Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

tolyo

Arkadaşlar aşağıdaki linkte N82 için 2000 mahlık batarya satılıyor sizce alınıp denemeye değermi?

http://cgi.ebay.ca/Fit-Nokia-N82-battery-Extended-2000-mAh-BP-6MT-/360206761418#shId

Bu konuda fikri olan yokmu arkadaşlar?

Bence uzak dur öyle bataryalardan. Nokia tarafından onaylanmamış bataryaları kullanmaktan kaçınırım şahsen. 2000mAh'lık bataryanın dolması da kolay olmaz.

• quote:

Arkadaşlar aşağıdaki linkte N82 için 2000 mahlık batarya satılıyor sizce alınıp denemeye değermi?

http://cgi.ebay.ca/Fit-Nokia-N82-battery-Extended-2000-mAh-BP-6MT-/360206761418#shId

Ben ayni ataryadan kullaniyorum. Biraz telefonun eni buyuyor. Telefonun bekleme suresi 9 gun oluyor. 1-2 Saat wifi ve cok fazla telefon konusmsi yapsan bile telefonun battarya suresi 5 gune dusuyor. Saticida ock guvenilir hemen kargoluyor urunu.

• Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

tolyo

Ben katilmiyorum. Basa markalari bilmem ama bu marka kesin alinmasi gereken bir Battarya

Ben ayni ataryadan kullaniyorum. Biraz telefonun eni buyuyor. Telefonun bekleme suresi 9 gun oluyor. 1-2 Saat wifi ve cok fazla telefon konusmsi yapsan bile telefonun battarya suresi 5 gune dusuyor. Saticida ock guvenilir hemen kargoluyor urunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 27 Nisan 2010; 1:53:19 >

• quote:

kaygisiz

Kardeş hepsini anladımda telefonun eni büyüyor derken neyi kastediyorsun? Telefona yeni kasamı takmak gerekiyor anlamadım?
  • quote:

quote:

kaygisiz

Kardeş hepsini anladımda telefonun eni büyüyor derken neyi kastediyorsun? Telefona yeni kasamı takmak gerekiyor anlamadım?

Bu bataryalardan hayır geleceğini sanmıyorum. 10 dolar ne ki bedava yani çakma batarya ne derece güvenilir olabilirki ?

Eni büyüyor dediği:http://cgi.ebay.com/Fit-Nokia-N82-battery-Extended-2000-mAh-BP-6MT-/360206761418?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ddfefdca

resme bak bataryanın sığması için kapağın yüksekliği arttırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 27 Nisan 2010; 12:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_
    quote:

quote:

kaygisiz

Bu bataryalardan hayır geleceğini sanmıyorum. 10 dolar ne ki bedava yani çakma batarya ne derece güvenilir olabilirki ?

Eni büyüyor dediği:http://cgi.ebay.com/Fit-Nokia-N82-battery-Extended-2000-mAh-BP-6MT-/360206761418?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ddfefdca

Evet sorduktan sonra farkettim kapağı bende. Yanlız bataryanın orjinal olmadığı belli zaten asıl mesele kullananların memnun olması. Yoksa nokia batarya üretecek diye bakarsak çok bakarız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_
    quote:

quote:

kaygisiz

Evet sorduktan sonra farkettim kapağı bende. Yanlız bataryanın orjinal olmadığı belli zaten asıl mesele kullananların memnun olması. Yoksa nokia batarya üretecek diye bakarsak çok bakarız...

NOKİA N82 ÇOK KLAS TELEFON AMA BATARYASINDAN KAYBEDİYOR....

• ya arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var sahadan diye uygulama var ne acılıyo ne kaldırılıyo anlamadım gitti. uyglama yöneticisinde kaldırmaya çalışıyom uyarı veriyo işlem başarısız diyo.nasıl kaldırırız bunu arkadaslar.
  • arkadaşlar telefonum, kapatıp açınca şarjı bir kaç diş iniyo ve bazen de batarya zayıf seviyesine kadar düşüyo. Sonra şarja takmıyorum, belli bi zaman sonra tekrar yükseliyo. Bunun sebebini nedir yardımcı olur musunuz.
  • Ben N82 ile ilgili forumları pek takip etmiyordum ama şimdi görüyorum ki N82 batarya konusunda sıkıntı yaşatıyor.Ben telefonu alalı 25 ay kadar oldu ilk aldığımdan beri şarjı 3-4 gün gitmedi ama son birkaç haftada yaşadığım sorunu yaşamamıştım aynen diğer arkadaşların yazdığı gibi benim telefonumda şarjı doluyken bir anda birkaç kademe düşüp sonra tekrar yükseliyor bir süre sonrada batarya zayıf uyarısı veriyor.Yeni batarya almaktan başka çözüm yok sanırım.

