bunun sebebini nedir yardımcı olur musunuz.
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte N82 için 2000 mahlık batarya satılıyor sizce alınıp denemeye değermi?

http://cgi.ebay.ca/Fit-Nokia-N82-battery-Extended-2000-mAh-BP-6MT-/360206761418#shId
  • NOKIA N82 telefonunun bir üst modeli çıktını
  • quote:

tolyo

Arkadaşlar aşağıdaki linkte N82 için 2000 mahlık batarya satılıyor sizce alınıp denemeye değermi?

http://cgi.ebay.ca/Fit-Nokia-N82-battery-Extended-2000-mAh-BP-6MT-/360206761418#shId

Bu konuda fikri olan yokmu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.