Birde yine N82 ile ilgili bir sorum var telefonun ekrarının içi iyice tozlandı bu tozları temizletme imkanımız var mı?Bunu Nokia servislerinde mi yaptırabiliriz?Daha önce yaptıran arkadaş oldu mu?Telefona bir zarar verir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wero -- 28 Nisan 2010; 0:01:43 >
  • Arkadaşlar sizi bilmem ama ben ebay den 1450 mah batarya+ charger siparişi verdim.
    Linki aşağıda kafasına yatan alsın...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320409981230&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 28 Nisan 2010; 1:54:40 >
  • selam arkadaşlar ufak bir sorum olacaktı n82 v35 yüklü şu anda bunu daha önceki bir sürüme çevirebilme imkanımız varmı mesela v31
  • Özel programlarla yapılabiliyor galiba ama riskli ve zahmetlii.. bence değmez..
  • Arkadaşlar cevapsız çağrı geldiğinde bazen herzaman olmuyor 5 saniye kadar donma oluyor bir önceki sürümde yokdudiye hatırlıyom sizdede bu sorun varmı....
  • quote:

athloncu

Arkadaşlar cevapsız çağrı geldiğinde bazen herzaman olmuyor 5 saniye kadar donma oluyor bir önceki sürümde yokdudiye hatırlıyom sizdede bu sorun varmı....

Cevapsız çağrı geldiğinde değilde karşı taraf açmayıp cevap yok ses tonu geldiğinde çok az bi bekletme yapıyo bende başka bi yerde bekletme yaptığını hatırlamıyorum.

Bu arada bu tip yazılımsal sorun yaşayan arkadaşlara tekrar v35 sürümünü yüklemelerini tavsiye ederim benim telefonda v35 e geçtükten sonra arada bi kitleniyordu tekrar v35 i yükledim pc suite le düzeldi cihaz.
  • quote:

ya arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var sahadan diye uygulama var ne acılıyo ne kaldırılıyo anlamadım gitti. uyglama yöneticisinde kaldırmaya çalışıyom uyarı veriyo işlem başarısız diyo.nasıl kaldırırız bunu arkadaslar.

Uygulama açılmıyorsa ve kaldırılamıyorsa cihaza format atmak zorundasınız.

quote:

arkadaşlar telefonum, kapatıp açınca şarjı bir kaç diş iniyo ve bazen de batarya zayıf seviyesine kadar düşüyo. Sonra şarja takmıyorum, belli bi zaman sonra tekrar yükseliyo. Bunun sebebini nedir yardımcı olur musunuz.

Çünkü cihaz kapanıp açılırken belirli oranda bir güç sarfediyor ve bu yüzden o sıradaki güç kullanımı fazla olduğu için batarya düşük seviyeye iniyor ama bir süre geçtikten sonra normal seviyeye geliyor.

quote:

Ben N82 ile ilgili forumları pek takip etmiyordum ama şimdi görüyorum ki N82 batarya konusunda sıkıntı yaşatıyor.Ben telefonu alalı 25 ay kadar oldu ilk aldığımdan beri şarjı 3-4 gün gitmedi ama son birkaç haftada yaşadığım sorunu yaşamamıştım aynen diğer arkadaşların yazdığı gibi benim telefonumda şarjı doluyken bir anda birkaç kademe düşüp sonra tekrar yükseliyor bir süre sonrada batarya zayıf uyarısı veriyor.Yeni batarya almaktan başka çözüm yok sanırım.

Birde yine N82 ile ilgili bir sorum var telefonun ekrarının içi iyice tozlandı bu tozları temizletme imkanımız var mı?Bunu Nokia servislerinde mi yaptırabiliriz?Daha önce yaptıran arkadaş oldu mu?Telefona bir zarar verir mi acaba?

İlk sorunuzun cevabını yukarıda verdim. Ayrıca 2 yıl geçmiş cihazı alalı bataryayı yenilemeniz gerekiyor. Baya bir güç kaybetmiş olmalı.

Ekran temizlenmesi için servise vermenize gerek yok. Ben kendim açıp temizliyorum. Cihaza bir zararı yok.

quote:

selam arkadaşlar ufak bir sorum olacaktı n82 v35 yüklü şu anda bunu daha önceki bir sürüme çevirebilme imkanımız varmı mesela v31

Bu mümkün ama çok riskli bir iş. Cihazınız masada kalabilir ve bir daha da açılmayabilir. Onun için bu işten vazgeçiz değmez.

quote:

Arkadaşlar cevapsız çağrı geldiğinde bazen herzaman olmuyor 5 saniye kadar donma oluyor bir önceki sürümde yokdudiye hatırlıyom sizdede bu sorun varmı....

Cihazın sürümünü söyleyebilir misiniz? Bende V11 yüklü idi ve cihaz arama bitirildikten sonra birkaç saniyeliğine kitleniyordu. V31'e geçince bu sorun ortadan kalktı. Şimdi ise V35'teyim ve kitlenme sorunu yaşamıyorum.

• quote:

Arkadaşlar sizi bilmem ama ben ebay den 1450 mah batarya+ charger siparişi verdim.
    Linki aşağıda kafasına yatan alsın...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320409981230&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Bu da telefonun yüksekliğini arttırıyomu yoksa direk sığıyormu?
  • İlk sorunuzun cevabını yukarıda verdim. Ayrıca 2 yıl geçmiş cihazı alalı bataryayı yenilemeniz gerekiyor. Baya bir güç kaybetmiş olmalı.

Ekran temizlenmesi için servise vermenize gerek yok. Ben kendim açıp temizliyorum. Cihaza bir zararı yok.

Kendiniz nasıl açıp temizliyorsunuz?Neresinden nasıl açıyorsunuz ekranı?
  • Tırnakların ile kapağın sol tarafından bastırarak kapağı ayırın daha sonra aynı şekilde üst taraf ve sağ tarafa doğru aynı şekilde ayırdıktan sonra kapağı açın. YouTube'da videosu vardı. Linkini bilsem verirdim ama aklımda değil şu an.
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.